Můžete si zarezervovat a ohodnotit 3 385 rekreačních parků a kempů v Čechách, Evropě a po celém světě

Hodnocení služby Feefo

Brighton Experience Freedom Glamping

8,9
Zobrazit ceny a rezervovat
Od 45,00 £/50,14 €/82,08 AU$/58,89 US$/78,52 CA$/53,91 CHF/515,35 SEK/373,30 DKK/529,89 NOK/8 078 ISK/4 291,92 ARS/47 463 CLP/209,65 PEN/89,07 NZ$/1 039,58 ZAR/220,50 PLN/322,78 R$/1 313,22 Kč/5 897 RSD/17 270,41 HUF/4 321,56 RUB/409,44 CN¥ (za 1 noc, 2 dospělí)

Proč nepřidat pár informací a nedozvědět se přesnou cenu?

Brighton Experience Freedom Glamping

Obecné

  • Prostorný glamping s výhledem na moře, 3 km od centra Brightonu
  • 20 minut pěšky od pláže a přístavu; 45 minut od mola
  • Autobusová zastávka a pravidelné spoje do města i okolí

City, coast, country – create your own combo of all the above with a stay at Brighton Experience Freedom Glamping.

The Brighton location you’ll no doubt have twigged from the name, but this site is actually two miles from the city centre, in a peaceful hillside spot with views towards the city and sea and easy access to South Downs trails for a stroll or cycle ride. Eco-friendly Brighton is big on buses, and public transport can get you out to some great spots for a walk – perhaps Devil’s Dyke or the Seven Sisters Cliffs – or drop you off at a country pub for a pie and pint.

In fact, this is an all-round fab site for folk travelling by public transport, as much of what you need is provided in your digs and there are plenty of amenities and attractions within walking distance. It’ll take a leisurely 20 minutes or so to stroll to Brighton’s beach and marina from here, or you can flag down a bus to get to central attractions in around the same time. Supermarkets, cafés, restaurants and bars are all within a few minutes’ amble, too, so you can afford to travel light and forage once set up.

When not out and about, there’s plenty of space to chill out on site and admire those sea views, while tending a barbie if you wish. Lots of family-friendly touches have been thrown in to make life easy: a playground, a small shop, a wifi connection and a toilet block with baby changing area and accessible facilities.

Přeložit (Překlad pomocí Google Translate)

Poznámka

Osoby mladší 18 let musí být v doprovodu rodičů nebo zákonných zástupců.

Pomocí stránek Pitchup.com je zakázáno organizovat rozlučky se svobodou a podobné večírky.

Na rezervace provedené prostřednictvím stránek Pitchup.com nelze uplatnit slevové karty ani dárkové poukázky.

Minimum spacing of 3 metres between pitches.


Příjezd:
Odjezd: (2 noci)
Skupina:

Upravit hledání…

Klikněte/poklepejte jednou a zvolte první den a poté znovu pro výběr dne odjezdu.


Provádíte rezervaci jako skupina?

Hodnocení

8,9

Celkové hodnocení založené na 17 hodnoceních

 

94% by tento kemp doporučilo svým známým.

88% by se zde znovu ubytovali.

 

Statistiku lze vytvořit po zadání alespoň 5 hodnocení.

83% jako Klidné prostředí ?

Více hodnocení

Lokalita
Dobré cenové podmínky
Ubytování
Zařízení/aktivity
Služby pro zákazníky
Vhodné pro děti
Čistota
WiFi



Zobrazena hodnocení pouze za posledních 18 měsíců.

Obnovit filtr
Hodnocení v jiných jazycích jsou zobrazena níže.
Anonymní uživatel

Brilliant views, efficient space offering excellent value for money07.08.2020

Země hodnotícího: Spojené královstvíAnonymníPotvrzeno

  • Mikrochata Glamping pod (2 dospělí a 2 děti, maximálně 2 dospělí)
  • Doporučit přátelům   Navštívit znovu
  • Líbí se: 

    We particularly liked (i) the views (from our pod) over the sea (close to Brighton marina) and the sound of sheep, (ii) the efficiency of the space; a small space sleeping 4 people, (iii) the BBQ and terrace.

    Nelíbí se: 

    Přeložit (Překlad pomocí Google Translate)
Celkové
10
Lokalita
Dobré cenové podmínky
Ubytování
Zařízení/aktivity
Služby pro zákazníky
Vhodné pro děti
Čistota
WiFi
Anonymní uživatel

Nice site, and easy to get to.02.08.2020

Země hodnotícího: Spojené královstvíAnonymníPotvrzeno

  • Kempovací pod
  • Doporučit přátelům   Navštívit znovu
  • Líbí se: 

    Check in and facilities.

    Nelíbí se: 

    Social distancing facilities to use washrooms. Long queues when 2 people were having a shower. Maybe better to have separate shower/WC wristbands.
    Kettle in camping pod was dirty.

    Přeložit (Překlad pomocí Google Translate)
Celkové
8
Lokalita
Dobré cenové podmínky
Ubytování
Zařízení/aktivity
Služby pro zákazníky
Vhodné pro děti
(Žádné hodnocení)
Čistota
WiFi

amazing site with clean facilities, lovely staff and close to amenitie13.07.2020

Země hodnotícího: Spojené královstvíben a.Potvrzeno

  • Kempovací pod
  • Doporučit přátelům   Navštívit znovu
  • Líbí se: 

    Amazingly close to the beach. 10/10 for cleanliness in both the camping pod and wash/toilet facilities. would highly recommend to any family & friends

    Nelíbí se: 

    nothing to dislike

    Přeložit (Překlad pomocí Google Translate)
Celkové
10
Lokalita
Dobré cenové podmínky
Ubytování
Zařízení/aktivity
Služby pro zákazníky
Vhodné pro děti
Čistota
WiFi

The set up of the pod was amazing and everything …20.02.2020

Země hodnotícího: Spojené královstvílee a.Ikona mobilního telefonuPotvrzeno

  • Mikrochata Glamping pod (2 dospělí a 2 děti, maximálně 2 dospělí)
  • Doporučit přátelům   Navštívit znovu
  • Líbí se: 

    The set up of the pod was amazing and everything fit in so well.

    Nelíbí se: 

    The towel rail did not work and due to ‘protocol’ it would take too long (more than the two and a half days we were there) to arrange an engineer to come and fix it.

    Přeložit (Překlad pomocí Google Translate)
Celkové
10
Lokalita
Dobré cenové podmínky
Ubytování
Zařízení/aktivity
Služby pro zákazníky
Vhodné pro děti
Čistota
WiFi
Anonymní uživatel

Fantastic site with a warm feel, quiet and close to marina19.11.2019

Země hodnotícího: Spojené královstvíAnonymníIkona mobilního telefonuPotvrzeno

  • Mikrochata Glamping pod (2 dospělí a 2 děti, maximálně 2 dospělí)
  • Doporučit přátelům   Navštívit znovu
  • Líbí se: 

    Loved the cosy feel, the plush bathroom and shower, and the overall practicality that the glamping pod offers. Comfortable bedding, fridge, microwave and the pull down blackout blinds all added to the overall experience. The cabin was so quiet and offered breathtaking views. Beautiful in winter months and in summer. Highly recommended ❤️

    Nelíbí se: 

    Přeložit (Překlad pomocí Google Translate)
Od správce...

Thank you for you lovely review - and the great pictures. We are so pleased you enjoyed your stay. We hope to see you again soon.

Celkové
10
Lokalita
Dobré cenové podmínky
Ubytování
Zařízení/aktivity
Služby pro zákazníky
Vhodné pro děti
Čistota
WiFi
Anonymní uživatel

Great break away, some minor let downs but overall great.14.10.2019

Země hodnotícího: Spojené královstvíAnonymníPotvrzeno

  • Cestovní karavan na místě Airstream
  • Doporučit přátelům   Navštívit znovu
  • Líbí se: 

    The Airstream its self is amazing, really comfy bed, everything you need in a practical layout and very stylish. really iconic. the site its self is tucked away from all the traffic so really peaceful. The site is over run with wild bunny's, its amazing and my partner loved watching them. the team that we met were all really helpful and made a great recommendations for places to go and eat.

    Riddle & Finn in the lanes if you love fish.

    Nelíbí se: 

    hadn't been made aware that we had to empty our our toilet while we were there so was met by a £50 cleaning deposit that had to be paid on arrival witch is refunded after you leave (48hrs). in priceable haven't got a problem with it but when you're booking a stay away under the banner of "Glamping" I struggle to see what is glamorous about taking the time out to get up close and personal with your own poo..💩

    our first night after returning to the airstream after a night out in Brighton, we had no water at all so couldn't shower or wash. luckly we had been supplied with bottled water in our fridge so we didn't go thirsty and were able to brush our teeth. cause there are shower facility's on site but why pay for them if you can't use them. the following morning once the desk opens (9am I think) someone did come and take care of the problem right away.

    in summary I wouldn't say double handling your own poo and not being able to wash such a Glamping experience but a experience nether the less.

    don't be miss led we had a lovely time away they just need to address / pre warn you about the toilet set up and get the gremlins out of the utility supplies.

    Přeložit (Překlad pomocí Google Translate)
Od správce...

Thank you for your review - and the recommendation.
Your feedback on the toilet is very helpful, and we are now updating the information on this site. The waste does go into a contained unit, but then this does need to be emptied as you have said. Apologies you had issues with the water on this occasion.

Celkové
6
Lokalita
Dobré cenové podmínky
Ubytování
Zařízení/aktivity
(Žádné hodnocení)
Služby pro zákazníky
Vhodné pro děti
(Žádné hodnocení)
Čistota
WiFi

Excellent site with clean facilities, good location, family friendly09.09.2019

Země hodnotícího: Spojené královstvíLaszlo U.Potvrzeno

  • Mikrochata Glamping pod (2 dospělí a 2 děti, maximálně 2 dospělí)
  • Doporučit přátelům   Navštívit znovu
  • Líbí se: 

    Very clean, well equipped, good location, family friendly

    Nelíbí se: 

    none

    Přeložit (Překlad pomocí Google Translate)
Od správce...

Thanks for your review and your comments on the glamping pod and the Brighton site. We hope to see you again soon.

Celkové
10
Lokalita
Dobré cenové podmínky
Ubytování
Zařízení/aktivity
Služby pro zákazníky
Vhodné pro děti
Čistota
WiFi

Immaculate site with friendly helpful staff.04.09.2019

Země hodnotícího: Spojené královstvíterry l.Potvrzeno

  • Mikrochata Glamping pod (2 dospělí a 2 děti, maximálně 2 dospělí)
  • Doporučit přátelům   Navštívit znovu
  • Líbí se: 

    It was the first time we had experienced “Glamping” so were unsure of what to expect. Any doubts we may have had were soon dispelled. The staff upon arrival were very friendly and helpful and gave us all the information we needed including local buses and where to catch them. The site was immaculate as was the pod. Everything needed for a comfortable stay was built in, including a small kitchenette, an impressive shower room with all the ablutions and a ready made bed that appeared like magic from the wall after pulling on two handles. The brick built BBQ was a nice touch as was the free single use BBQ to go on it. The pod was in a secluded spot screened from other pods by an attractive hedge with a vast display of wild flowers to the front. We were on a two night stay but could have easily stayed for longer. I would have no hesitation in recommanding this site.

    Nelíbí se: 

    None

    Přeložit (Překlad pomocí Google Translate)
Od správce...

Thank you for your great review and your pictures. We are so pleased to hear you enjoyed your stay in Brighton.

Celkové
10
Lokalita
Dobré cenové podmínky
Ubytování
Zařízení/aktivity
Služby pro zákazníky
Vhodné pro děti
(Žádné hodnocení)
Čistota
WiFi

All in all, we had a very good time and would recommend24.08.2019

Země hodnotícího: Spojené královstvíWendy W.Potvrzeno

  • Mikrochata Glamping pod (2 dospělí a 2 děti, maximálně 2 dospělí)
  • Doporučit přátelům   Navštívit znovu
  • Líbí se: 

    As grandparents we were looking after our 6 year old boy twins who live in Brighton during the school holidays. Initially, we were surprised at how small the lodge was with basically one room and an ensuite. However, the fact that the boys slept in the same room as us made us relax as we would hear if they had any difficulties during the night. The boys were facinated as to how everything fitted together - bed pulled down from the wall, lights in strategic places, table pulled out from underneath the settee, ladder to the top bunk. We also enjoyed the patio table and chairs and the boys were able to run round the lodge and we weren't afraid that they could wander. Boys so enjoyed it they asked for us to take a photo so they could remember it. Walk down from the site was near to the playing fields for playing cricket, football etc. and there was a park. Bus stop very convenient for going into Brighton centre and as we are grandparents we could show our pass and not have to pay.

    Nelíbí se: 

    Cooking arrangements. Very small area to work in. No oven but a microwave and the paperwork describing how to work it did not reflect the type in our lodge. We didn't shop for food before we arrived and were glad as we think we would have bought too much for the space provided.

    Přeložit (Překlad pomocí Google Translate)
Od správce...

Thank you for your review and we are pleased you and your grand children enjoyed their stay. It sounds like the boys had a great time and you have all made some lovely memories. We will look into the microwave paperwork. A good tip for others to not bring too much food - thank you.

Celkové
8
Lokalita
Dobré cenové podmínky
Ubytování
Zařízení/aktivity
Služby pro zákazníky
Vhodné pro děti
Čistota
WiFi

Nice staff. Clean site and pod but never again as a family.22.08.2019

Země hodnotícího: Spojené královstvíAndrew O.Ikona mobilního telefonuPotvrzeno

  • Mikrochata Glamping pod (2 dospělí a 2 děti, maximálně 2 dospělí)
  • Doporučit přátelům   Navštívit znovu
  • Líbí se: 

    Kitchen well equipped and a lovely terrace with seaview. The bed was very comfortable. Shower room was very nice.

    Nelíbí se: 

    Very tight with a toddler. He was put in the bathroom in a travel cot overnight while we used the onsite toilet facilities . These were good. Lack of a shop for any supplies. Lighting was too bright being on or off and would not be suitable if anyone was in the bunk area. Television reception was very poor often missing children tv programmes which are helpful when it's raining and the space is do confined. A hotel would be cheaper.

    Přeložit (Překlad pomocí Google Translate)
Od správce...

Thank you for your review - we are pleased to hear you enjoyed the terrace, and found the bed comfortable. If you do consider staying with us again then please get in touch before you book and we can see if we can help with space for the travel cot. If your other child is able to sleep in the top bunk, we can look at removing the small sofa bed for you. Our team can discuss the options with you. Thank you for the feedback on the lighting and the TV reception, we will look into this.

Celkové
6
Lokalita
Dobré cenové podmínky
Ubytování
Zařízení/aktivity
Služby pro zákazníky
Vhodné pro děti
Čistota
WiFi

Vlastnosti

Volnočasové aktivity na místě

Bar nebo klub

Dětský klub

Fitcentrum

Herna

Hřiště

Jídlo s sebou

Krytý bazén

Půjčování kol

Restaurace/kavárna na místě

Rybaření

TV místnost

Tenisový kurt

Venkovní bazén

Večerní zábava

Vodní sporty

Vybavení na místě

Bezbariérový přístup

Composting toilet

Internet

Ledové obklady k dispozici

Obchod s potravinami

Parkovací místo u kempovacího místa/jednotky

Portaloo

Prostor pro mytí nádobí

Prádelna

Sprcha k dispozici

Sušárna

Toalety

Umývárna dětí

Vana k dispozici

Veřejný telefon

Vyzvednutí z letiště

WiFi

WiFi zdarma

Vhodné pro skupiny

Skupiny jednoho pohlaví vítány

Studenstské pobyty vítány

Vhodné pro motocykly

Vhodné pro rodinný pobyt

Zásady

Grilování povoleno

Komerční vozidla povolena

Psi nejsou povoleni

Psi povoleni

Táborák povolen

Camping 2.0

Chaty typu ‚pod‘

Minichaty

Vybavenost

Chemický záchod

Dobíjecí zařízení

Obnovitelné zdroje energie

Plynové lahve k dispozici

Třídění odpadu

Typ

Veliký (51-200 míst)

V okolí

Bar v okolí

Hromadná doprava poblíž

Volnočasové aktivity v okolí

Půjčování kol poblíž

Lokalita

[[ campsite.name ]]
Tento kemp momentálně nepřijímá rezervace prostřednictvím Pitchup.com.
[[ place.name ]]
  • East Brighton Park, Brighton, Východní Sussex, Anglie, BN2 5TS
  • Časová zóna Europe/London +0100 (GMT+01:00)   GPS 50.8210°N 0.0989°W

Nejbližší doprava

Autobusové zastávky
Brighton: York Place Coach Stop — 2,7 km
Brighton: Pool Valley Coach Station — 2,7 km
Brighton: Preston Circus Coach Stop — 3,2 km
Vlakové zastávky
Brighton Rail Station — 3,1 km
London Road (Brighton) Rail Station — 3,2 km
Moulsecoomb Rail Station — 3,2 km
Převozní přístavy
Newhaven Harbour Ferry Terminal — 11,3 km
Letiště
Shoreham Brighton City Airport — 13,6 km
London Gatwick Airport South Terminal — 37,6 km
London Gatwick Airport — 37,6 km

Pokyny


Upozornění: Veškeré vzdálenosti uvedené na této stránce byly měřeny vzdušnou čarou – zkontrolujte skutečnou vzdálenost v závislosti na způsobu dopravy pomocí tlačítka Získat pokyny.

Místní atrakce

Buzzy Brighton is bursting with things to keep you busy for many a day. You’ll want to start with the beach, of course – wander down there in 20 minutes or so, then board Volk’s Electric Railway (the oldest of its kind in the country, no less) for a seafront ride to the city centre.

Spending some time in the centre might involve poking about in the independent shops of The Lanes area, marvelling at the ornate Royal Pavilion or seeing what’s swimming at the Sea Life Centre. Those with a head for heights can see it all from 162 metres above by taking a trip to the top of the British Airways i360 Tower.

Country escapades are just as easy hereabouts – the national cycle routes 2 and 20 start near the site, and buses can pick you up for valley walks at Devil’s Dyke (25 minutes’ drive) or to check out the chalk cliffs at Seven Sisters Country Park (35 minutes). If the weather threatens to dampen your days, walk down to Brighton Marina in 20 minutes for films, bowling and glow-in-the-dark golf.

Přeložit (Překlad pomocí Google Translate)

To musíte vidět

  • Brighton Marina (1,2 km)
  • Volks Railway (2,4 km)
  • Brighton Sea Life Centre (2,6 km)

National Trust – Spolek pro kulturní a památkovou péči

  • Monk's House (8,2 km)
  • Alfriston Clergy House (18,0 km)

Cyklistické trasy

Najděte v okolí trasy sítě cyklistických stezek National Cycle Network – více než 19 000 km cyklistických tras.

Upozornění: Veškeré vzdálenosti uvedené na této stránce byly měřeny vzdušnou čarou – zkontrolujte skutečnou vzdálenost v závislosti na způsobu dopravy.

Zásady

Povolený čas příjezdu/odjezdu

Ubytování na místě
Příjezd:  15:00 –  19:00
Odjezd před:  10:00

Pravidla pro zrušení rezervace u Brighton Experience Freedom Glamping

Záloha propadá do 1 týdne ode dne příjezdu.

Due to the COVID-19 outbreak, customers can amend their dates with the campsite/holiday park free of charge for all stays up to, and including, 31.12.2020.

Žádné náhrady/slevy za nepříznivé počasí, pozdní příjezdy nebo předčasné odjezdy.

Pokud potřebujete svou rezervaci zrušit nebo změnit, dejte nám prosím vědět s co největším předstihem, aby si mohl místo případně rezervovat někdo jiný. Možná je na místě si přikoupit pojištění pro zrušení rezervace, stejně jako pro případ zranění a pojištění nemovitosti po dobu, kdy budete na dovolené.

Prosím mějte na paměti, že společnosti Pitchup.com platíte zálohu, která je nevratná.

Platba

Záloha převoditelná v období opatření kvůli onemocnění COVID-19. Brighton Experience Freedom Glamping si odečtou doplatek z vaší karty 2 týdnů před příjezdem, nebo pokud je datum příjezdu dříve než 2 týdnů před příjezdem, bude doplatek odečten okamžitě.

Záloha převoditelná v období opatření kvůli onemocnění COVID-19.

Můžete si také zvolit možnost zaplatit celou částku ihned při vyřizování rezervace.

Způsoby platby přijímané v daném parku

MasterCard
Visa

Smluvní podmínky

Smluví podmínky kempu

  • Nachází se v kempu Brighton Experience Freedom Glamping bazén? Ne Zobrazit všechny vlastnosti
  • Je kemp Brighton Experience Freedom Glamping vhodný pro psy? Ne Zobrazit všechny vlastnosti
  • Jaké najdu v okolí kempu Brighton Experience Freedom Glamping zajímavosti? Buzzy Brighton is bursting with things to keep you busy for many a day. You’ll want to start with the beach, of course – wander down there in 20 minutes or so, … Přečíst si více
  • Kdy se můžu v kempu Brighton Experience Freedom Glamping ubytovat a kdy zase odhlásit?
    Ubytování na místě
    Příjezd:  15:00 –  19:00
    Odjezd před:  10:00
    Přečíst si více
  • Kolik stojí pobyt v kempu Brighton Experience Freedom Glamping? Od 1 313,22 Kč (za 1 noc, 2 dospělí) - ceny se mohou lišit podle termínu a velikosti vaší skupiny. Ověřit ceny dostupnost

Zavřít

Vaše žádost o přiřazení se odesílá…

Zavřít

Kontakt brighton-experience-freedom-glamping


Zavřít

Smluvní podmínky

Přečtěte si prosím níže uvedené smluvní podmínky tohoto parku a smluvní podmínky stránek Pitchup.com.

Coronavirus
Due to the COVID-19 outbreak, customers can amend their dates with the campsite/holiday park free of charge for all stays up to, and including, 31.12.2020.
Minimum spacing of 3 metres between pitches.

Automobily
Zákaz pohybu vozidel mezi 23:00 a 8:00.

Bezpečnost
Grilování je povoleno, ale gril nesmí ležet na zemi a po celou dobu musí být přítomna dospělá osoba.

Návštěvníci
Vozidla hostů musí být zaparkována mimo areál.

Obecné
Na rezervace provedené prostřednictvím stránek Pitchup.com nelze uplatnit slevové karty ani dárkové poukázky.
Případné stížnosti sdělte okamžitě na recepci. Stížnosti, které nebudou sděleny během vašeho pobytu, nemohou být po vašem odjezdu zohledněny.
Vedení si vyhrazuje právo odmítnout přístup nebo ukončit pobyt těm hostům, jejichž chování je považováno za nevhodné. Žádné náhrady pak budou poskytnuty.

Obsazenost
Pomocí stránek Pitchup.com je zakázáno organizovat rozlučky se svobodou a podobné večírky.

Příjezdy a odjezdy
Pozdní příjezd je třeba oznámit co nejdříve. Vaše rezervace bude podržena po dobu 24 hodin. Po uplynutí této doby si vedení vyhrazuje právo vaši jednotku pronajmout dalšímu zájemci.
Žádné náhrady/slevy za nepříznivé počasí, pozdní příjezdy nebo předčasné odjezdy.

Recepce
Recepce je otevřena od 9:00 do 19:00 mezi 01/01 a 31/12.

Vstupné
Osoby mladší 18 let musí být v doprovodu rodičů nebo zákonných zástupců.
Vstup je povolen pouze po provedení registrace na recepci.

Zavřít