9,4

Celkové hodnocení založené na 46 hodnoceních

 

98% by tento kemp doporučilo svým známým.

96% by se zde znovu ubytovali.

 

Statistiku lze vytvořit po zadání alespoň 5 hodnocení.

93% lidí popsalo Isle Of Iona Campsite jakoKlidné prostředí ?

Více hodnocení

Lokalita
Dobré cenové podmínky
Ubytování
Zařízení/aktivity
Služby pro zákazníky
Vhodné pro děti
Čistota
WiFi
Zobrazit hodnocení od:
Seřadit podle:
Pobyt v:
Původní jazyk hodnocení:

Zobrazena hodnocení pouze za posledních 18 měsíců.

Obnovit filtr
Hodnocení v jiných jazycích jsou zobrazena níže.
Výchozí obrázek

clean campsite excellant facilities 04.10.2018

Země hodnotícího: Spojené království cheryl-louise c. Potvrzeno

  • Kempovací místo pro stan bez elektrické přípojky s trávníkem
  • Doporučit přátelům   Navštívit znovu
  • Líbí se: 

    The area was clean and tidy with a built up barbeque area.
    The showers are hot water and not warm with ample room to change and wash.
    Toilets and wash basin.
    A separate space was provided for warming through food in the microwave, sink and workspace, electric sockets and crockery if needed was provided along with a table and chairs and a small sofa.

    Nelíbí se: 

    The only downfall I saw was the booking system showed up the campsite was full so I was unable to book for longer when I arrived the campsite was empty.

    Přeložit (Překlad pomocí Google Translate)
Celkové
10
Lokalita
Dobré cenové podmínky
Ubytování
Zařízení/aktivity
Služby pro zákazníky
(Žádné hodnocení)
Vhodné pro děti
(Žádné hodnocení)
Čistota
WiFi
(Žádné hodnocení)
Výchozí obrázek

I would definitely recommend a stay here. 12.08.2018

Země hodnotícího: Spojené království Steve B. Potvrzeno

  • Kempovací místo pro stan bez elektrické přípojky s trávníkem
  • Doporučit přátelům   Navštívit znovu
  • Líbí se: 

    Iona is a beautiful little island steeps in Christianity history and also scenic coastline.
    At the campsite i was met by Zoe who was very friendly and welcoming. The field is perfect for pitching tents. Nicely close mowed green and flat all around. Toilet blocks are usual basic campsite standards but certainly clean and all I needed for freshen up shower.

    It was quite while I was there which meant open choice for pitching. There is plenty of space and option to pitch up high or low if you choose.
    Sadly it was a short visit of only one night due to my time schedule. I could have stayed there all week.
    I will certainly be returning to Iona camp site for a longer duration.

    Nelíbí se: 

    I haven't got any dislike. It was a little further from the harbour than I thought but not by a great deal. It took me a short while to get my bearings on the location but again this was no big deal.

    Přeložit (Překlad pomocí Google Translate)
Celkové
10
Lokalita
Dobré cenové podmínky
Ubytování
Zařízení/aktivity
Služby pro zákazníky
Vhodné pro děti
(Žádné hodnocení)
Čistota
WiFi
(Žádné hodnocení)

Excellent site, easy to find and great location. 11.08.2018

Země hodnotícího: Spojené království Ellie H. Ikona mobilního telefonu Potvrzeno

  • Kempovací místo pro stan bez elektrické přípojky s trávníkem
  • Doporučit přátelům   Navštívit znovu
  • Líbí se: 

    Indoor and outdoor kitchen/cleaning area. Setting is amazing. We liked “pride rock”. Close to beach on West side (which fewer people go to). Easy to find. Low cost. Friendly people. Tent and bag hire so consider doing this and saving yourself a walk up a fairly steep hill!

    Nelíbí se: 

    One shower didn’t work (but probably just over used), and there was no soap in the bathrooms, but we had brought our own!

    Přeložit (Překlad pomocí Google Translate)
Celkové
8
Lokalita
Dobré cenové podmínky
Ubytování
Zařízení/aktivity
Služby pro zákazníky
Vhodné pro děti
Čistota
WiFi
(Žádné hodnocení)
Výchozí obrázek

Great place! Welcoming. 08.08.2018

Země hodnotícího: Spojené státy Benjamin H. Ikona mobilního telefonu Potvrzeno

  • Kempovací místo pro stan bez elektrické přípojky s trávníkem
  • Doporučit přátelům   Navštívit znovu
  • Líbí se: 

    Helpfulness of campsite director.

    Nelíbí se: 

    Kitchen area could be larger. More picnic tables, even quite small ones at more sites would be nice.

    Přeložit (Překlad pomocí Google Translate)
Celkové
8
Lokalita
Dobré cenové podmínky
Ubytování
Zařízení/aktivity
Služby pro zákazníky
Vhodné pro děti
(Žádné hodnocení)
Čistota
WiFi
(Žádné hodnocení)
Výchozí obrázek

Super site on idyllic Scottish island! 11.08.2018

Země hodnotícího: Spojené království Neil M. Ikona mobilního telefonu Potvrzeno

  • Kempovací místo pro stan bez elektrické přípojky s trávníkem
  • Doporučit přátelům   Navštívit znovu
  • Líbí se: 

    The owners were really friendly and helpful.

    The campsite is in good location to explore nearby beaches and not too far from Baile Mòr (about 10-15 min walk).

    The site grounds were nice with plenty of good pitches, clean toilets and some cool rocky outcrops the kids enjoyed climbing.

    Nelíbí se: 

    Přeložit (Překlad pomocí Google Translate)
Celkové
10
Lokalita
Dobré cenové podmínky
Ubytování
Zařízení/aktivity
Služby pro zákazníky
Vhodné pro děti
Čistota
WiFi
(Žádné hodnocení)
Výchozí obrázek

Beauty and friendliness. 06.08.2018

Země hodnotícího: Spojené státy Linda B. Potvrzeno

  • Kempovací místo pro stan bez elektrické přípojky s trávníkem
  • Doporučit přátelům   Navštívit znovu
  • Líbí se: 

    Beauty and friendliness.

    Nelíbí se: 

    Přeložit (Překlad pomocí Google Translate)
Celkové
10
Lokalita
Dobré cenové podmínky
Ubytování
Zařízení/aktivity
Služby pro zákazníky
Vhodné pro děti
(Žádné hodnocení)
Čistota
WiFi
(Žádné hodnocení)
Výchozí obrázek

Great location, simple camp site, friendly and peaceful 06.08.2018

Země hodnotícího: Spojené království John T. Ikona mobilního telefonu Potvrzeno

  • Kempovací místo pro stan bez elektrické přípojky s trávníkem
  • Doporučit přátelům   Navštívit znovu
  • Líbí se: 

    Great location, simple camp site, friendly and peaceful

    Nelíbí se: 

    Přeložit (Překlad pomocí Google Translate)
Celkové
10
Lokalita
Dobré cenové podmínky
Ubytování
Zařízení/aktivity
Služby pro zákazníky
Vhodné pro děti
(Žádné hodnocení)
Čistota
WiFi
(Žádné hodnocení)
Výchozí obrázek

Great site with good facilities and friendly staff. 06.08.2018

Země hodnotícího: Spojené království Susan W. Potvrzeno

  • Kempovací místo pro stan bez elektrické přípojky s trávníkem
  • Doporučit přátelům   Navštívit znovu
  • Líbí se: 

    It was a lovely site with decent toilets, showers and kitchen. The site was well maintained. The owners were friendly, and apart from the weather, we really enjoyed our stay. We will be back.

    Nelíbí se: 

    Přeložit (Překlad pomocí Google Translate)
Celkové
8
Lokalita
Dobré cenové podmínky
Ubytování
Zařízení/aktivity
Služby pro zákazníky
Vhodné pro děti
(Žádné hodnocení)
Čistota
WiFi
(Žádné hodnocení)
Výchozí obrázek

Beautiful location and easy to get to by foot. Very ... 21.07.2018

Země hodnotícího: Spojené království Aino L. Potvrzeno

  • Kempovací místo pro stan bez elektrické přípojky s trávníkem
  • Doporučit přátelům   Navštívit znovu
  • Líbí se: 

    Beautiful location and easy to get to by foot. Very peaceful campsite. Good communication. I would highly recommend!

    Nelíbí se: 

    Přeložit (Překlad pomocí Google Translate)
Celkové
8
Lokalita
Dobré cenové podmínky
Ubytování
(Žádné hodnocení)
Zařízení/aktivity
Služby pro zákazníky
Vhodné pro děti
(Žádné hodnocení)
Čistota
WiFi
(Žádné hodnocení)
Výchozí obrázek

lovely campsite 12.07.2018

Země hodnotícího: Spojené království Annabel C. Potvrzeno

  • Kempovací místo pro stan bez elektrické přípojky s trávníkem
  • Doporučit přátelům   Navštívit znovu
  • Líbí se: 

    very natural place; can choose your own spot - there are lots of sheltered spots hidden from other tents so it feels quiet and private; great views; easygoing - can move the tables/benches to where you want; there's a little living room with kettle, fridge, microwave and other useful things which would be great in bad weather.

    Nelíbí se: 

    Přeložit (Překlad pomocí Google Translate)
Celkové
8
Lokalita
(Žádné hodnocení)
Dobré cenové podmínky
(Žádné hodnocení)
Ubytování
(Žádné hodnocení)
Zařízení/aktivity
(Žádné hodnocení)
Služby pro zákazníky
(Žádné hodnocení)
Vhodné pro děti
(Žádné hodnocení)
Čistota
(Žádné hodnocení)
WiFi
(Žádné hodnocení)