Můžete si zarezervovat a ohodnotit 3 334 rekreačních parků a kempů v Čechách, Evropě a po celém světě

Hodnocení služby Feefo

Wrekin Forest Events Camping

9,6
Zobrazit ceny a rezervovat
Od 25,00 £/29,15 €/45,26 AU$/35,33 US$/42,70 CA$/31,97 CHF/294,52 SEK/216,75 DKK/292,20 NOK/4 393 ISK/3 315,96 ARS/24 863 CLP/130,96 PEN/48,83 NZ$/493,64 ZAR/132,47 PLN/184,51 R$/743,76 Kč/3 425 RSD/10 419,39 HUF/2 619,33 RUB/227,55 CN¥ (za 1 noc, 6 osob)

Proč nepřidat pár informací a nedozvědět se přesnou cenu?

Wrekin Forest Events Camping

Obecné

  • Mimo inženýrské sítě, klidný kemp s lesní pěšinou přímo u brány kempu
  • 20 minut autem od Telfordu a 30 minut od Shrewsbury
  • Plně vybavená kuchyně, ekologické zařízení, ohniště a grilování

Fancy swapping the sound of your smartphone pinging for the noise of birdsong? Then book in a trip at Wrekin Forest Events Camping, an off-grid site with a back to basics feel in lush Shropshire surrounds. This peaceful place also comes with handy essentials to help amp up a weekend in the woods, from fairy lights and festoon lamps to a fully-equipped kitchen, barbecue and firepits.

While a stay at this park’s all about getting lost in the forest (bring your pup along to help you sniff your way back...) or letting the kids loose on the large playing field (with swings, sandpit, football net, badminton and table tennis), ace activities and attractions are all around too. It’s a 20-minute drive to Telford from here for the landmark Iron Bridge as well as a kids’ park with heritage trails and an aerial rope course.

If educational times for the small fry are what you’re after, the site is set in a Forest School with outdoorsy courses available for primary school pupils. It's 25 minutes from the Museum of the Gorge as well, one of 10 around town giving a glimpse at the history of the Industrial Revolution in this area where it all began. (If even more poking into the past appeals, Blists Hill Victorian Town is around the same distance with its recreated 19th-century village and staff dressed up in fancy period clothes… and should be a hit with those primary-aged pupils too.)

To nosey in nature instead, The Wrekin is a 25-minute drive from the park: putter to the hillfort’s 1,335-foot top and check out views over 17 of England’s counties or have picnics at the peak. And if you’d prefer to just hang out at your new home from home, plenty of space is available for outdoor games like croquet, swing ball and Jenga (all available to hire from the owners).

Přeložit (Překlad pomocí Google Translate)

Poznámka

Osoby mladší 18 let musí být v doprovodu rodičů nebo zákonných zástupců.

Toto zařízení nepovoluje plemena/křížence psů uvedených v nařízení o chovu nebezpečných plemen.

Na zařízení/aktivity včetně Forest School se vztahují zvláštní poplatky, které lze uhradit při příjezdu.

The toilet facilities are closed until 17. května 2021. Guests will need to use their own facilities.

The shower facilities are closed until 17. května 2021. Guests will need to use their own facilities.


Příjezd:
Odjezd: (2 noci)
Skupina:

Upravit hledání…

Klikněte/poklepejte jednou a zvolte první den a poté znovu pro výběr dne odjezdu.


Provádíte rezervaci jako skupina?

Hodnocení

9,6

Celkové hodnocení založené na 77 hodnoceních

 

97% by tento kemp doporučilo svým známým.

96% by se zde znovu ubytovali.

 

Statistiku lze vytvořit po zadání alespoň 5 hodnocení.

91% jako Les ?

Více hodnocení

Lokalita
Dobré cenové podmínky
Ubytování
Zařízení/aktivity
Služby pro zákazníky
Vhodné pro děti
Čistota
WiFi



Zobrazili jsme hodnocení pouze za posledních 30 měsíců.

Obnovit filtr
Hodnocení v jiných jazycích jsou zobrazena níže.

-Very well equipped (cooking utensils, camping gear, BBQ, stoves, chairs, …11.05.2021

Země hodnotícího: Spojené královstvíCHRIS E.Potvrzeno

  • Kempovací místo pro stan Squirrel's Hideaway bez elektrické přípojky tráva a hlína (pouze pro dospělé, v ústraní)
  • Doporučit přátelům   Navštívit znovu
  • Líbí se: 

    -Very well equipped (cooking utensils, camping gear, BBQ, stoves, chairs, firepit, bedding, airbeds)
    -Cosy environment
    -Lots of firewood (use the honesty box!)
    -No check in (very trusting)
    -Friendly owner/manager
    -Check up text

    Nelíbí se: 

    Přeložit (Překlad pomocí Google Translate)
Od správce...

Thank you for staying with us and for your comments. We value our feedback and hope you will stay with us again. We continue to make alterations plans for Squirrels hideaway so that it can become more secluded, so hopefully if you come again you will find it more tucked away than currently.

Judie & Team

Celkové
10
Lokalita
Dobré cenové podmínky
Ubytování
Zařízení/aktivity
Služby pro zákazníky
Vhodné pro děti
Čistota
WiFi
(Žádné hodnocení)

Fantastic site, owners really helpful, lots of wonderful memories.04.05.2021

Země hodnotícího: Spojené královstvíRichard S.Ikona mobilního telefonuPotvrzeno

  • Kempovací místo pro stan bez elektrické přípojky tráva a hlína
  • Doporučit přátelům   Navštívit znovu
  • Líbí se: 

    Everything

    Nelíbí se: 

    Nothing

    Přeložit (Překlad pomocí Google Translate)
Od správce...

Thank you so much for staying with us. We are glad you enjoyed 'everything' and disliked 'nothing'. It really is encouraging when our guests are pleased with their stay. Thank you for your personal feedback too. This was a real boost. We really hope to see you again soon.

Very best wishes,
Judei & Team

Celkové
10
Lokalita
Dobré cenové podmínky
Ubytování
Zařízení/aktivity
Služby pro zákazníky
Vhodné pro děti
Čistota
WiFi
(Žádné hodnocení)

Lovely location, lovely staff, very clean.03.05.2021

Země hodnotícího: Spojené královstvíDonna G.Ikona mobilního telefonuPotvrzeno

  • Kempovací místo pro stan bez elektrické přípojky tráva a hlína
  • Doporučit přátelům   Navštívit znovu
  • Líbí se: 

    Everything

    Nelíbí se: 

    Přeložit (Překlad pomocí Google Translate)
Od správce...

Thank you so much for your lovely feedback, we are so pleased you enjoyed our site.

We really hope you will stay with us again.

Best wishes,
Judie & Team.

Celkové
10
Lokalita
Dobré cenové podmínky
Ubytování
(Žádné hodnocení)
Zařízení/aktivity
Služby pro zákazníky
Vhodné pro děti
Čistota
WiFi
(Žádné hodnocení)

A lovely location, extremely friendly staff.03.05.2021

Země hodnotícího: Spojené královstvíDonna G.Ikona mobilního telefonuPotvrzeno

  • Kempovací místo pro stan bez elektrické přípojky tráva a hlína
  • Doporučit přátelům   Navštívit znovu
  • Líbí se: 

    Location, amenities for the children etc. Lovely walks and lots of things to borrow as their is always something you forget.

    Nelíbí se: 

    Very cold overnight but its May and I've learnt that airbeds are essential from now on!

    Přeložit (Překlad pomocí Google Translate)
Od správce...

Thank you so much for your feedback, we are really grateful for your positivity.

So sorry it was cold! May should be warmer...I am with you on the need for an airbed. Please do ask us next time..we do have some spares.

We really hope you will stay again.

Best wishes,
Judie & Team.

Celkové
10
Lokalita
Dobré cenové podmínky
Ubytování
(Žádné hodnocení)
Zařízení/aktivity
Služby pro zákazníky
Vhodné pro děti
Čistota
WiFi
(Žádné hodnocení)

Squirrels Hideaway - Good site but just needs some more improvements03.05.2021

Země hodnotícího: Spojené královstvíNick B.Potvrzeno

  • Kempovací místo pro stan Squirrel's Hideaway bez elektrické přípojky tráva a hlína (pouze pro dospělé, v ústraní)
  • Doporučit přátelům   Navštívit znovu
  • Líbí se: 

    Nice rustic, back to basics campsite. Toilets very good with individual units rather than shared block to allow for them to be used during covid restrictions. Great scenery and remote location while still being close enough to drive to amenities in Telford. Stayed in Squirrel Hideaway 2 which was a nice big pitch away from others with plenty of space for a tent and seating area with included fire pit, logs and a BBQ.

    Nelíbí se: 

    Unmanned site meant people were still noisy after the 10pm curfew which we could hear from our spot, would not have wanted to be in the main field pitches. It also meant people parked inconsiderately blocking the access road meaning we couldn't get the car closer to load up the kit and even making it difficult to carry the kit past the car. It would be nice to have seen the site staff or owners for even a short time on site when we arrived. Shower was OK but the floor need to be made of something easier to clean and would be better to have a shower head mounted higher up (as a 6'2" person it was mid chest height).

    There need to be more toilets than the 2 cubicles as we had to queue a few times. There is only one shower which may be too few at busy times although we were fine as early risers showering around 7am.

    The site is mainly peaceful apart from on Sunday afternoon where there was a horrendous amount of noise from the Grasstrack circuit which I found on the map to be only around 500m away. This completely destroyed the tranquil atmosphere we went for.

    There is the kids play area quite nearby to the pitch which meant there was a lot of noise until almost 10pm so it wasn't easy to sit back and relax. This could do with being relocated away from the "secluded" pitches

    The pitch was quite well secluded but not completely hidden away like other forest sites I have been to. There needs to be some more signage that the track to the pitch is not a footpath for people to explore the site as we had, on two occasions while we were there, groups walk straight in to our pitch.

    There are no facilities to carry kit from the car to the pitch. Most other sites where you are unable to park next to the pitch have trolleys or wheelbarrows available.

    If a some of the concerns were corrected then I would stay again but wouldn't as it currently is. I would suggest it to others to experience though

    Přeložit (Překlad pomocí Google Translate)
Od správce...

Thank you so much for your review. I am glad that overall you had a good time.
Let me go through your points... some of which are absolutely valid.

We are an unmanned site as you stated, generally I am at the site on and off, on this occasion I was away visiting my daughter for the first time in a year, so I apologise for not being around, however Aime, my site assistant visited daily and my sister visited Sunday morning.

Curfew is 11pm, there was a couple who decided to behave in a very inconsiderate way and caused disruption to many.. this is not acceptable, but as nobody called me until almost 12.30am and I had already gone to sleep I was unable to rectify the problem..we have a very clear notice regarding noise and two phone numbers are given out that can be used for this very purpose. Please always contact us sooner rather than later. We will ALWAYS come down.

I have just order two luggage trolleys for use on the site. We have a problem of theft we have this type of thing on site, so I am hoping this will not occur.

The grasstrack is indeed annoying..not something we can control!

We had already decided we needed to alter the location of the hideaways slightly and take them further back. The kids area is brand new and does slightly impact the privacy of Squirrels Hideaway.

We have two cubicle flush toilets, but in addition we have two compost toilets and one urinal compost toilet! The flush toilets are actually a new addition this year. The compost toilets could have been used rather than queuing.

The shower will be raised this week!

Selfish parking is annoying... I apologise for the inconvenience of this. The huts are the only people permitted to keep their cars near their accomodation. You may notice that we have had a complaint about asking people to park in the car park... we can't win on this one sadly!

We hope you will think that we have considered your points as valid and solved those we can.

Many thanks, Judie & Team

Celkové
6
Lokalita
Dobré cenové podmínky
Ubytování
Zařízení/aktivity
Služby pro zákazníky
Vhodné pro děti
Čistota
WiFi
(Žádné hodnocení)
Anonymní uživatel

Great site!03.05.2021

Země hodnotícího: Spojené královstvíAnonymníIkona mobilního telefonuPotvrzeno

  • Kempovací místo pro stan bez elektrické přípojky tráva a hlína
  • Doporučit přátelům   Navštívit znovu
  • Líbí se: 

    All was lovely and well equipped so you could lend things and plenty of wood for fire well kept and a lovely spot

    Nelíbí se: 

    I couldn’t park near tent so was a bit of a struggle as I’m a single parent with a seven year old if I had have been prewarned I would’ve bought a trolley but I managed and had a lovely time

    Přeložit (Překlad pomocí Google Translate)
Od správce...

Thank you for your feedback. I am glad that overall you had a lovely time.

I have ordered two luggage trolleys that will be available as soon as they arrive.

Celkové
10
Lokalita
(Žádné hodnocení)
Dobré cenové podmínky
(Žádné hodnocení)
Ubytování
(Žádné hodnocení)
Zařízení/aktivity
(Žádné hodnocení)
Služby pro zákazníky
(Žádné hodnocení)
Vhodné pro děti
(Žádné hodnocení)
Čistota
(Žádné hodnocení)
WiFi
(Žádné hodnocení)

Lovely back to basics woodland pitch with relatively basic amenities.03.05.2021

Země hodnotícího: Spojené královstvíPaul C.Ikona mobilního telefonuPotvrzeno

  • Kempovací místo pro stan Dove bez elektrické přípojky tráva a hlína (pro rodiny)
  • Doporučit přátelům   Navštívit znovu
  • Líbí se: 

    Spacious pitch, plenty of fire wood to forage and a lovely hot shower

    Nelíbí se: 

    N/A

    Přeložit (Překlad pomocí Google Translate)
Od správce...

Thank you for your feedback. I hope you had a good stay. I am pleased that you found your pitch to be of a good standard.

I was disappointed to see a low score on facilities... We have a shower, toilets, a fully equipped kitchen with pots and pans, cutlery and crockery, hot washing up water, a playing field as well as forest school, table tennis & badminton.

We provide a BBQ & firepit at each pitch.

We advertise as a back to basics site. If you are able to expand on facilities that you felt were missing we would be grateful.

Many thanks,
Judie & Team

Celkové
10
Lokalita
Dobré cenové podmínky
Ubytování
(Žádné hodnocení)
Zařízení/aktivity
Služby pro zákazníky
Vhodné pro děti
Čistota
WiFi
(Žádné hodnocení)
Výchozí obrázek

Facilities and pitch segregation01.05.2021

Země hodnotícího: Spojené královstvíLee M.Ikona mobilního telefonuPotvrzeno

  • Kempovací místo pro stan bez elektrické přípojky tráva a hlína
  • Doporučit přátelům   Navštívit znovu
  • Líbí se: 

    Facilities and pitch segregation

    Nelíbí se: 

    The water for washing up was cold

    Přeložit (Překlad pomocí Google Translate)
Od správce...

Thank you for your review. I am glad that you found the pitch space good. I hope you enjoyed your stay.

We provide a site with extensive facilities for children from a huge playing field to den building and a table tennis area, I understand you were travelling without children so it maybe possible that you did not find all of our child friendly provision. Our forest school is also a wonderful space.

Just to let you know.. we don't have wifi! We can't provide this I am afraid. We are almost off-grid in terms of getting a phone signal.

We hope will come again.
Judie & Team

Celkové
10
Lokalita
Dobré cenové podmínky
Ubytování
Zařízení/aktivity
Služby pro zákazníky
Vhodné pro děti
Čistota
WiFi

Everything! There's so much wonderful to report. We had such …01.05.2021

Země hodnotícího: Spojené královstvíVictoria B.Potvrzeno

  • Kempovací místo pro stan Squirrel's Hideaway bez elektrické přípojky tráva a hlína (pouze pro dospělé, v ústraní)
  • Doporučit přátelům   Navštívit znovu
  • Líbí se: 

    Everything! There's so much wonderful to report. We had such a comfortable 5 night stay. I want to highlight how great the new toilet facilities are, they've been constructed to comply with covid restrictions, there is one unit installed with two separate entrances to individual bathrooms, not cubicles. So, despite what it says on the website, there ARE fully functional flushing toilets open and a hot shower!
    This was our second visit and we will be back.

    Nelíbí se: 

    Přeložit (Překlad pomocí Google Translate)
Od správce...

Thank you so much for your wonderful feedback. We are so pleased you had a lovely stay. It was wonderful to have you visit us again. We truly hope to see you soon.

Judie & Team

Celkové
10
Lokalita
Dobré cenové podmínky
Ubytování
Zařízení/aktivity
Služby pro zákazníky
Vhodné pro děti
(Žádné hodnocení)
Čistota
WiFi
(Žádné hodnocení)
Anonymní uživatel

Clean and well kept site26.04.2021

Země hodnotícího: Spojené královstvíAnonymníIkona mobilního telefonuPotvrzeno

  • Koliba Owls Nest (2 dospělí a 2 děti)
  • Doporučit přátelům   Navštívit znovu
  • Líbí se: 

    Very peaceful lovely place for a quiet relaxing weekend away

    Nelíbí se: 

    Přeložit (Překlad pomocí Google Translate)
Od správce...

So glad that you had a peaceful stay and I hope that you visit again soon. :) judie

Celkové
10
Lokalita
Dobré cenové podmínky
Ubytování
Zařízení/aktivity
Služby pro zákazníky
Vhodné pro děti
Čistota
WiFi
(Žádné hodnocení)

Vlastnosti

Coronavirus

Deep cleaning of accommodation units between guests

Disinfectant sprays and wipes provided

Hand sanitising stations

Individual rooms in toilet/shower/basin facilities

Shared spaces: daily deep cleaning

Volnočasové aktivity na místě

Bar nebo klub

Dětský klub

Fitcentrum

Herna

Hřiště

Jídlo s sebou

Krytý bazén

Půjčování kol

Restaurace/kavárna na místě

Rybaření

TV místnost

Tenisový kurt

Venkovní bazén

Večerní zábava

Vodní sporty

Vybavení na místě

Bezbariérový přístup

Composting toilet

Dog park

Internet

Ledové obklady k dispozici

Obchod s potravinami

Parkovací místo u kempovacího místa/jednotky

Portaloo

Prostor pro mytí nádobí

Prádelna

Pub toilets

Sprcha k dispozici

Stany k pronájmu

Sušárna

Toalety

Umývárna dětí

Vana k dispozici

Veřejný telefon

Vyzvednutí z letiště

WiFi

WiFi zdarma

Vhodné pro skupiny

Skupiny jednoho pohlaví vítány

Studenstské pobyty vítány

Vhodné pro motocykly

Vhodné pro rodinný pobyt

Školní výlety

Zásady

Barbecue provided

Grilování povoleno

Komerční vozidla povolena

Psi povoleni

Psi povoleni po celý rok

Táborák povolen

Camping 2.0

Chaty typu ‚pod‘

Koliba

Předem postavené stany

Motivy

Kempování v divočině

Klidné prostředí

Les

Přírodní ráj

Vzdálená lokalita

Úsporné/pro turisty s batohem

Vybavenost

Chemický záchod

Communal fridge

Dobíjecí zařízení

Electric car charging point(s)

No drinkable water point

No hot water

No running water

Obnovitelné zdroje energie

Plynové lahve k dispozici

Třídění odpadu

Typ

Malý (11-25 míst)

V okolí

Bar v okolí

Dog walk nearby

Obchod poblíž

Lokalita

[[ campsite.name ]]
Tento kemp momentálně nepřijímá rezervace prostřednictvím Pitchup.com.
[[ place.name ]]
  • Crudgington Moor Lane, Kynnersley, Shrewsbury, Shropshire, Anglie, TF6 6JX
  • Časová zóna Europe/London +0100 (GMT+01:00)   GPS 52.7535°N 2.5150°W

Nejbližší doprava

Autobusové zastávky
Telford: Town Centre Bus Station — 9,7 km
Shrewsbury: Bus Station Raven Meadows — 16,7 km
Ford (Shrops): A458 Coach Stop — 24,1 km
Vlakové zastávky
Wellington (Shropshire) Rail Station — 5,8 km
Oakengates Rail Station — 8,0 km
Telford Central Rail Station — 9,5 km
Převozní přístavy
Woodside Birkenhead Ferry Terminal — 78,7 km
Letiště
Birmingham International Airport — 62,7 km

Pokyny


Upozornění: Veškeré vzdálenosti uvedené na této stránce byly měřeny vzdušnou čarou – zkontrolujte skutečnou vzdálenost v závislosti na způsobu dopravy pomocí tlačítka Získat pokyny.

Místní atrakce

In Shropshire with the intent of shuffling about in the lush landscape? Drive to Ironbridge first off (half an hour away) and steel yourself for a 139-mile stroll on the Shropshire Way.

Alternatively, if that sounds a little lengthy for your liking, Much Wenlock is around the same distance and leads to the 19-mile limestone ridge of Wenlock Edge (and fun fact: it was formerly a tropical coral reef aeons ago when this area was under the sea).

If this gets you craving some water-based whiling, take a stroll over to a Much Wenlock activity centre for canoeing, kayaking and rafting on the River Severn, plus quad biking and clay pigeon shooting on land. Boldings Pools (30 minutes) meanwhile is your go-to if angling for carp, bream and roach sounds like a grand day out...

Přeložit (Překlad pomocí Google Translate)

To musíte vidět

  • Darby Houses (Ironbridge) (12,5 km)
  • Blists Hill Victorian Town (12,9 km)
  • Ironbridge Gorge Museums (13,9 km)

National Trust – Spolek pro kulturní a památkovou péči

  • Sunnycroft (6,6 km)
  • Attingham Park (12,8 km)

Cyklistické trasy

Najít nejbližší trasy na Národní cyklistické síti tras – více než 19 tisíc kilometrů cyklotras.

Upozornění: Veškeré vzdálenosti uvedené na této stránce byly měřeny vzdušnou čarou – zkontrolujte skutečnou vzdálenost v závislosti na způsobu dopravy.

Zásady

Povolený čas příjezdu/odjezdu

Kempování a cestování
Příjezd:  13:00 –  21:00
Odjezd před:  11:30
Ubytování na místě
Příjezd:  13:00 –  21:00
Odjezd před:  11:30

Pravidla pro zrušení rezervace u Wrekin Forest Events Camping

Záloha propadá do 2 dny ode dne příjezdu.

Rezervaci lze změnit do 2 dne/dní od příjezdu.

Žádné náhrady/slevy za nepříznivé počasí, pozdní příjezdy nebo předčasné odjezdy.

Pokud potřebujete svou rezervaci zrušit nebo změnit, dejte nám prosím vědět s co největším předstihem, aby si mohl místo případně rezervovat někdo jiný. Možná je na místě si přikoupit pojištění pro zrušení rezervace, stejně jako pro případ zranění a pojištění nemovitosti po dobu, kdy budete na dovolené.

Prosím mějte na paměti, že společnosti Pitchup.com platíte zálohu, která je nevratná.

Platba

Záloha převoditelná v období opatření kvůli onemocnění COVID-19. Wrekin Forest Events Camping si odečtou doplatek z vaší karty 1 týdne před příjezdem, nebo pokud je datum příjezdu dříve než 1 týdne před příjezdem, bude doplatek odečten okamžitě.

Placené ubytování: pro případy škod, znečištěné ubytovací jednotky a ztráty náramku se při příjezdu vybírá záloha ve výši 25,00 £ (744,54 Kč). Pokud k žádným škodám ani ztrátám nedojde, a pokud bude jednotka dostatečně uklizena, bude tato částka před odjezdem vrácena.

Záloha převoditelná v období opatření kvůli onemocnění COVID-19.

Můžete si také zvolit možnost zaplatit celou částku ihned při vyřizování rezervace.

Způsoby platby přijímané v daném parku

Bankovní převod
Hotovost
Šek

Smluvní podmínky

Smluví podmínky kempu

  • Nachází se v kempu Wrekin Forest Events Camping bazén? Ne Zobrazit všechny vlastnosti
  • Je kemp Wrekin Forest Events Camping vhodný pro psy? Ano Zobrazit všechny vlastnosti
  • Jaké najdu v okolí kempu Wrekin Forest Events Camping zajímavosti? In Shropshire with the intent of shuffling about in the lush landscape? Drive to Ironbridge first off (half an hour away) and steel yourself for a 139-mile stroll on the Shropshire Way. … Přečíst si více
  • Kdy se můžu v kempu Wrekin Forest Events Camping ubytovat a kdy zase odhlásit?
    Kempování a cestování
    Příjezd:  13:00 –  21:00
    Odjezd před:  11:30
    Ubytování na místě
    Příjezd:  13:00 –  21:00
    Odjezd před:  11:30
    Přečíst si více
  • Kolik stojí pobyt v kempu Wrekin Forest Events Camping? Od 743,76 Kč (za 1 noc, 6 osob) - ceny se mohou lišit podle termínu a velikosti vaší skupiny. Ověřit ceny dostupnost

Zavřít

Vaše žádost o přiřazení se odesílá…

Zavřít

Kontakt wrekin_forest_events_camping


Zavřít

Smluvní podmínky

Přečtěte si prosím níže uvedené smluvní podmínky tohoto parku a smluvní podmínky stránek Pitchup.com.

Coronavirus
The shower facilities are closed until 17. května 2021. Guests will need to use their own facilities.
The toilet facilities are closed until 17. května 2021. Guests will need to use their own facilities.

Obecné
V čase od 23:30 do 7:00 je třeba dodržovat noční klid.
Vedení si vyhrazuje právo odmítnout přístup nebo ukončit pobyt těm hostům, jejichž chování je považováno za nevhodné. Žádné náhrady pak budou poskytnuty.

Příjezdy a odjezdy
Jednotky budou přiřazeny při příjezdu.
Pozdní příjezd je třeba oznámit co nejdříve. Vaše rezervace bude podržena po dobu 24 hodin. Po uplynutí této doby si vedení vyhrazuje právo vaši jednotku pronajmout dalšímu zájemci.
Žádné náhrady/slevy za nepříznivé počasí, pozdní příjezdy nebo předčasné odjezdy.

Příplatky
Na zařízení/aktivity včetně Forest School se vztahují zvláštní poplatky, které lze uhradit při příjezdu.

Psi
Psi musí být po celou dobu na vodítku a pod dozorem.
Toto zařízení nepovoluje plemena/křížence psů uvedených v nařízení o chovu nebezpečných plemen.
Váš pes musí mít platný očkovací průkaz.

Ubytování k pronájmu
Placené ubytování: pro případy škod, znečištěné ubytovací jednotky a ztráty náramku se při příjezdu vybírá záloha ve výši 25,00 £ (744,54 Kč). Pokud k žádným škodám ani ztrátám nedojde, a pokud bude jednotka dostatečně uklizena, bude tato částka před odjezdem vrácena.
Při odchodu návštěvníka musí být ubytovací jednotka čistá a uklizená, v opačném případě může být za neuklizenou jednotku zaúčtován poplatek ve výši 25,00 £ (744,54 Kč).

Vstupné
Osoby mladší 18 let musí být v doprovodu rodičů nebo zákonných zástupců.

Změny ve vašem pobytu
Rezervaci lze změnit do 2 dne/dní od příjezdu.

Zavřít