Reserveu i opineu sobre 2.795 càmpings a Espanya, Amèrica Llatina i la resta del món!

Valoració del servei a Feefo

Camping Les Nobis d'Anjou

9

Aquest càmping no accepta reserves de Pitchup.com en aquests moments.

Si sou l'administrador d'aquest càmping, comenceu a rebre reserves a través de Pitchup.com afegint les dades del negoci.

General

  • Càmping al costat d'un riu entre vinyes i al peu d'un castell
  • A 500 m del casc antic i els edificis de Montreuil-Bellay
  • Piscina, parc infantil, sala de jocs i restaurant amb bar

What an utter stunner. And you can see an ancient and handsome château from here too: Camping les Nobis d'Anjou is half a kilometre from Montreuil-Bellay, home to the famed medieval castle high on a hillside on the banks of the Thouet river. (Those of you of a certain disposition may also like to know that Château de Montreuil-Bellay is the name of an acclaimed wine too.)

Like the site (but rather lower), Camping les Nobis d'Anjou is also on the banks of the Thouet river, on a landscaped park of three hectares surrounded by green Maine-et-Loire countryside. It's a lush place to stop at for as long as you can manage, to use as a base to investigate the old towns and villages nearby and to go sightseeing in Saumur within 25 minutes' drive, or to laze around the grounds with occasional toe-dipping in the waters of the Thouet.

The site has a pool (quite a fine one too; see pics), as well as a playground, table tennis, a pétanque court and a games room with pool table, table football and a pinball machine. Saunter along to the welcome drinks every Sunday morning to hear about the diverse programme of activities coming up in the following week: these include a kids' club too, although you possibly shouldn't also include them in the welcome drinks...

A colourful and well-kept restaurant with bar and grill is also on site, and a delivery service for groceries, bread and pastries.

Tradueix (A través del Traductor de Google)

Arribada:
Sortida: (2 nits)
Grup:

Modifica…

Feu clic/toqueu un sol cop per seleccionar el dia d'arribada i, un altre cop, per seleccionar el de sortida.


És una reserva de grup?

Comentaris dels acampadors

9

Valoració general segons 34 opinions

 

El 85% recomanaria aquest càmping a un amic.

El 82% s'hi tornaria a allotjar.

  Un 67% descrits com a Tranquil ?

Més valoracions

Ubicació
Relació qualitat-preu
Allotjament
Instal·lacions/activitats
Servei d'atenció al client
Adequació per als nens
Neteja
Wifi



Comentaris dels darrers 18 mesos.

Esborra els filtres
Les opinions en altres llengües apareixen a sota.

Great campsite with friendly staff26/09/2019

País de l'acampador: IrlandaDavid M.Confirmada

  • Parcel·la de gespa amb electricitat opcional
  • El recomanaria als amics   Hi tornaria a anar
  • Em va agradar: 

    Beautiful location beside a river and within walking distance to the town centre which has some very nice restaurants. The restaurant in the site serves very nice meals and is reasonably priced, staff here are very friendly and make you feel welcome.

    No em va agradar: 

    Nothing

    Tradueix (A través del Traductor de Google)
En general
10
Ubicació
Relació qualitat-preu
Allotjament
Instal·lacions/activitats
Servei d'atenció al client
Adequació per als nens
Neteja
Wifi

One of the best sites we visited26/09/2019

País de l'acampador: Regne UnitMichael B.Icona de telèfon mòbilConfirmada

  • Parcel·la de gespa amb electricitat opcional
  • El recomanaria als amics   Hi tornaria a anar
  • Em va agradar: 

    Friendly staff and clean pool area. Beautiful setting next to the river. Town cycling distance away and a magnificent chateau well worth a guided tour and wine tasting to finish!
    Great visits several times to Saumur for river trip and equestrian school all less than 15km by car
    Also great WiFi for free

    No em va agradar: 

    Watch our for sat nav as medieval arches from town are too narrow for some outfits! We came from other side of site but still came down what appeared to be a cycle track!!

    Tradueix (A través del Traductor de Google)
En general
8
Ubicació
Relació qualitat-preu
Allotjament
Instal·lacions/activitats
Servei d'atenció al client
Adequació per als nens
(Sense valoració)
Neteja
Wifi
Avatar per defecte

Been before will be back02/09/2019

País de l'acampador: Regne UnitJanet H.Icona de telèfon mòbilConfirmada

  • Parcel·la de gespa amb electricitat opcional
  • El recomanaria als amics   Hi tornaria a anar
  • Em va agradar: 

    Everything position ,restaurant ,toilet
    Facilities all very good

    No em va agradar: 

    Nothing

    Tradueix (A través del Traductor de Google)
En general
10
Ubicació
Relació qualitat-preu
Allotjament
Instal·lacions/activitats
Servei d'atenció al client
Adequació per als nens
Neteja
Wifi

Everything!! The staff were incredibly helpful, the restaurant served a ...01/09/2019

País de l'acampador: Regne UnitRebecca C.Icona de telèfon mòbilConfirmada

  • Parcel·la de gespa amb electricitat opcional
  • El recomanaria als amics   Hi tornaria a anar
  • Em va agradar: 

    Everything!! The staff were incredibly helpful, the restaurant served a good variety of dishes and drinks at a reasonable cost and all the facilities are clean, well maintained and within a good distance of the pitches. To top everything the location is just beautiful too.

    No em va agradar: 

    Tradueix (A través del Traductor de Google)
En general
10
Ubicació
Relació qualitat-preu
Allotjament
Instal·lacions/activitats
Servei d'atenció al client
Adequació per als nens
Neteja
Wifi

A great site by a stunning historic village31/08/2019

País de l'acampador: Regne UnitYasmin C.Icona de telèfon mòbilConfirmada

  • Parcel·la de gespa amb electricitat opcional
  • El recomanaria als amics   Hi tornaria a anar
  • Em va agradar: 

    Clean site with spacious pitches. Shower blocks, toilets and washing up area always clean. Next to a river and the beautiful village of Montreuil-Bellay. When we drove our car along the lane to the campsite our breath was taken away at how stunning the area and historic building were! As you drive along a lane that is part of the original village and base of the Château on one side and the river on the other. Motor homes and caravans will come in from the other end. So if you do have either of those be sure to come out of the campsite and turn left to see the stunning area that the site is next to. The village and Château are up a hill which is accessible via steps if you are walking. Otherwise you can drive through the back way. There is a beautiful Château that is visible from the camp site and for the practicalities a very short drive away on the other side of the village is a super-u and petrol station. Although we saw many people without children walking. The campsite invited local sellers to the site once a week to sell vegetables, fruit, wine etc which was lovely. Also on another evening someone from the Château came to offer wine tasting for free, which if you booked it in the Château there would be a charge. The campsite organised a visit to a cave with mushrooms, which we missed unfortunately. However horse riding was available one evening for either 30 minutes or 60, for both adults and children which my young children of 6 and 4 loved. Staff are friendly and had a good pool and children’s play area. Would highly recommend!

    No em va agradar: 

    Tradueix (A través del Traductor de Google)
En general
10
Ubicació
Relació qualitat-preu
Allotjament
Instal·lacions/activitats
Servei d'atenció al client
Adequació per als nens
Neteja
Wifi

The friendly staff, canopied swimming pool.30/08/2019

País de l'acampador: Regne UnitJason R.Icona de telèfon mòbilConfirmada

  • Parcel·la de gespa amb electricitat opcional
  • El recomanaria als amics   Hi tornaria a anar
  • Em va agradar: 

    The friendly staff, canopied swimming pool.

    No em va agradar: 

    Toilets could have been cleaned more often than just once a day (morning) as a few times there was no toilet paper in some toilets.

    The area to sit and just have a drink outside at the bar was not big enough. Once it got to evening meal time - we were moved to a decked area - as we were not eating at the restaurant. This area was very small.

    It only has one washing machine.

    Montreuil- Bellay is beautiful but lacked bars and restaurants. A bit too quiet for us.

    Tradueix (A través del Traductor de Google)
Del gerent...

Hello,

Thank you for your comment.

Our toilets are cleaned three times a day, once in the morning, a second time between 12 and 2 pm and a third time around 5 pm.
according to the frequentation it is possible that the toilet paper is emptied more quickly, think in this case to referer it to the reception, we will come to replace it.

Our restaurant terrace is not very big, so we have a second quiet terrace under the trees to continue to relax with a drink during the restaurant services.

Hope to welcome you next time.

See you soon,

Sophie,

Flower camping les Nobis d'Anjou.

En general
8
Ubicació
Relació qualitat-preu
Allotjament
(Sense valoració)
Instal·lacions/activitats
Servei d'atenció al client
Adequació per als nens
Neteja
Wifi

Excellent quiet site with great location.30/08/2019

País de l'acampador: Regne UnitKate C.Icona de telèfon mòbilConfirmada

  • Parcel·la de gespa amb electricitat opcional
  • El recomanaria als amics   Hi tornaria a anar
  • Em va agradar: 

    The facilities, the location, the staff, the trampolines, the play area in general, the size, the tours.
    Large supermarket in the town but not much else.
    Fresh bread and pastries in bar if you order the night before
    Restaurant food is quality, we ate on first night and again when they have moules et frites night.

    No em va agradar: 

    Staff short changed is a few times - make sure you check esp if paying with a 20.
    The shop holds almost nothing

    Tradueix (A través del Traductor de Google)
Del gerent...

Hello,

Thank you for your review and your pictures.

We have indeed a small grocery store, just in case of forgetfulness.
We are lucky to have a super U at 1km open every day.

Hoping to receive you again.

See you soon,

Sophie,

Flower camping les Nobis d'Anjou.

En general
10
Ubicació
Relació qualitat-preu
Allotjament
Instal·lacions/activitats
Servei d'atenció al client
Adequació per als nens
Neteja
Wifi

As an overnight stop - perfectly fine.30/08/2019

País de l'acampador: Regne UnitAlex R.Icona de telèfon mòbilConfirmada

  • Parcel·la de gespa amb electricitat opcional
  • El recomanaria als amics   Hi tornaria a anar
  • Em va agradar: 

    Close proximity to local historic town.

    No em va agradar: 

    General wear of the pitches is very heavy. They are very dusty as a result. Not much grass in sight.

    Tradueix (A través del Traductor de Google)
Del gerent...

Hello,

Thank you for your comment.

We have suffered from the heat wave this year, our pitches and our plants too.
To save water during these hot period we water less.

Our plots have been very busy during the summer, we were full over a long time, so the grass did not have time to grow back.

I advise you to come back in April / May, to enjoy our green emplacements.

See you soon,

Sophie,

Flower camping les Nobis d'Anjou.

En general
6
Ubicació
Relació qualitat-preu
Allotjament
Instal·lacions/activitats
Servei d'atenció al client
Adequació per als nens
Neteja
Wifi

Excellent location for visiting the historic town and chateau.23/08/2019

País de l'acampador: Regne UnitAndrea O.Icona de telèfon mòbilConfirmada

  • Parcel·la de gespa amb electricitat opcional
  • El recomanaria als amics   Hi tornaria a anar
  • Em va agradar: 

    Location very close to historic town and chateau. Shower and washing up facilities were good.

    No em va agradar: 

    Although we are a couple with no children we were put on the pitch next to the children’s play area which was horrific! Every time we tried to eat in the campsite restaurant we were told they had one chef and it was too busy. It was actually quite by our standards. In high season it seemed poor that they were not prepared.

    Tradueix (A través del Traductor de Google)
Del gerent...

Hello,

Thank you for your comment.

We are trying to be very helpful, if you would love another pitch, you just had to ask in the reception, we will do our best.

Our restaurant is very busy during the summer.
We are sorry that your experience was not as perfect as you wanted, because the quality of the service is one of our priorities.
As you have been denied several times at the restaurant, think in this case to book, a table will be waiting next time.

We hope to see you soon !

Sophie,

Flower camping les Nobis d'Anjou

En general
4
Ubicació
Relació qualitat-preu
Allotjament
Instal·lacions/activitats
Servei d'atenció al client
Adequació per als nens
Neteja
Wifi

Fantastic location20/08/2019

País de l'acampador: Regne Unitchay b.Icona de telèfon mòbilConfirmada

  • Parcel·la de gespa amb electricitat opcional
  • El recomanaria als amics   Hi tornaria a anar
  • Em va agradar: 

    Excellent facilities, toilets and showers were spotlessly clean.
    Plenty of washing up facilities.
    Swimming pool was a big hit with the children as was the bouncy castle and play area.
    Staff are very friendly and helpful.
    Great site.
    Beautiful surrounds and location
    Thank you

    No em va agradar: 

    Nothing

    Tradueix (A través del Traductor de Google)
Del gerent...

hello,

You are welcome =)

Thank you for this great review.

Hope to see you again next year.

See you soon,

Sophie,

Flower camping les Nobis d'Anjou.

En general
10
Ubicació
Relació qualitat-preu
Allotjament
Instal·lacions/activitats
Servei d'atenció al client
Adequació per als nens
Neteja
Wifi

Característiques

Activitats d'oci al càmping

Bar o club

Club/animació infantil

Entreteniment nocturn

Esports aquàtics

Gimnàs

Lloguer de bicicletes

Menjar per emportar

Parc infantil

Pesca

Petanca

Piscina coberta

Piscina exterior

Restaurant/cafeteria in situ

Sala de jocs

Sala de TV

Tennis

Serveis i instal·lacions al càmping

Banyeres disponibles

Banys per a famílies amb nadons

Blocs sanitaris

Botiga d'alimentació

Bugaderia

Cambra d'assecatge

Congelador per a bosses tèrmiques de gel

Connexió a internet

Dutxes disponibles

Fregador

Instal·lacions per a minusvàlids

Recollida d'estacions de transport públic

Telèfon públic

Wifi

Wifi gratuït

Serveis

Bombones de gas disponibles

Eliminació de residus químics

Energia renovable

Punts per carregar aparells

Reciclatge disponible

Caravanes i autocaravanes

Àrea de servei per a autocaravanes

Parcel·les de terra dur

Condicions especials

Barbacoes permeses

Fogueres permeses

Gossos permesos

Gossos permesos tot l'any

Vehicles comercials lleugers permesos

Temàtica

Paradís gastronòmic

Activitats d'oci a prop

Ciclisme a prop

Lloguer de piragües/caiacs a prop

Parc d'atraccions a prop

Pesca a prop

Restaurant a prop

Reserves de grups

Apte per a famílies

Apte per a motociclistes

Grups d'estudiants

Grups unisex

Serveis a prop

Bar a prop

Tipus

Gran (51-200 parcel·les)

Ubicació

[[ campsite.name ]]
Aquest càmping no accepta reserves de Pitchup.com en aquests moments.
[[ place.name ]]
  • Rue Georges Girouy, Montreuil-Bellay, Maine i Loira, França, 49260
  • Zona horària Europe/Paris CEST (GMT+02:00)   GPS 47.1320°N 

Com arribar


Llocs d'interès

The splendid old Château de Montreuil-Bellay (viewable from the site; see pics again) sits high up above the waters of the Thouet on a setting of over 400 hectares – head here for spectacular scenery over the river and countryside below, and a tour around the castle and gardens if you're sensible enough to book in advance.

After that, drop into Montreuil-Bellay to pick up the leaflet and map detailing the many fine spots to stop off at in this town, including the workshops of local potters, bookbiniders and other craftspeople. More actively, use Montreuil-Bellay as a base for Thouet for fishing and canoeing, or head off on horseback, foot or by bike on the region's marked trails.

Within 15 minutes' drive, seeing the 100 or so species of the zoo at Doué-la-Fontaine makes for a smashing option for a day out, or if you're still craving cultural adventures you can reach world-famed Fontevraud Abbey, a UNESCO World Heritage Site, in 25 minutes' drive.

Tradueix (A través del Traductor de Google)

Vídeo

Tanca

S'ha enviat la reclamació…

Tanca

Poseu-vos en contacte amb Camping Les Nobis d'Anjou


Tanca

Termes i condicions

Llegiu els termes i condicions del càmping que apareixen a continuació i els termes i condicions de Pitchup.com.

Admissió
Els menors de 18 anys han d'estar acompanyats pels pares o tutors legals.
Només podreu entrar al càmping després de registrar-vos a recepció.
Qualsevol persona que passi la nit al càmping haurà de presentar el document d'identitat a recepció i completar els tràmits necessaris.

Arribades i sortides
Les parcel·les o els allotjaments s'assignaran en arribar al càmping.
No s'ofereixen reembossaments/descomptes per les inclemències metereològiques, les arribades tardanes ni les sortides anticipades.

General
El bar (i/o el restaurant) està obert del 05/04 al 28/09.
En cas que tingueu alguna queixa, parleu amb recepció de seguida. Aquelles queixes que no hagueu presentat a l'administració durant la vostra estada no es podran resoldre un cop hagueu marxat del càmping.
La botiga d'alimentació està oberta del 05/04 al 28/09.
La direcció es reserva el dret de refusar l'accés o posar fi a l'estada d'aquells hostes que presentin un comportament inapropiat. En tal cas, no s'oferirà cap reembossament.
Les activitats i l'entreteniment estan disponibles del 01/07 al 30/08.
Les reserves són personals i intransferibles.
Les ràdios, els reproductors de música i els televisors s'han de mantenir a baix volum. Les portes i els maleters dels vehicles s'han de tancar amb cura.

Gossos
Cal que presenteu la cartilla de vacunes actualitzada del vostre gos.
El vostre gos ha d'estar identificat o ha de portar microxip.
Els gossos han d'estar fermats i vigilats en tot moment.
No s'admeten gossos de races/híbrids que figurin a la legislació de gossos potencialment perillosos ni cap dels següents: bull terrier, terrier de Staffordshire americà, rottweiler, qualsevol mastí anglès o tosa.

Ocupació
No s'accepten reserves de grups de 10 o més persones del mateix sexe (excepte parelles o parents pròxims) a través de Pitchup.com.
No s'accepten reserves de grups de 15 o més adults (excepte parelles o parents pròxims).
No s'accepten reserves per a comiats de solter o soltera a través de Pitchup.com.

Parcel·les
Cal que seguiu les instruccions de la direcció en muntar la vostra tenda de campanya/unitat i l'equipament relacionat.

Piscina
L'accés a la piscina està reservat als hostes del càmping.
La piscina coberta està oberta del 01/07 al 30/09
És obligatori fer servir banyador i, per qüestions d'higiene, no es permet portar pantalons curts o bermudes.

Recepció
La recepció està oberta al matí de 9:00 a 12:00 i, a la tarda, de a entre el 05/04 i el 30/06 i entre el 01/09 i el 28/09.
La recepció está oberta de 8:30 a 20:00 entre el 01/07 i el 31/08.
No hi ha ningú a recepció després de les 19:00. Si creieu que arribareu més tard, aviseu el càmping per tal que l'equip us pugui proporcionar la informació necessària sobre la vostra unitat/parcel·la.

Seguretat
Es permet fer barbacoes sempre que no es facin directament al terra i hi hagi un adult que les vigili en tot moment.
Està prohibit fer fogueres.
Està prohibit portar armes de foc.

Vehicles
El preu només inclou un vehicle si viatgeu amb caravana o tenda de campanya. Si viatgeu amb autocaravana/càmper i voleu portar un vehicle addicional, cal que seleccioneu el cost extra corresponent.
Està prohibit que els vehicles circulin de 23:00 a 7:00.
No s'admeten vehicles comercials (vehicles utilitzats amb motiu de feina o per transportar mercaderies o passatgers) ni vehicles amb propaganda al càmping.
Només es permet aparcar un vehicle al costat de la parcel·la. Els vehicles addicionals s'han d'aparcar a la zona designada.

Visites
Els vehicles de les visites no tenen accés autoritzat al càmping.
Els visitants han de registrar-se a recepció i pagar una taxa d'accés.

Tanca