Reserveu i opineu sobre 3.769 càmpings a Espanya, Amèrica Llatina i la resta del món!

Valoració del servei a Feefo

Tre-End Glamping

8,6
Mostra els preus i reserva
A partir de 560,00 £/655,40 €/1.032,19 AU$/781,91 USD/962,13 CAD/718,01 CHF/6.630,53 SEK/4.873,36 DKK/6.673,35 NOK/95.948 ISK/74.630,65 ARS/575.641 CLP/3.110,64 PEN/1.109,07 NZ$/11.130,50 ZAR/2.968,53 PLN/3.883,50 BRL/16.632,21 CZK/76.971 RSD/229.542,50 HUF/56.755,60 RUB/5.061,92 CNY (per a 7 nits, 4 persones)

Per què no introduïu alguns detalls per obtenir un preu més acurat?

Tre-End Glamping

General

  • Càmping tranquil i ecològic rodejat d'un paisatge verd
  • A 20 min en cotxe de St Austell i a 15 de Sender de la Costa Sud-oest
  • Unitats amb energia solar; brasers i barbacoes disponibles

Eco-friendly hols are of the excellent variety at Tre-End Glamping, a site with a cluster of swish units encircled by lush Cornish countryside a 10-minute drive from the town of St Austell. Book a stay here and get ready to lounge outdoors in a leafy and peaceful setting by day before moving over into snug accommodation by night.

That’s not to say evenings can’t be spent solely under the stars in the open air at this park though: a firepit and barbecue are on hand for gathering with fellow guests around the flames. As the site has no wifi, make your stay all about connecting with new and old friends in real life rather than on social media (although the solar-powered electricity does mean charging your phone is possible if needed...).

Inspired by the park’s environmentally-friendly ethos? Take it one step further and ditch the car as well as your tech for wanders over to the local pub – it’s within walking distance for meals out and a shop’s a short stroll away too if you need to grab any essentials.

Sights are a little further on: think Porthpean for beach days (within a 15-minute drive) and to kick off walks with epic views over the local seaside scenery from along the South West Coast Path.

Back at the park, each unit has the exclusive use of a separate composting toilet and a gas shower.

Tradueix (A través del Traductor de Google)

Atenció

No s'admeten cotxes/motos a les parcel·les o els allotjaments. Tots els vehicles s'han d'aparcar a la zona designada.

No s'admeten vehicles comercials (vehicles utilitzats amb motiu de feina o per transportar mercaderies o passatgers) ni vehicles amb propaganda al càmping.

Els menors de 18 anys han d'estar acompanyats pels pares o tutors legals.

No s'accepten reserves per a comiats de solter o soltera a través de Pitchup.com.


Arribada:
Sortida: (2 nits)
Grup:

Modifica la cerca…

Feu clic/toqueu un sol cop per seleccionar el dia d'arribada i, un altre cop, per seleccionar el de sortida.


És una reserva de grup?

Comentaris dels acampadors

8,6

Valoració general segons 7 opinions

 

El 86% recomanaria aquest càmping a un amic.

El 86% s'hi tornaria a allotjar.

 

Més valoracions

Ubicació
Relació qualitat-preu
Allotjament
Instal·lacions/activitats
Servei d'atenció al client
Adequació per als nens
Neteja
Wifi



Only showing reviews for the last 30 months.

Esborra els filtres
Les opinions en altres llengües apareixen a sota.

Wonderful site, very friendly and helpful, 100% recommend05/06/2021

País de l'acampador: Regne UnitNatalie S.Icona de telèfon mòbilConfirmada

  • Caseta The Holt
  • El recomanaria als amics   Hi tornaria a anar
  • Em va agradar: 

    Accommodation, very welcoming, environment, management and peaceful

    No em va agradar: 

    Tradueix (A través del Traductor de Google)
En general
10
Ubicació
Relació qualitat-preu
Allotjament
Instal·lacions/activitats
Servei d'atenció al client
Adequació per als nens
Neteja
Wifi
(Sense valoració)
Avatar per defecte

Not what I'd booked for. Disappointed. Seeking partial refund.06/09/2020

País de l'acampador: Regne UnitPaul F.Icona de telèfon mòbilConfirmada

  • Tenda piramidal The Warren
  • El recomanaria als amics   Hi tornaria a anar
  • Em va agradar: 

    Commitment to eco friendliness

    No em va agradar: 

    No greeting on arrival.

    Details provided in booking were not reflected in the actual stay:

    Bedding and towels had to be requested and not provided without question, as promised in listing.

    Fridge was not available in accommodation as promised in listing, changing holiday plans to mostly self cater.

    Lighting wasn't suitable for accommodation, light that was there didn't work, so fairy lights were utilised.

    Mattress was old and uncomfortable and didn't make for a glamping experience.

    Tradueix (A través del Traductor de Google)
Del gerent...

First off I'm sorry to hear you didnt enjoy your stay here.
There was no greeting on arrival but I had spoken to you that morning to say that I'd be out and you have all the check in instructions you need and that I'm at the end of the phone if you need to know anything else.

The bedding and towels are normally hired here if people want. You didnt hire it therefore I was unaware you needed any. But if you remember you mentioned that before you arrived and I sorted it out free of charge.

There is no fridge on site as theres no mains power. I have an outside freezer which people can use for cool blocks/bags but due to covid this year I haven't. My main concern is peoples health, not cold milk.

The lighting works very well and is in keeping with camping. Had I known you couldn't find the switch I'd have shown you. Again this needs to be mentioned whilst you're here.

You're the only people who had an issue with the mattress, most comment on how comfy the beds are.

I appreciate that weather wise you had probably the most miserable week this summer and if you also remember I told you to help yourselves to firewood, dont worry about paying anything just keep everything warm and dry.

I see no reason to give you a refund, there was always somebody on site and we may have been able to address any issues had you engaged with us.

All the best
Ben.

En general
4
Ubicació
Relació qualitat-preu
Allotjament
Instal·lacions/activitats
Servei d'atenció al client
Adequació per als nens
Neteja
Wifi
(Sense valoració)

Good site space fantastic between pitchs21/08/2020

País de l'acampador: Regne UnitJon P.Icona de telèfon mòbilConfirmada

  • Caseta The Sett
  • El recomanaria als amics   Hi tornaria a anar
  • Em va agradar: 

    Privacy space location & child bunk beds not to overlooked

    No em va agradar: 

    Nothing really

    Tradueix (A través del Traductor de Google)
En general
8
Ubicació
Relació qualitat-preu
Allotjament
Instal·lacions/activitats
Servei d'atenció al client
Adequació per als nens
Neteja
Wifi

Excellent!09/08/2020

País de l'acampador: Regne Unitmiriam k.Confirmada

  • Caseta The Holt
  • El recomanaria als amics   Hi tornaria a anar
  • Em va agradar: 

    Everything. Beautiful place. Very helpful and friendly owner. Perfect family stay. Lovely warm shower - loved that everything was eco friendly. Great outdoor space, with low table, log stools, big picnic table and bench, and huge fire pit all for our exclusive use.

    No em va agradar: 

    Nothing!

    Tradueix (A través del Traductor de Google)
En general
10
Ubicació
Relació qualitat-preu
Allotjament
Instal·lacions/activitats
Servei d'atenció al client
Adequació per als nens
Neteja
Wifi
(Sense valoració)

Everything24/07/2020

País de l'acampador: Regne UnitMelanie M.Icona de telèfon mòbilConfirmada

  • Caseta The Holt
  • El recomanaria als amics   Hi tornaria a anar
  • Em va agradar: 

    Everything

    No em va agradar: 

    Nothing

    Tradueix (A través del Traductor de Google)
En general
10
Ubicació
Relació qualitat-preu
Allotjament
Instal·lacions/activitats
Servei d'atenció al client
Adequació per als nens
Neteja
Wifi
(Sense valoració)
Usuari anònim

Ideal for a well located quiet stay to get away from it all.12/07/2020

País de l'acampador: Regne UnitAnònimIcona de telèfon mòbilConfirmada

  • Caseta The Holt
  • El recomanaria als amics   Hi tornaria a anar
  • Em va agradar: 

    Amount of space in addition to cabin, beautiful orchard, peace and quiet, fire pit and mini log burner, well located, comfortable beds.

    No em va agradar: 

    Could improve solar lighting

    Tradueix (A través del Traductor de Google)
En general
8
Ubicació
Relació qualitat-preu
Allotjament
Instal·lacions/activitats
(Sense valoració)
Servei d'atenció al client
Adequació per als nens
(Sense valoració)
Neteja
Wifi
(Sense valoració)

Well presented pod on a clean quiet site with helpful staff31/10/2019

País de l'acampador: Regne UnitIain M.Icona de telèfon mòbilConfirmada

  • Caseta The Holt
  • El recomanaria als amics   Hi tornaria a anar
  • Em va agradar: 

    We liked the comfort, convenience and location. Pod was warm even though we used it at the end of October. Site was clean quiet and well presented, very relaxing. Although the site had an eco toilet, it was private to your pod saving possible problems caused by more public facilities, shower was hot.

    No em va agradar: 

    Tradueix (A través del Traductor de Google)
En general
10
Ubicació
Relació qualitat-preu
Allotjament
Instal·lacions/activitats
Servei d'atenció al client
Adequació per als nens
Neteja
Wifi
(Sense valoració)

Característiques

Coronavirus

Check-in: one group at a time

Check-in: self check-in (unattended)

Dedicated shower facility per glamping unit

Dedicated toilet facility per glamping unit

Deep cleaning of accommodation units between guests

Shared spaces: daily deep cleaning

Shared spaces: more frequent cleaning

Activitats d'oci al càmping

Bar o club

Club/animació infantil

Entreteniment nocturn

Esports aquàtics

Gimnàs

Lloguer de bicicletes

Menjar per emportar

Parc infantil

Pesca

Piscina coberta

Piscina exterior

Restaurant/cafeteria in situ

Sala de TV

Sala de jocs

Tennis

Serveis i instal·lacions al càmping

Aparcament a la parcel·la/unitat

Banyeres disponibles

Banys per a famílies amb nadons

Blocs sanitaris

Botiga d'alimentació

Bugaderia

Cambra d'assecatge

Composting toilet

Congelador per a bosses tèrmiques de gel

Connexió a internet

Dog park

Dutxes disponibles

Fregador

Instal·lacions per a minusvàlids

Portaloo

Pub toilets

Recollida d'estacions de transport públic

Telèfon públic

Wifi

Wifi gratuït

Reserves de grups

Apte per a famílies

Apte per a motociclistes

Grups d'estudiants

Grups unisex

Condicions especials

Barbacoes permeses

Barbecue provided

Fogueres permeses

Gossos permesos

Gossos prohibits

Vehicles comercials lleugers permesos

Càmping 2.0

Cabanes pod

Tendes piramidals

Tipis, iurtes o tendes índies

Temàtica

Paisatges espectaculars

Paradís per a senderistes

Tranquil

Serveis

Bombones de gas disponibles

Communal fridge

Electric car charging point(s)

Eliminació de residus químics

Energia renovable

No drinkable water point

No hot water

No running water

Punts per carregar aparells

Reciclatge disponible

Serveis a prop

Bar a prop

Botiga d'alimentació a prop

Dog walk nearby

Tipus

Molt petit (1-10 parcel·les)

Activitats d'oci a prop

Ciclisme a prop

Club nàutic a prop

Escola de surf a prop

Esports aquàtics a prop

Golf a prop

Lloguer de piragües/caiacs a prop

Pesca a prop

Restaurant a prop

Ubicació

[[ campsite.name ]]
Aquest càmping no accepta reserves de Pitchup.com en aquests moments.
[[ place.name ]]
  • Burngullow Road, Sticker, Cornualla, Anglaterra, PL26 7EN
  • Zona horària Europe/London +0100 (GMT+01:00)   GPS 50.3249°N 4.8468°W

Transport a prop

Estacions d'autobusos
St Austell Bus Station — 4,4 quilòmetres
Grampound (Cornwall): Coach Stop — 4,8 quilòmetres
Holmbush (St Austell) Coach Stop — 6,5 quilòmetres
Estacions de trens
St Austell Rail Station — 4,4 quilòmetres
Bugle Rail Station — 9,2 quilòmetres
Luxulyan Rail Station — 10,1 quilòmetres
Ports de vaixells
Mevagissey Ferry Landing — 7,7 quilòmetres
Fowey Ferry Landing — 15,0 quilòmetres
Polruan Ferry Landing — 15,1 quilòmetres
Aeroports
Newquay St Mawgan Airport — 17,7 quilòmetres

Com arribar


Atenció: Totes les distàncies es calculen en línia recta. Comproveu la distància real en funció del mitjà de transport fent servir el botó "Com arribar" que hi ha a dalt.

Llocs d'interès

Ahh, Cornwall… This ever-popular English county is famed for its brilliant beaches, gorgeous gardens and fantastic fishing villages – all of which are easy to access from this niftily located site.

Let’s begin with the beaches. Porthpean’s a 15-minute drive away but plenty more are along The Roseland Heritage Coast area within about half an hour’s journey, including two family-friendly options – Tavern and Summers – around St Mawes.

Heading inland to shake the sand off, browse the botanical bounty at The Lost Gardens of Heligan (15 minutes) or travel for 20 minutes towards the Eden Project for strolls through futuristic-looking biomes housing all sorts of plants from around the world.

For fishing villages, Charlestown and its Georgian port – plus a whole host of top pubs and restaurants – are 15 minutes away, while Mevagissey's pretty working harbour filled with bobbing boats is a 20-minute drive. If you’re after an afternoon in a larger settlement, the Cornish capital of Truro, with its cathedral and high-street shops, takes 25 minutes to reach.

Tradueix (A través del Traductor de Google)

No us ho perdeu

  • Lost Gardens of Heligan (4,8 quilòmetres)
  • Eden Project (7,7 quilòmetres)
  • Lappa Valley Steam Railway (14,9 quilòmetres)

National Trust

  • Trerice (15,3 quilòmetres)
  • Trelissick Garden (18,0 quilòmetres)

Rutes ciclistes

Trobeu rutes locals a la Xarxa Nacional de Bicicletes - més de 19 000 quilòmetres de rutes ciclistes.

Atenció: Totes les distàncies es calculen en línia recta. Comproveu la distància real en funció del mitjà de transport.

Polítiques

Hora permesa d'arribada/de sortida

Allotjament in situ
Arribada:  15:00 –  21:00
Sortida abans de les:  11:00

Política de cancel·lació de Tre-End Glamping

No es fan reembossaments en un termini de 2 dies abans de la data d'arribada.

No es poden realitzar canvis un cop s'ha efectuat la reserva.

No s'ofereixen reembossaments/descomptes per les inclemències metereològiques, les arribades tardanes ni les sortides anticipades.

Si us cal cancel·lar o modificar la reserva, us recomanem que ho feu com més aviat millor perquè una altra persona tingui l'oportunitat de reservar. Considereu si us convé contractar una assegurança de viatges que us cobreixi en cas de cancel·lacions i pèrdua o dany a les vostres pertinences/lesions mentre sigueu de viatge.

Tingueu en compte que la fiança es paga a Pitchup.com i que no és reembossable.

Pagament

Fiança transferible durant la Covid-19 Tre-End Glamping us carregarà el saldo pendent a la targeta 1 setmana abans de l'arribada. Si la data d'arribada és anterior a 1 setmana, el saldo es carregarà de seguida.

Fiança transferible durant la Covid-19

També podeu pagar la quantitat completa en el moment de fer la reserva.

Mètodes de pagament acceptats al càmping

Efectiu

Termes i condicions

Termes i condicions del càmping

  • Hi ha piscina a Tre-End Glamping? No Mostra totes les característiques
  • S'admeten gossos a Tre-End Glamping ? No Mostra totes les característiques
  • Quins llocs d'interès hi ha a prop de Tre-End Glamping? Ahh, Cornwall… This ever-popular English county is famed for its brilliant beaches, gorgeous gardens and fantastic fishing villages – all of which are easy to access from this niftily located site. Let’s … Llegeix més
  • A quina hora puc registrar la meva entrada i sortida de Tre-End Glamping?
    Allotjament in situ
    Arribada:  15:00 –  21:00
    Sortida abans de les:  11:00
    Llegeix més
  • Quant costa allotjar-se a Tre-End Glamping? A partir de 654,31 € (per a 7 nits, 4 persones) - els preus poden variar en funció de les dates i nombre de persones Consulta els preus i la disponibilitat

Tanca

S'ha enviat la reclamació…

Tanca

Poseu-vos en contacte amb tre_end_glamping


Tanca

Termes i condicions

Llegiu els termes i condicions del càmping que apareixen a continuació i els termes i condicions de Pitchup.com.

Admissió
Els menors de 18 anys han d'estar acompanyats pels pares o tutors legals.
Només podreu entrar al càmping després de registrar-vos a recepció.

Arribades i sortides
Les arribades tardanes s'han de notificar al càmping al més aviat possible. La vostra reserva queda garantida durant 24 hores. Un cop passat aquest temps, la direcció es reserva el dret de rellogar la vostra unitat.
Les parcel·les o els allotjaments s'assignaran en arribar al càmping.
No s'ofereixen reembossaments/descomptes per les inclemències metereològiques, les arribades tardanes ni les sortides anticipades.

General
En cas que tingueu alguna queixa, parleu amb recepció de seguida. Aquelles queixes que no hagueu presentat a l'administració durant la vostra estada no es podran resoldre un cop hagueu marxat del càmping.
La direcció es reserva el dret de refusar l'accés o posar fi a l'estada d'aquells hostes que presentin un comportament inapropiat. En tal cas, no s'oferirà cap reembossament.
Les ràdios, els reproductors de música i els televisors s'han de mantenir a baix volum. Les portes i els maleters dels vehicles s'han de tancar amb cura.
Les reserves són personals i intransferibles.

Modificacions de la reserva
No es poden realitzar canvis un cop s'ha efectuat la reserva.

Ocupació
No s'accepten reserves per a comiats de solter o soltera a través de Pitchup.com.

Seguretat
Està prohibit fer fogueres.
Està prohibit portar armes de foc.

Taxes
Aquesta àrea no està subjecta a cap impost turístic.

Vehicles
Està prohibit que els vehicles circulin de 22:30 a 8:00.
No s'admeten cotxes/motos a les parcel·les o els allotjaments. Tots els vehicles s'han d'aparcar a la zona designada.
No s'admeten vehicles comercials (vehicles utilitzats amb motiu de feina o per transportar mercaderies o passatgers) ni vehicles amb propaganda al càmping.

Tanca