Reserveu i opineu sobre 9.171 càmpings a Espanya, Amèrica Llatina i la resta del món!

Valoració del servei a Feefo

Bos Verbas

9,5

Aquest càmping no accepta reserves de Pitchup.com en aquests moments.

Si sou l'administrador d'aquest càmping, comenceu a rebre reserves a través de Pitchup.com afegint les dades del negoci.

General

  • Peaceful site overlooking fields and a short walk away from the beach
  • Wooden cabin to relax in
  • Easy access to St Michael´s Mount and its gardens

There's rather a Mediterranean twang to the name of Penzance's Bos Verbas, but as it's in sunny west Cornwall, we reckon that's downright appropriate. It's a short walk from here through lush grass fields to smashing Praa Sands too, for days basking on the beach, kayaking or surfing in Cornish waters, or simply sitting with a beverage at the Praa Sands Beachcomber café... (Hint: a pub is on Praa Sands as well.)

Bos Verbas is a small and quiet site, with up to date facilities including an amenities block with loos and free hot showers, a washing-up area and free use of a kettle, iron and fridge.

The site also has a cosy wooden cabin for guests to have relaxed days painting, reading, sketching and plotting their next moves in the area using the Bos Verbas tourist info point: research a pile of walks from here as Bos Verbas is dog friendly too.

Tradueix (A través del Traductor de Google)

Arribada:
Sortida: (2 nits)
Grup:

Modifica…

Feu clic/toqueu un sol cop per seleccionar el dia d'arribada i, un altre cop, per seleccionar el de sortida.


És una reserva de grup?

Comentaris dels acampadors

9,5

Valoració general segons 13 opinions

 

El 100% recomanaria aquest càmping a un amic.

El 92% s'hi tornaria a allotjar.

 

La distribució requereix 5 comentaris o més

Més valoracions

Ubicació
Relació qualitat-preu
Allotjament
Instal·lacions/activitats
Servei d'atenció al client
Adequació per als nens
Neteja
Wifi
Mostra els comentaris per:
Ordenat per:
Allotjat a:
Llengua original del comentari:

Comentaris dels darrers 18 mesos.

Esborra els filtres
Les opinions en altres llengües apareixen a sota.
Avatar per defecte

Lovely little site. 05/09/2017

País de l'acampador: Regne Unit Gabriela C. Confirmada

  • Parcel·la de gespa amb electricitat opcional
  • El recomanaria als amics   Hi tornaria a anar
  • Em va agradar: 

    Spacious pitches, great facilities.

    No em va agradar: 

    Tradueix (A través del Traductor de Google)
En general
10
Ubicació
Relació qualitat-preu
Allotjament
Instal·lacions/activitats
Servei d'atenció al client
Adequació per als nens
Neteja
Wifi
Avatar per defecte

Very nice site with excellent facilities. 07/08/2017

País de l'acampador: Regne Unit Ralph R. Confirmada

  • Parcel·la de gespa amb electricitat opcional
  • El recomanaria als amics   Hi tornaria a anar
  • Em va agradar: 

    Lovley site with plenty of space around van

    No em va agradar: 

    Small dog in one van got out and bit the wife. Should be a ban on uncontrollable dogs on all sites.

    Tradueix (A través del Traductor de Google)
Del gerent...

I am pleased you enjoyed staying at our site and would recommend and return.

Our terms and conditions (signed as read by all Customers) state that all dogs (including guide and hearing dogs) remian on a lead at all times. Unfortunately one of the children in the van containing the small dog, left the door open and the lady owner (due to a pending hip replacement) could not run after the dog in time to catch it. I spoke with the owner who did offer to leave. As she and the dog were already going home before the family, so she could have her operation,, I allowed her to stay with the dog on the proviso that the dog was closely monitored at all times. As an aside the dog did stay without incident last year.

I am surprised at the customer service and child friendliness score (if these are realvant to your incident) as I think the matter was dealt with swiftly and with empathy, especially towards your wife who was of course shaken by the incident. We asked our friend's wife who is a GP (who was in the adjacent pitch) to check on your wife's injury and they reported back that she had put a dressing on and that as of that time it was not necessary to seek further help.

If you decide to visit us again you will of course be most welcome.

En general
8
Ubicació
Relació qualitat-preu
Allotjament
Instal·lacions/activitats
Servei d'atenció al client
Adequació per als nens
Neteja
Wifi
Avatar per defecte

Angela and Bob really looked after us they were only a phone call away 01/08/2017

País de l'acampador: Regne Unit peter o. Icona de telèfon mòbil Confirmada

  • Parcel·la de gespa amb electricitat opcional
  • El recomanaria als amics   Hi tornaria a anar
  • Em va agradar: 

    Peacefulness. Level pitches.spotless amenities. Provides a small kitchen .sea views. Massive pitches.

    No em va agradar: 

    Only booked a week

    Tradueix (A través del Traductor de Google)
En general
10
Ubicació
Relació qualitat-preu
Allotjament
(Sense valoració)
Instal·lacions/activitats
Servei d'atenció al client
Adequació per als nens
Neteja
Wifi

Nice and quiet well maintained dog friendly camp site near Penzance. 29/07/2017

País de l'acampador: Regne Unit csilla_k Confirmada

  • Parcel·la de gespa amb electricitat opcional
  • El recomanaria als amics   Hi tornaria a anar
  • Em va agradar: 

    Flat and grassed pitch surranded by bush and trees, Dog friendly, Quiet, Kitchen, washing up facilities, Wifi is excellent and free.

    No em va agradar: 

    20 minutes walk from the sea, Only one toilet per genders, and only two unisex shower room for the whole campsite. I think it is not enough and caused queueing a few times, no microwave in the kitchen and the freezer didn't work properly.

    Tradueix (A través del Traductor de Google)
Del gerent...

We are pleased you thought the site was well maintained and dog friendly. It is evident on the map that we are a walk to the sea. Yes we do not have a lot of facilities but we try very hard not overbook the site so that people are not inconvenienced when wanting a shower, if you had to wait on occasion we are sorry but that happens at all campsites and is unavoidable no matter how many facilities there are at busy times. We are a small campsite and so do not provide a microwave or do we advertise that we do, as most people bring cooking facilities with them. I have personally checked the fridge freezer and it is working to the correct temperature but I will keep an eye on that however I wish you had mentioned this whilst you were here.

En general
6
Ubicació
Relació qualitat-preu
Allotjament
Instal·lacions/activitats
Servei d'atenció al client
Adequació per als nens
(Sense valoració)
Neteja
Wifi
Avatar per defecte

Warm welcome and very helpful owner who tried to find ... 13/07/2017

País de l'acampador: Regne Unit Diane P. Confirmada

  • Parcel·la de gespa amb electricitat opcional
  • El recomanaria als amics   Hi tornaria a anar
  • Em va agradar: 

    Warm welcome and very helpful owner who tried to find a phone charger for me as I had forgotten mine! He also recommended local restaurants and pubs and directed us to the local beach.
    Beautiful site, well maintained and spotless facilities.

    No em va agradar: 

    Tradueix (A través del Traductor de Google)
En general
10
Ubicació
Relació qualitat-preu
Allotjament
Instal·lacions/activitats
Servei d'atenció al client
Adequació per als nens
Neteja
Wifi
Avatar per defecte

Great little campsite with very clean facilities and level pitches 10/07/2017

País de l'acampador: Regne Unit Julia D. Confirmada

  • Parcel·la de gespa amb electricitat opcional
  • El recomanaria als amics   Hi tornaria a anar
  • Em va agradar: 

    Nothing not to like! Great location, fantastic view; well equipped and maintained; friendly; big flat pitches and overall a great little campsite.

    No em va agradar: 

    Nothing

    Tradueix (A través del Traductor de Google)
En general
10
Ubicació
Relació qualitat-preu
Allotjament
Instal·lacions/activitats
Servei d'atenció al client
Adequació per als nens
(Sense valoració)
Neteja
Wifi
Avatar per defecte

Superb, peaceful, well located campsite. 09/07/2017

País de l'acampador: Regne Unit Mike A. Confirmada

  • Parcel·la de gespa amb electricitat opcional
  • El recomanaria als amics   Hi tornaria a anar
  • Em va agradar: 

    The reviews we read were very good, so we booked a stay of four nights, we actually added an extra night as we loved it so much. Bos Verbas did not disappoint. It's simply superb!

    It's a lovely peaceful location, and it's very well located for easily exploring anywhere by car from The Lizard or Falmouth to the east, to St Ives or further, on the north coast. Because it's such a short distance between the north and south coasts, it's like being on an island making attractions on both coasts easily accessible.

    On foot, it's about twenty minutes stroll to the beach at Praa Sands, where you can swim, relax or visit the beach cafe. Dogs are not allowed on the beach itself between 7-00am & 7-00pm.

    Camping pitch sizes are huge compared to most others we've camped on. The facilities are immaculately maintained and the grass is regularly cut. When we arrived Bob gave us the best meet and greet welcome that we've ever had. There's also free wi-fi.

    Our favourite places visited were: The Lizard, Kynance Cove, Falmouth, St Michael's Mount, Levant Tin Mine, Mousehole, St Ives, Gwithian & Godrevy lighthouse.

    We loved it and will definitely return again. Dogs are allowed.

    No em va agradar: 

    No dislikes.

    Tradueix (A través del Traductor de Google)
En general
10
Ubicació
Relació qualitat-preu
Allotjament
Instal·lacions/activitats
Servei d'atenció al client
Adequació per als nens
(Sense valoració)
Neteja
Wifi
Avatar per defecte

Excellent, well maintained and quiet site with clean facilities. 24/07/2017

País de l'acampador: Regne Unit Jonquil P. Icona de telèfon mòbil Confirmada

  • Parcel·la de gespa amb electricitat opcional
  • El recomanaria als amics   Hi tornaria a anar
  • Em va agradar: 

    Lovely and clean everywhere. Great facilities. Beautiful view, great location. A warm and helpful welcome.

    No em va agradar: 

    Nothing to dislike.

    Tradueix (A través del Traductor de Google)
En general
10
Ubicació
Relació qualitat-preu
Allotjament
Instal·lacions/activitats
Servei d'atenció al client
Adequació per als nens
Neteja
Wifi
Avatar per defecte

A little gem of a camp site. 03/07/2017

País de l'acampador: Regne Unit Jackie S. Confirmada

  • Parcel·la de gespa amb electricitat opcional
  • El recomanaria als amics   Hi tornaria a anar
  • Em va agradar: 

    Spotless camp site, toilet block and kitchen. Spacious pitches, peaceful and lovely views. Owners very helpful and friendly.

    No em va agradar: 

    Sadly the weather let us down but that's England!! Still love it and would re visit again.

    Tradueix (A través del Traductor de Google)
En general
10
Ubicació
Relació qualitat-preu
Allotjament
Instal·lacions/activitats
Servei d'atenció al client
Adequació per als nens
Neteja
Wifi
Avatar per defecte

Plots are very big 03/07/2017

País de l'acampador: Regne Unit Julie O. Confirmada

  • Parcel·la de gespa amb electricitat opcional
  • El recomanaria als amics   Hi tornaria a anar
  • Em va agradar: 

    Plots are very big

    No em va agradar: 

    Tradueix (A través del Traductor de Google)
En general
10
Ubicació
Relació qualitat-preu
Allotjament
Instal·lacions/activitats
Servei d'atenció al client
Adequació per als nens
Neteja
Wifi

Característiques

Activitats d'oci al càmping

Bar o club

Club/animació infantil

Entreteniment nocturn

Esports aquàtics

Gimnàs

Lloguer de bicicletes

Menjar per emportar

Parc infantil

Pesca

Piscina coberta

Piscina exterior

Restaurant/cafeteria in situ

Sala de jocs

Sala de TV

Tennis

Serveis i instal·lacions al càmping

Banyeres disponibles

Banys per a famílies amb nadons

Blocs sanitaris

Botiga d'alimentació

Bugaderia

Cambra d'assecatge

Congelador per a bosses tèrmiques de gel

Connexió a internet

Dutxes disponibles

Fregador

Instal·lacions per a minusvàlids

Recollida d'estacions de transport públic

Telèfon públic

Wifi

Wifi gratuït

Serveis

Bombones de gas disponibles

Eliminació de residus químics

Energia renovable

Punts per carregar aparells

Reciclatge disponible

Caravanes i autocaravanes

Parcel·les de temporada

Condicions especials

Barbacoes permeses

Fogueres permeses

Gossos permesos

Gossos permesos tot l'any

Vehicles comercials lleugers permesos

Temàtica

Paisatges espectaculars

Paradís natural

Paradís per a senderistes

Tranquil

Activitats d'oci a prop

Club nàutic a prop

Equitació a prop

Escola de surf a prop

Esports aquàtics a prop

Golf a prop

Lloguer de bicicletes a prop

Lloguer de piragües/caiacs a prop

Parc d'atraccions a prop

Pesca a prop

Piscina coberta a prop

Restaurant a prop

Reserves de grups

Apte per a famílies

Apte per a motociclistes

Grups d'estudiants

Grups unisex

Serveis a prop

Bar a prop

Botiga d'alimentació a prop

Mercat agrícola a prop

Transport públic a prop

Tipus

Molt petit (1-10 parcel·les)

Ubicació

[[ campsite.name ]] [[ place.name ]]
  • Helston Road, Penzance, Cornualla, England, TR20 9AA
  • Zona horària Europe/London +0100 (GMT+01:00)   GPS 50.1131°N 5.3854°W

Transport a prop

Estacions d'autobusos
Porthleven: The Square Coach Stop — 5,8 quilòmetres
Crowlas (Cornwall): Coach Stop — 7,6 quilòmetres
St Erth: Rail Station Coach Stop — 7,7 quilòmetres
Estacions de trens
St Erth Rail Station — 7,7 quilòmetres
Lelant Saltings Rail Station — 8,3 quilòmetres
Hayle Rail Station — 8,4 quilòmetres
Ports de vaixells
Penzance Ferry Terminal — 10,3 quilòmetres
Helford Village Ferry Landing — 18,1 quilòmetres
Helford Passage Ferry Landing — 18,4 quilòmetres
Aeroports
Penzance Airport — 9,7 quilòmetres
Land's End St Just Airport — 20,2 quilòmetres
Newquay St Mawgan Airport — 46,0 quilòmetres

Com arribar


Follow A391 from Penzance to Helston.

Atenció: Totes les distàncies es calculen en línia recta. Comproveu la distància real en funció del mitjà de transport fent servir el botó "Com arribar" que hi ha a dalt.

Llocs d'interès

Beaches, beaches and more beaches... as you might have heard, west Cornwall is stuffed with them. Some of the beaches at Hayle are dog friendly, as are the sands and shingle of nearby Long Rock Beach, a viewsome stop off on a coastal hike from Marazion to Penzance and with splendid views out to St Michael's Mount.

Speaking of which... the Mount is a bit of a must if you're investigating this corner of Cornwall. This tiny island linked to the town of Marazion is just over four miles from Bos Verbas and can be walked too at certain times during mid-tide to low water. Regular boats go back and forth from the Mount and Marazion if you miss the causeway timings. And yes – there's a garden on the island too.

The King Harry Ferry will take you across the River Fal from St Mawes to the Roseland Peninsula; like the Mount, this is also a bit of a west Cornwall must.

Studenty Falmouth and arty St Ives are also within easy reach, or you could decide to be outdoorsy and spend your days in the immediate area surfing, kayaking or fishing. A nine-hole golf course is available nearby.

Tradueix (A través del Traductor de Google)

No us ho perdeu

  • St Michael's Mount (6,6 quilòmetres)
  • Flambards (9,3 quilòmetres)
  • National Seal Sanctuary (12,9 quilòmetres)

National Trust

  • Godolphin (3,5 quilòmetres)
  • St Michael's Mount (6,6 quilòmetres)

Rutes ciclistes

Trobeu rutes locals a la Xarxa Nacional de Bicicletes - més de 19 312 quilòmetres de rutes ciclistes.

Atenció: Totes les distàncies es calculen en línia recta. Comproveu la distància real en funció del mitjà de transport.

Tanca

Informa d'un problema

Reason:
S'ha enviat la reclamació…

Tanca

Poseu-vos en contacte amb Bos Verbas


Tanca

Termes i condicions

Llegiu els termes i condicions del càmping que apareixen a continuació i els termes i condicions de Pitchup.com.

Admissió
Els menors de 18 anys han d'estar acompanyats pels pares o tutors legals.
Només podreu entrar al càmping després de registrar-vos a recepció.
Qualsevol persona que passi la nit al càmping haurà de presentar el document d'identitat a recepció i completar els tràmits necessaris.

Arribades i sortides
Les arribades tardanes s'han de notificar al càmping al més aviat possible. La vostra reserva queda garantida durant 24 hores. Un cop passat aquest temps, la direcció es reserva el dret de rellogar la vostra unitat.

Termes addicionals

Reception is unmanned after 6pm. Please call using the number in the confirmation email to request late arrival. Strictly no arrivals after 8pm.

Tradueix (A través del Traductor de Google)

Tanca