Reserveu i opineu sobre 2.871 càmpings a Espanya, Amèrica Llatina i la resta del món!

Valoració del servei a Feefo

Sunnymead Farm

9,1
Mostra els preus i reserva
A partir de 15,00 £/17,20 €/27,94 AU$/18,98 USD/25,04 CAD/18,91 CHF/186,12 SEK/128,40 DKK/172,31 NOK/2.365 ISK/1.099,24 ARS/13.482 CLP/63,86 PEN/29,95 NZ$/280,33 ZAR/73,99 PLN/77,99 BRL/443,63 CZK/2.019 RSD/5.707,98 HUF/1.218,27 RUB/134,50 CNY (per 1 nit, 2 adults)

Per què no introduïu alguns detalls per obtenir un preu més acurat?

Sunnymead Farm

General

  • Granja de gestió familiar entre Ilfracombe i Woolacombe
  • Accés directe a un camí de ferradura que connecta amb vies públiques
  • Zona de jocs, dutxes amb aigua calenta gratuïta i per a famílies

Small, friendly, family run and cracking sea/countryside views are among the features of Sunnymead Farm on the north Devon coast: it's between Ilfracombe and Woolacombe too so you can have sand among your toes or be fishing from the harbour within about ten minutes. Combe Martin and Exmoor beyond it are about 15—20 minutes away.

The Sunnymead owners have set the pitch prices to what they feel is reasonable for the area and the location, and have laid pitches out around the edge of two fields giving each plenty of space and leaving the centre of each field free for play.

Sunnymead Farm has a play area, free hot showers, a family shower room and recycling facilities. Reception sells hot and cold drinks, snacks and basic provisions.

Going off site, the farm has direct access to a bridle path which links to miles of public footpaths (it can get mucky, so bring your wellies), and is on a public bus route which will stop on request at the site entrance. Tourist info and details on local attractions are available on site.

Tradueix (A través del Traductor de Google)
Qualificació AA de 4 banderins

Atenció

No s'accepten reserves per a comiats de solter o soltera a través de Pitchup.com.

Converted lorries are not permitted.


Arribada:
Sortida: (2 nits)
Grup:

Modifica…

Feu clic/toqueu un sol cop per seleccionar el dia d'arribada i, un altre cop, per seleccionar el de sortida.


És una reserva de grup?

Comentaris dels acampadors

9,1

Valoració general segons 74 opinions

 

El 92% recomanaria aquest càmping a un amic.

El 84% s'hi tornaria a allotjar.

  Un 80% descrits com a Tranquil ?

Més valoracions

Ubicació
Relació qualitat-preu
Allotjament
Instal·lacions/activitats
Servei d'atenció al client
Adequació per als nens
Neteja
Wifi



Comentaris dels darrers 18 mesos.

Esborra els filtres
Les opinions en altres llengües apareixen a sota.
Avatar per defecte

Remoteness and simplicity.05/10/2019

País de l'acampador: Regne UnitGreg B.Confirmada

  • Parcel·la de gespa i terra dur amb aigua, llum i desguàs per a caravanes
  • El recomanaria als amics   Hi tornaria a anar
  • Em va agradar: 

    Remoteness and simplicity.

    No em va agradar: 

    Tradueix (A través del Traductor de Google)
En general
10
Ubicació
Relació qualitat-preu
Allotjament
(Sense valoració)
Instal·lacions/activitats
(Sense valoració)
Servei d'atenció al client
Adequació per als nens
(Sense valoració)
Neteja
(Sense valoració)
Wifi
(Sense valoració)

The horses16/09/2019

País de l'acampador: Regne Unitsue D.Icona de telèfon mòbilConfirmada

  • Parcel·la de gespa sense electricitat
  • El recomanaria als amics   Hi tornaria a anar
  • Em va agradar: 

    The horses

    No em va agradar: 

    Arrived 1.5 hours early after a 4 hour drive And literally wanted to put a small tent up as only there for the night, and got told would had to pay extra £6!! Which is pretty poor out of season and pitches available, we were in our camper and just needs to unload not stay for the day! we didn’t come back till 8pm and ended up with a text to book us in, which was fine , rather be surfing and pay £6 for all day parking at the beach! Want stay again due to poor customer service.

    Tradueix (A través del Traductor de Google)
Del gerent...

Booking terms and conditions clearly state that your pitch is available to you from 12 o'clock, you arrived around 10am, and we offered you the option to upgrade to an early checkin. We are so sorry you felt our customer service did not meet your expectations, even though as a gesture of goodwill we did not ask you to pay for the tent that you wanted to use in addition to your campervan. When you had not arrived or telephoned to checkin by the time required on your booking confirmation, our reception was closing and we were unable to reach you be telephone, we sent you a text with details of available pitches for your stay, so as not to inconvenience you when you finally arrived on site possibly late in the evening.

En general
4
Ubicació
Relació qualitat-preu
Allotjament
Instal·lacions/activitats
Servei d'atenció al client
Adequació per als nens
Neteja
Wifi

Very friendly, peaceful site, short drive to pub. Only stayed ...16/09/2019

País de l'acampador: Regne UnitSusan J.Confirmada

  • Parcel·la de gespa sense electricitat
  • El recomanaria als amics   Hi tornaria a anar
  • Em va agradar: 

    Very friendly, peaceful site, short drive to pub. Only stayed one night to break our journey but would go back to explore the area more.

    No em va agradar: 

    Tradueix (A través del Traductor de Google)
Del gerent...

Thank you for taking the time to write a review, we are so pleased you enjoyed your short stay and hope to welcome you back in the future

En general
10
Ubicació
Relació qualitat-preu
Allotjament
Instal·lacions/activitats
Servei d'atenció al client
Adequació per als nens
(Sense valoració)
Neteja
Wifi
(Sense valoració)

Would recommend.06/09/2019

País de l'acampador: Regne UnitJohn E.Confirmada

  • Parcel·la de gespa amb electricitat
  • El recomanaria als amics   Hi tornaria a anar
  • Em va agradar: 

    Reception was very warm and helpful. Pitches are on flat areas so no risk of getting stuck in wet weather. The site is not down a long narrow lane or drive, it is easily accessible. Toilets and showers were kept clean. Prices are very good.
    I look forward to using the site again in the near future.

    No em va agradar: 

    I liked everything.

    Tradueix (A través del Traductor de Google)
En general
10
Ubicació
Relació qualitat-preu
Allotjament
(Sense valoració)
Instal·lacions/activitats
(Sense valoració)
Servei d'atenció al client
Adequació per als nens
(Sense valoració)
Neteja
Wifi
(Sense valoració)

Very friendly owner who was extremely helpful with local recommendations. ...16/09/2019

País de l'acampador: Regne UnitSharon G.Confirmada

  • Parcel·la de gespa amb electricitat
  • El recomanaria als amics   Hi tornaria a anar
  • Em va agradar: 

    Very friendly owner who was extremely helpful with local recommendations. Good family shower area. Dog friendly

    No em va agradar: 

    Dated and very small shower and toilet block. Really needs an overhaul. They were kept clean but the space was not big enough. Also be aware it is next to a quite busy main road which we hadn't appreciated at the time of booking. It did quieten at night so no issues there.

    Tradueix (A través del Traductor de Google)
En general
6
Ubicació
Relació qualitat-preu
Allotjament
Instal·lacions/activitats
Servei d'atenció al client
Adequació per als nens
Neteja
Wifi
(Sense valoració)

Friendly owners, with lots of information on hand for the ...06/09/2019

País de l'acampador: Regne UnitKate W.Icona de telèfon mòbilConfirmada

  • Parcel·la de gespa amb electricitat
  • El recomanaria als amics   Hi tornaria a anar
  • Em va agradar: 

    Friendly owners, with lots of information on hand for the surrounding area. Clean toilets, showers and washing facilities.
    The buses will stop and pick you up / drop you off right outside the site. From Woolacombe or Ilfracombe.
    Small shop stocked with the essential items that you need on site.
    If you are looking for a simple but well run site, then this is the place for you.

    No em va agradar: 

    Tradueix (A través del Traductor de Google)
En general
10
Ubicació
Relació qualitat-preu
Allotjament
Instal·lacions/activitats
Servei d'atenció al client
Adequació per als nens
Neteja
Wifi

Very friendly staff and all the other campers where lovely03/09/2019

País de l'acampador: Regne UnitJames C.Icona de telèfon mòbilConfirmada

  • Parcel·la de gespa sense electricitat
  • El recomanaria als amics   Hi tornaria a anar
  • Em va agradar: 

    Very friendly staff and all the other campers where lovely

    No em va agradar: 

    Tradueix (A través del Traductor de Google)
En general
10
Ubicació
Relació qualitat-preu
Allotjament
Instal·lacions/activitats
Servei d'atenció al client
Adequació per als nens
Neteja
Wifi

Great site. Clean facilities and lovely owners.01/09/2019

País de l'acampador: Regne UnitGraham B.Icona de telèfon mòbilConfirmada

  • Parcel·la de gespa amb electricitat
  • El recomanaria als amics   Hi tornaria a anar
  • Em va agradar: 

    Site was clean and the owners were very friendly.

    No em va agradar: 

    The temperature of the family shower was hit or miss. It would be freezing cold, then the boiler would turn on and it got boiling hot before going to freezing cold again.

    Tradueix (A través del Traductor de Google)
En general
8
Ubicació
Relació qualitat-preu
Allotjament
Instal·lacions/activitats
Servei d'atenció al client
Adequació per als nens
Neteja
Wifi

Excellent site. Excellent owners. Great location. Great holiday.24/08/2019

País de l'acampador: Regne UnitJoanna T.Icona de telèfon mòbilConfirmada

  • Parcel·la de gespa amb electricitat
  • El recomanaria als amics   Hi tornaria a anar
  • Em va agradar: 

    What a location. Central to absolutely everything. Being on the main road was a blessing. Yes, some mornings you could hear the occasional tractor. But nothing woke us up or kept us awake at night. The pitch was huge. Double anything we've had before. There were 6 of us in an 8 man tent. It had a very slight slope (I could see it in my tea cup) The ground was well maintained and very soft so sturdy pegs were needed for the windier weather. The ground drained well though so no puddles around your tent. Water sources were close so didn't need to walk too far. The owners were fabulous. A fountain of knowledge. Had answers and advice for everywhere we wanted to go. Gave us great local knowledge for the hidden treasures that tourists don't usually get to see. Even gave us a better route to drive home and it was a much better drive. The children loved the horses and the space they had to play in. The park was too small for some of my children (the 2 14 year olds) but the little one (7) loved it. Toilet blocks were cleaned regularly. Could do with a couple more female only toilets. Saying this..... I never had to wait. Distance to toilets wasn't bad either. Initially it seemed far but then we are used to walking to our own bathroom. :-) The reception has a small 'shop' with a selection of the basics if you ever got caught short. Bread, Milk etc but lidl is only a 7 min drive away. 10 minutes to both Ilfracombe and Woolacombe. Exmoor zoo was only 25 minute drive away too. Would definitely stay again and may even look at hiring one of the 2 caravans on site. We had a great stay. Even with the weather.

    No em va agradar: 

    Tradueix (A través del Traductor de Google)
En general
10
Ubicació
Relació qualitat-preu
Allotjament
(Sense valoració)
Instal·lacions/activitats
Servei d'atenció al client
Adequació per als nens
Neteja
Wifi
Usuari anònim

Small and secure environment for kids. Very close to everything ...24/08/2019

País de l'acampador: Regne UnitAnònimIcona de telèfon mòbilConfirmada

  • Parcel·la de gespa sense electricitat
  • El recomanaria als amics   Hi tornaria a anar
  • Em va agradar: 

    Small and secure environment for kids. Very close to everything like beaches and town. Friendly owners

    No em va agradar: 

    Very windy location but might just be the weather

    Tradueix (A través del Traductor de Google)
En general
8
Ubicació
Relació qualitat-preu
Allotjament
Instal·lacions/activitats
Servei d'atenció al client
Adequació per als nens
Neteja
Wifi

Característiques

Activitats d'oci al càmping

Bar o club

Club/animació infantil

Entreteniment nocturn

Esports aquàtics

Gimnàs

Lloguer de bicicletes

Menjar per emportar

Parc infantil

Pesca

Piscina coberta

Piscina exterior

Restaurant/cafeteria in situ

Sala de jocs

Sala de TV

Tennis

Serveis i instal·lacions al càmping

Banyeres disponibles

Banys per a famílies amb nadons

Blocs sanitaris

Botiga d'alimentació

Bugaderia

Cambra d'assecatge

Congelador per a bosses tèrmiques de gel

Connexió a internet

Dutxes disponibles

Fregador

Instal·lacions per a minusvàlids

Recollida d'estacions de transport públic

Telèfon públic

Wifi

Wifi gratuït

Serveis

Bombones de gas disponibles

Eliminació de residus químics

Energia renovable

Punts per carregar aparells

Reciclatge disponible

Caravanes i autocaravanes

Aparcament de llarga estada per a caravanes

Desguàs per a caravanes

Parcel·les amb aigua, llum i desguàs

Parcel·les de temporada

Parcel·les de terra dur

Presa d'aigua per a caravanes

Condicions especials

Barbacoes permeses

Fogueres permeses

Gossos permesos

Gossos permesos tot l'any

Vehicles comercials lleugers permesos

Activitats d'oci a prop

Ciclisme a prop

Club nàutic a prop

Equitació a prop

Escola de surf a prop

Esports aquàtics a prop

Golf a prop

Lloguer de bicicletes a prop

Lloguer de piragües/caiacs a prop

Parc d'atraccions a prop

Pesca a prop

Piscina coberta a prop

Piscina exterior a prop

Restaurant a prop

Tennis a prop

Reserves de grups

Apte per a famílies

Apte per a motociclistes

Esdeveniments benvinguts

Grups d'estudiants

Grups escolars

Grups unisex

Serveis a prop

Bar a prop

Botiga d'alimentació a prop

Mercat agrícola a prop

Transport públic a prop

Tipus

Mitjà (26-50 parcel·les)

Ubicació

[[ campsite.name ]]
Aquest càmping no accepta reserves de Pitchup.com en aquests moments.
[[ place.name ]]
  • Mullacott, Ilfracombe, Devon, Anglaterra, EX34 8NZ
  • Zona horària Europe/London +0100 (GMT+01:00)   GPS 51.1773°N 4.1465°W

Transport a prop

Estacions d'autobusos
Ilfracombe Bus Station — 4,2 quilòmetres
Braunton (Devon): George Hotel Coach Stop — 7,8 quilòmetres
Chivenor (Devon): Camp Gates Coach Stop — 9,4 quilòmetres
Estacions de trens
Barnstaple Rail Station — 12,9 quilòmetres
Chapelton (Devon) Rail Station — 19,8 quilòmetres
Umberleigh Rail Station — 23,1 quilòmetres
Ports de vaixells
Ilfracombe Ferry Landing — 4,5 quilòmetres
Appledore Ferry Landing — 14,1 quilòmetres
Instow Ferry Landing — 14,2 quilòmetres
Aeroports
Swansea Airport — 47,6 quilòmetres

Com arribar


Atenció: Totes les distàncies es calculen en línia recta. Comproveu la distància real en funció del mitjà de transport fent servir el botó "Com arribar" que hi ha a dalt.

Llocs d'interès

The surfing of Woolacombe and the Victorian town of Ilfracombe are both three miles from Sunnymead Farm, as are the famed Tunnels Beaches, the hand-carved tunnels leading to sheltered coves and a Victorian bathing pool (you can get married at the Tunnels these days, so drop a holiday hint if you think that'd be your thing).

Combe Martin Dinosaur Park should whet the appetite for your next south-west England trip (to the Jurassic Coast) and as it's the 'gateway to Exmoor', all sorts of outdoorsy activities lie just ahead. Award-winning conservation centre Exmoor Zoo has over 200 species of animals, birds and reptiles.

Watermouth Family Theme Park and Castle just outside Ilfracombe has a labyrinth, rides and play areas in a rather splendid setting overlooking Watermouth Cove; buy a return ticket to come back again for a tiny price throughout the season.

And if you're feeling active, the amount of things you could get busy at in Devon are too many to list, but could include surfing, horse riding, swimming, tennis, golf, quad biking, ten-pin bowling and cycling - the Route 27 cycle track is close by.

Tradueix (A través del Traductor de Google)

No us ho perdeu

  • RHS Garden Rosemoor (26,1 quilòmetres)

National Trust

  • Arlington Court and the National Trust Carriage Museum (11,9 quilòmetres)
  • Heddon Valley (15,8 quilòmetres)

Rutes ciclistes

Trobeu rutes locals a la Xarxa Nacional de Bicicletes - més de 19 312 quilòmetres de rutes ciclistes.

Atenció: Totes les distàncies es calculen en línia recta. Comproveu la distància real en funció del mitjà de transport.

Polítiques

Hora permesa d'arribada/de sortida

Càmping i autocaravanes
Arribada:  12:00 –  20:00
Sortida abans de les:  10:30
Allotjament in situ
Arribada:  15:30 –  20:00
Sortida abans de les:  10:00

Política de cancel·lació de Sunnymead Farm

No es fan reembossaments en un termini de 6 setmanes abans de la data d'arribada.

No és possible modificar les reserves en un període de 28 dies abans de l'arribada.

Les modificacions de la reserva estan subjectes a una taxa de 10,00 £ (10,77 €).

No s'ofereixen reembossaments/descomptes per les inclemències metereològiques, les arribades tardanes ni les sortides anticipades.

Si us cal cancel·lar o modificar la reserva, us recomanem que ho feu com més aviat millor perquè una altra persona tingui l'oportunitat de reservar. Considereu si us convé contractar una assegurança de viatges que us cobreixi en cas de cancel·lacions i pèrdua o dany a les vostres pertinences/lesions mentre sigueu de viatge.

Tingueu en compte que la fiança es paga a Pitchup.com i que no és reembossable.

Pagament

En fer la reserva, s'ha de pagar una fiança no reembossable del 15%. Sunnymead Farm us carregarà el saldo pendent a la targeta 6 setmanes abans de l'arribada. Si la data d'arribada és anterior a 6 setmanes, el saldo es carregarà de seguida.

També podeu pagar la quantitat completa en el moment de fer la reserva.

Mètodes de pagament acceptats al càmping

Efectiu
Maestro
MasterCard
Visa

Termes i condicions

Termes i condicions del càmping

Tanca

S'ha enviat la reclamació…

Tanca

Poseu-vos en contacte amb Sunnymead Farm


Tanca

Termes i condicions

Llegiu els termes i condicions del càmping que apareixen a continuació i els termes i condicions de Pitchup.com.

Admissió
Només podreu entrar al càmping després de registrar-vos a recepció.

Arribades i sortides
Les arribades tardanes s'han de notificar al càmping al més aviat possible. La vostra reserva queda garantida durant 24 hores. Un cop passat aquest temps, la direcció es reserva el dret de rellogar la vostra unitat.
No s'ofereixen reembossaments/descomptes per les inclemències metereològiques, les arribades tardanes ni les sortides anticipades.

Extres
Es poden portar motos en lloc dels cotxes inclosos en el preu.

General
En cas que tingueu alguna queixa, parleu amb recepció de seguida. Aquelles queixes que no hagueu presentat a l'administració durant la vostra estada no es podran resoldre un cop hagueu marxat del càmping.
Està prohibit portar Water bombs and BB guns.
La direcció es reserva el dret de refusar l'accés o posar fi a l'estada d'aquells hostes que presentin un comportament inapropiat. En tal cas, no s'oferirà cap reembossament.
Les ràdios, els reproductors de música i els televisors s'han de mantenir a baix volum. Les portes i els maleters dels vehicles s'han de tancar amb cura.
S'ha de respectar el silenci absolut entre les 22:00 i les 8:00.

Gossos
Els gossos han d'estar fermats i vigilats en tot moment.

Modificacions de la reserva
Les modificacions de la reserva estan subjectes a una taxa de 10,00 £ (10,77 €).
No és possible modificar les reserves en un període de 28 dies abans de l'arribada.

Ocupació
No s'accepten reserves per a comiats de solter o soltera a través de Pitchup.com.

Recepció
No hi ha ningú a recepció després de les 18:00. Si creieu que arribareu més tard, aviseu el càmping per tal que l'equip us pugui proporcionar la informació necessària sobre la vostra unitat/parcel·la.

Seguretat
Es permet fer barbacoes sempre que no es facin directament al terra i hi hagi un adult que les vigili en tot moment.
Està prohibit fer fogueres.

Vehicles
El preu només inclou un vehicle si viatgeu amb caravana o tenda de campanya. Si viatgeu amb autocaravana/càmper i voleu portar un vehicle addicional, cal que seleccioneu el cost extra corresponent.

Termes addicionals

The management reserves the right to request a good behaviour deposit on arrival, subject to age and party size.

Converted lorries are not permitted.

Tradueix (A través del Traductor de Google)

Tanca