Reserver og anmeld 2.514 ferieparker og campingpladser i Storbritannien, Europa, Nord- og Sydamerika.

Servicebedømmelse på Feefo

Hales Hill Park

9
Se priser og reservér
Fra 30,00 £/34,63 €/54,21 AU$/41,80 US$/53,21 CA$/37,98 CHF/352,70 SEK/257,49 kr./362,04 NOK/5.300 ISK/3.756,16 ARS/30.259 CLP/152,46 PEN/57,75 NZ$/632,44 ZAR/156,55 PLN/234,14 R$/906,00 CZK/4.057 RSD/12.544,32 HUF/3.115,19 RUB/270,73 CN¥ (for 1 overnatning, 14 personer)

Hvorfor ikke indtaste nogle oplysninger og få en nøjagtig pris?

Hales Hill Park

Overordnet

  • Fredfyldt plads på bondegård på 24 hektar på bredden af Ouse-floden
  • Tyve min. kørsel eller 40 min. rolig cykeltur fra York
  • Tre gode landsbypubber maks. ti min. kørsel derfra

A rural riverside stay on the banks of the Ouse – ooh, yes please… North Yorkshire site Hales Hill Park has a splendid 650 metres of river frontage as part of its 60-acre farm seven miles from York.

With that waterside setting comes a fine spot in which to settle for a bit of birdwatching or coarse fishing (seek permission from the owners before getting your kit in place), or just to set up a deckchair, pour a drink and admire some classic country views.

There’s easy access to public footpaths and bike trails too if you’d like to get out and survey your surrounds – stick to the rural lanes or pedal over to the National Cycle Network Route 65 to get up to York in 40 minutes or so (or drive it in 20 minutes if you’re a tad wobbly on two wheels).

Sixty acres gives the owners plenty of space to play with, so they’ve kindly allocated a decent chunk of it to their guests – which means scope for kids to play games, for dogs to bound around and for folk to safely set up barbecues or campfires for alfresco evenings. Rather than encroach on the peaceful space, the team here have kept facilities simple, just installing showers, toilets and an area for dealing with rubbish and waste disposal.

North Yorkshire not treating you to alfresco eating weather? Take your pick from any of the three country pubs within a 10-minute drive – the folk here give thumbs up to each and every one of them.

Oversæt (Drevet af Google Translate)

Vær opmærksom på

Børn under 18 år skal være i følge med deres forældre eller værge.

På denne campingplads er der ingen adgang for hunderacer eller krydsninger, som figurerer på listen over farlige hunde.


Ankomst:
Afrejse: (2 overnatninger)
Gruppe:

Rediger søgning?…

Klik/tryk én gang for at vælge din første dag, og igen for at vælge afrejsedato.


Gruppereservering?

Anmeldelser

9

Samlet vurdering baseret på 98 anmeldelser

 

93% ville anbefale dette sted til en ven.

88% ville overnatte her igen.

  89% beskrevet som Fredfyldt ?

Flere bedømmelser

Beliggenhed
Værdi for pengene
Overnatningsmuligheder
Faciliteter/aktiviteter
Kundeservice
Børnevenligt
Renlighed
Wi-fi



Viser kun anmeldelser fra de sidste 30 måneder.

Nulstil filtrer
Anmeldelser på andre sprog vises herunder.
Anonym bruger

Sorry but wouldn't visit again or recommend.27.10.2020

Anmelderens land: United KingdomAnonymMobiltelefonikonBekræftet

  • Areal med græs og grus med elektricitet
  • Anbefal til venner   Besøg igen
  • Syntes om: 

    Friendly welcome from belle but unfortunately this was the only.positive to our stay.

    Syntes ikke om: 

    Booked hard standing but ended up.in a field of mud as pitches were flooded. Pitches very close together could actually hear conversations from neighbouring van
    No hot water in shower and the toilet/shower block was freezing no heating on.

    Oversæt (Drevet af Google Translate)
Fra bestyreren...

We are really sorry you didn't enjoy your stay with us.
Thank you for your feedback; The field was not muddy as it drains very well, there were two-wheel drive cars on the field that weekend and no one got stuck.
Sorry we do not have heating in the toilet block as we are a summer only season campsite. We are addressing the hot water for next season, but it is usually ok unless someone has used it all.
There was 2 metres between you and your neighbour and you could have spread out forwards if required.
I am disappointed with the 1star awarded for 'child friendliness' since we have a play park and lots of lovely walks. I wonder if the bad weather during your stay has not helped your view of our site. I suggest you don't go camping out of season to avoid the cold and potential flooded pitch or muddy field.

Overordnet
2
Beliggenhed
Værdi for pengene
Overnatningsmuligheder
(Ingen bedømmelse)
Faciliteter/aktiviteter
(Ingen bedømmelse)
Kundeservice
Børnevenligt
Renlighed
Wi-fi
(Ingen bedømmelse)

Very spacious pitching loads of places to visit26.10.2020

Anmelderens land: United KingdomAnthony C.MobiltelefonikonBekræftet

  • Areal med græs og grus med elektricitet
  • Anbefal til venner   Besøg igen
  • Syntes om: 

    Very spacious pitching loads of places to visit

    Syntes ikke om: 

    Nothing

    Oversæt (Drevet af Google Translate)
Fra bestyreren...

So pleased you had a lovely time with us, Thank you for your review.

Overordnet
10
Beliggenhed
Værdi for pengene
Overnatningsmuligheder
Faciliteter/aktiviteter
Kundeservice
Børnevenligt
Renlighed
Wi-fi
(Ingen bedømmelse)

Good location, friendly owner, showers and bar were a letdown20.10.2020

Anmelderens land: United KingdomANDREW W.MobiltelefonikonBekræftet

  • Areal med græs og grus med elektricitet
  • Anbefal til venner   Besøg igen
  • Syntes om: 

    Location, Belle is really friendly, great potential.

    Syntes ikke om: 

    Mens Showers didnt work on both days different times there was another but didnt try this. The bar onsite wasnt really open, we were asked if we were members by the man behind bar at 8pm and felt a bit unwelcome so just got crisps and went back to the tents to drink. Site has huge potential, some gravelled paths to the camp would be good to save trudging throught mud.

    Oversæt (Drevet af Google Translate)
Fra bestyreren...

Hi Andrew,
I am sorry you didn't have a good experience with us. The showers can run out of hot water if the water has been used up. Something we are going to address during the off season.
While the club house is on our site is it rented out to the water ski club and run by the members.
Our campsite is not really set up for October camping and we consciously don't want lots of gravel paths all over.
We are disappointed with out October reviews and will be closing in September next year.
Thank you for your feed back.

Overordnet
6
Beliggenhed
Værdi for pengene
Overnatningsmuligheder
Faciliteter/aktiviteter
Kundeservice
Børnevenligt
(Ingen bedømmelse)
Renlighed
Wi-fi
(Ingen bedømmelse)

Wouldn't return, but it was clean.19.10.2020

Anmelderens land: United KingdomJosh D.Bekræftet

  • Areal med græs og grus med elektricitet
  • Anbefal til venner   Besøg igen
  • Syntes om: 

    50 / 50 to be honest.

    Warm welcome on arrival, however quite disappointed as when I booked online it said Grass & Gravel pitch - I was in a muddy field. I also asked for a pitch close to the toilet block due to walking challenges and this wasn't actioned either.

    Nevertheless, the facilities were good and location was quiet too.

    Syntes ikke om: 

    Oversæt (Drevet af Google Translate)
Fra bestyreren...

Hi Josh,
I am very sorry you wont be returning, as mentioned when you arrived the access to our grass and gravel pitches has become extremely muddy in the wet weather. The field is not muddy as it drains very well. We will address the access to our gravel pitches. I put you as close as I could to the loos - I am sorry you thought it was too far. I am also sorry that at £20 a night including electric and a water tap you thought us poor value for £.
Thank you for your valued feedback.

Overordnet
6
Beliggenhed
Værdi for pengene
Overnatningsmuligheder
Faciliteter/aktiviteter
Kundeservice
Børnevenligt
Renlighed
Wi-fi

Great place to stay lovely dog walks clean and tidy12.10.2020

Anmelderens land: United KingdomEmma E.MobiltelefonikonBekræftet

  • Areal med græs og grus med elektricitet
  • Anbefal til venner   Besøg igen
  • Syntes om: 

    Laid back site, everyone friendly, clean toilets and nice little pub shack!!

    Syntes ikke om: 

    Oversæt (Drevet af Google Translate)
Fra bestyreren...

Hi Emma,
Thank you very much for your feedback, really pleased you had a great time and enjoyed the club house.

Overordnet
10
Beliggenhed
Værdi for pengene
Overnatningsmuligheder
Faciliteter/aktiviteter
Kundeservice
Børnevenligt
(Ingen bedømmelse)
Renlighed
Wi-fi
(Ingen bedømmelse)
Anonym bruger

Lovely site. Lovely new park12.10.2020

Anmelderens land: United KingdomAnonymMobiltelefonikonBekræftet

  • Areal med græs og grus med elektricitet
  • Anbefal til venner   Besøg igen
  • Syntes om: 

    Park

    Syntes ikke om: 

    Oversæt (Drevet af Google Translate)
Fra bestyreren...

Thank you very much for your review, so glad your liked the park!

Overordnet
10
Beliggenhed
Værdi for pengene
Overnatningsmuligheder
Faciliteter/aktiviteter
Kundeservice
Børnevenligt
Renlighed
Wi-fi

Would go again now I know how to get there.01.10.2020

Anmelderens land: United KingdomJohn K.Bekræftet

  • Areal med græs og grus med elektricitet
  • Anbefal til venner   Besøg igen
  • Syntes om: 

    Lovely quiet setting with beautiful riverside walk. Staff very nice and helpful. We were allowed to keep our pitch until 1300hrs as we had a funeral.

    Syntes ikke om: 

    Poor signposting coming from the west. No directions, Just a postcode which took us to the wrong place.

    Male shower flowed very hot sometimes.

    Oversæt (Drevet af Google Translate)
Fra bestyreren...

Hi John,
Thank you for your review.
I will have a look at the shower temperature, sorry about that.
I am sorry you got lost, we are getting some signs for next season.
Hopefully see you soon.

Overordnet
6
Beliggenhed
Værdi for pengene
Overnatningsmuligheder
Faciliteter/aktiviteter
Kundeservice
Børnevenligt
Renlighed
Wi-fi
(Ingen bedømmelse)

quite29.09.2020

Anmelderens land: United KingdomDave C.Bekræftet

  • Areal med græs og grus med elektricitet
  • Anbefal til venner   Besøg igen
  • Syntes om: 

    owner very friendly,very quite we booked 2 nights and went into york park and ride
    took motor home with no problems parking.
    will return but book direct as pitchup take 15% cut!!

    Syntes ikke om: 

    nothing

    Oversæt (Drevet af Google Translate)
Fra bestyreren...

Thank you for your review Dave, so pleased you had a great time.

Overordnet
10
Beliggenhed
Værdi for pengene
Overnatningsmuligheder
Faciliteter/aktiviteter
Kundeservice
Børnevenligt
Renlighed
Wi-fi

Excellent friendly site with clean facilities and friendly staff28.09.2020

Anmelderens land: United KingdomJodie B.MobiltelefonikonBekræftet

  • Areal med græs og grus med elektricitet
  • Anbefal til venner   Besøg igen
  • Syntes om: 

    The site owners were helpful and friendly. We arrived quite late and they rang to make sure we were ok and could find them. They took us to our pitch which was just next to a lovely park for our children to play on. We needed wood for our fire and they brought a bag for us. Payment was really easy, paid by card in the middle of the field!!

    Toilets and showers were spotless and the site was really well looked after.

    We absolutely would rebook!

    Syntes ikke om: 

    Nothing

    Oversæt (Drevet af Google Translate)
Fra bestyreren...

Hi Jodie,
Thank you for your review, it was a pleasure to have your family.

Overordnet
10
Beliggenhed
Værdi for pengene
Overnatningsmuligheder
Faciliteter/aktiviteter
Kundeservice
Børnevenligt
Renlighed
Wi-fi
(Ingen bedømmelse)
Standardavatar

Beautiful peaceful location with clean facilities. Owner Belle was very …27.09.2020

Anmelderens land: United KingdomJane E.Bekræftet

  • Areal med græs og grus med elektricitet
  • Anbefal til venner   Besøg igen
  • Syntes om: 

    Beautiful peaceful location with clean facilities. Owner Belle was very helpful, as was support from Tony during the evening. Will definitely come again

    Syntes ikke om: 

    Oversæt (Drevet af Google Translate)
Fra bestyreren...

Thank you so much for your feedback.

Overordnet
10
Beliggenhed
Værdi for pengene
Overnatningsmuligheder
Faciliteter/aktiviteter
Kundeservice
Børnevenligt
Renlighed
Wi-fi
(Ingen bedømmelse)

Faciliteter

Coronavirus

Capacity reduced to increase social distancing

Check-in: contactless (in person)

Extra toilet/shower facilities available

Hand sanitising stations

Shared spaces: more frequent cleaning

Fritidsaktiviteter på stedet

Aftenunderholdning

Bar eller klubhus

Børneklub

Cykelleje

Fiskeri

Fitnesscenter

Fjernsynsrum

Indendørs swimmingpool

Legeplads

Restaurant/Bar på pladsen

Spillerum

Takeaway

Tennis

Udendørs swimmingpool

Vandsport

Faciliteter på stedet

Afhentning fra offentlig transport

Bad til rådighed

Bilparkering ved campingarealet/enheden

Bruser til rådighed

Composting toilet

Dog park

Familietoiletter

Fryser med køleelement

Gratis wi-fi

Handicapfaciliteter

Internet-adgang

Købmandsbutik

Møntvaskeri

Offentlig telefon

Opvaskeområde

Portaloo

Pub toilets

Toiletblok

Tørrerum

Wi-fi

Grupper er velkomne

Familievenlig

Grupper af samme køn velkomne

Grupper af studerende velkomne

Motorcyklister velkomne

Skoleklasser velkomne

Stævner velkomne

Regler

Barbecue provided

Bål tilladt

Erhvervskøretøjer tilladt

Grill tilladt

Hunde tilladte

Hunde tilladte hele året rundt

Temaer

Fredfyldt

Service

Communal fridge

Electric car charging point(s)

Gasflasker til rådighed

Genbrug tilgængeligt

Grøn energi

Kemisk bortskaffelse

No drinkable water point

No hot water

No running water

Opladningsfaciliteter

Faciliteter i nærheden

Bar i nærheden

Butik i nærheden

Dog walk nearby

Type

Bondegård

Lille (11-25 arealenheder)

Fritidsaktiviteter i nærheden

Cykling i nærheden

Indendørs swimmingpool i nærheden

Restaurant i nærheden

Campingvogne og autocampere

Campingvogns-opbevaringsfaciliteter

Sæsonbetonede pladser

Vandtilslutning for campingvogne

Beliggenhed

[[ campsite.name ]]
Denne enhed modtager i øjeblikket ingen reservationer her på Pitchup.com.
[[ place.name ]]
  • Acaster Lane, Appleton Roebuck, Nordyorkshire, England, YO23 7BW
  • Tidszone Europe/London +0000 (GMT+00:00)   GPS 53.8721°N 1.1135°W

Nærmeste transport

Busstationer
York: Askham Bar Coach Stop — 6,8 kilometer
York: Rail Station Coach Stop — 9,6 kilometer
Tadcaster Bus Station — 9,7 kilometer
Togstationer
Ulleskelf Rail Station — 6,9 kilometer
Church Fenton Rail Station — 9,1 kilometer
York Rail Station — 9,6 kilometer
Færgehavne
Hull Ferry Terminal — 57,1 kilometer
Lufthavne
Leeds Bradford International Airport — 35,9 kilometer
Robin Hood Doncaster Sheffield Airport — 43,5 kilometer
Robin Hood Doncaster Sheffield Airport — 44,1 kilometer

Vejledninger


Bemærk venligst: Alle afstande på denne side er beregnet i fugleflugtslinje - Tjek venligst den faktiske afstand afhængigt af din rejseform ved hjælp af ovenstående knap Få rejsevejledning.

Lokale seværdigheder

You’ll be wanting a trip to York, yes? Or perhaps several, given how much there is to see and do around the place, and the fact that it’s only a 20-minute drive away. Start by getting to grips with the area’s history by taking a walk around the old city walls, visiting the castle and minster and checking out the exhibits at the Jorvik Viking Centre and Yorkshire Museum.

Those fascinated by things that move will certainly want to make a stop at the city’s excellent National Railway Museum; sweet-toothed types will no doubt find themselves drawn more to the tempting aromas that waft out of York’s Chocolate Story. And when it's time for a pint? It’s said there are 365 pubs within the city walls…

Take a break from city wandering with a day out cheering on the gee-gees at York Racecourse (15 minutes’ drive), admiring the landscaping at Stillingfleet Lodge Gardens (25 minutes) or meeting the menagerie at Askham Bryan Wildlife & Conservation Park (15 minutes).

Oversæt (Drevet af Google Translate)

Bør opleves

  • York Racecourse (7,8 kilometer)
  • Clifford's Tower (9,5 kilometer)
  • York Castle Museum (9,5 kilometer)

National Trust

  • Goddards Garden (7,6 kilometer)
  • Treasurer's House (10,3 kilometer)

Cykelruter

Find lokale ruter på Det Nationale Cykelnetværk - over 19.000 kilometer cykelruter.

Bemærk venligst: Alle afstande på denne side er beregnet i fugleflugtslinje - Tjek venligst den faktiske afstand afhængigt af din rejseform.

Politikker

Tilladt ankomst-/afrejsetidspunkt

Telt- og campingpladser
Ankomst:  11:00 –  20:00
Afrejse senest:  11:30
Overnatningsmuligheder på pladsen
Ankomst:  11:00 –  20:00
Afrejse senest:  11:30

Hales Hill Park afbestillingspolitik

Refundering af restbeløbet: intet gebyr

Ændringer pålægges et gebyr på 2,00 £ (16,95 kr.).

Reserveringer kan ikke ændres indenfor 1 dag(e) til ankomst.

Ingen refusion/rabat gives på grund af dårligt vejr, sen ankomst eller tidlig afrejse.

Hvis du har brug for at afbestille eller ændre din reservation, så giv venligst besked i så god tid som muligt, så en anden kan have mulighed for at reservere i stedet. Det kan anbefales at købe afbestillingsforsikring samt forsikring for dit indbo/skade, imens du er på rejse.

Vær opmærksom på, at dit depositum er betalt til Pitchup.com og ikke kan refunderes.

Betaling

Depositummet er overførbart under COVID-19.

Restbeløbet skal betales ved ankomst.

Depositummet er overførbart under COVID-19.

Accepterede betalingsformer på campingpladsen

Bankoverførsel
Kontant betaling

Betingelser og vilkår

Betingelser og vilkår for pladsreservation

  • Hvor meget skal betales inden ankomst? Der skal betales et overførbart depositum på 15%, når du reserverer, og restbeløbet betales ved ankomst. Læs mere
  • Er der en pool på Hales Hill Park? Nej Se alle funktioner
  • Er Hales Hill Park hundevenlig? Ja Se alle funktioner
  • Hvilke attraktioner er der i nærheden af Hales Hill Park? You’ll be wanting a trip to York, yes? Or perhaps several, given how much there is to see and do around the place, and the fact that it’s only a 20-minute drive … Læs mere
  • Hvornår kan jeg tjekke ind og ud af Hales Hill Park?
    Telt- og campingpladser
    Ankomst:  11:00 –  20:00
    Afrejse senest:  11:30
    Overnatningsmuligheder på pladsen
    Ankomst:  11:00 –  20:00
    Afrejse senest:  11:30
    Læs mere
  • Hvor meget koster det at bo på Hales Hill Park? Fra 257,49 kr. (for 1 overnatning, 14 personer) - priserne kan ændre sig afhængigt af dine datoer og gruppe. Se priser og tilgængelighed

Luk

Dit krav sendes…

Luk

Kontakt hales_hill_park


Luk

Betingelser og vilkår

Læs venligst parkens betingelser og vilkår nedenfor og Pitchup.coms betingelser og vilkår

Adgang
Adgang er først tilladt, når du har indregistreret dig i receptionen.
Børn under 18 år skal være i følge med deres forældre eller værge.

Ændringer i din ferie
Ændringer pålægges et gebyr på 2,00 £ (16,95 kr.).
Reserveringer kan ikke ændres indenfor 1 dag(e) til ankomst.

Ankomst og afrejse
Enheder tildeles ved ankomst.
Ingen refusion/rabat gives på grund af dårligt vejr, sen ankomst eller tidlig afrejse.
Sen ankomst skal meddeles parken så hurtigt som muligt. Din reservation bliver holdt i 24 timer. Derefter forbeholder bestyreren sig retten til at genudleje din enhed.

Hunde
Hunde skal være i snor og holdes under konstant opsyn.
Ingen adgang for hunde på hovedfaciliteterne.
På denne campingplads er der ingen adgang for hunderacer eller krydsninger, som figurerer på listen over farlige hunde.

Køretøjer
Kun én bil må parkeres ved enheden. Øvrige biler skal parkeres på det afsatte område.

Sikkerhed
Grilning er tilladt, men grillen skal være hævet over jorden og under konstant voksenopsyn.
Skydevåben er ikke tilladt.

Luk