Reserveu i opineu sobre 2.821 càmpings a Espanya, Amèrica Llatina i la resta del món!

Valoració del servei a Feefo

Yarwell Mill Country Park

8,7
Mostra els preus i reserva
A partir de 18,00 £/20,49 €/33,47 AU$/22,60 USD/29,86 CAD/22,50 CHF/222,52 SEK/153,02 DKK/206,11 NOK/2.825 ISK/1.311,64 ARS/16.136 CLP/76,11 PEN/35,94 NZ$/334,33 ZAR/88,00 PLN/92,81 BRL/528,82 CZK/2.407 RSD/6.793,12 HUF/1.451,50 RUB/159,84 CNY (per 1 nit, 2 adults)

Per què no introduïu alguns detalls per obtenir un preu més acurat?

Yarwell Mill Country Park

General

  • Estany de pesca ben aprovisionat de 2 ha
  • Delimitat pel riu Nene
  • A prop de Yarwell i Nassington

Now this is fishing on a grand scale…There’ll be no angling for a good spot at Yarwell Mill Country Park bordered by the serene River Nene: the well-stocked fishing lake here covers five acres, so you're sure to find a solitary spot in which to settle down.

Or just sit dreamily over a book if that's your bag instead: the park is set in calm Cambridgeshire countryside and will have those looking for a relaxing holiday hooked line and sinker.

Facilities here are hassle-free: clean showers and toilets which are well lit at night, a washing-up area. The village of Yarwell is on the edge of the park for real ale and pub grub at the Angel Inn, while if you need to stock up on any fishy essentials, the fishing tackle shop Sheltons is in Peterborough 20 minutes’ drive away.

Tradueix (A través del Traductor de Google)
Premi a la Conservació David Bellamy de Plata

Atenció

Please note that although works being undertaken on certain sections of the park, no works are being undertaken on the camping field, and none are being undertaken over weekends.


Arribada:
Sortida: (2 nits)
Grup:

Modifica…

Feu clic/toqueu un sol cop per seleccionar el dia d'arribada i, un altre cop, per seleccionar el de sortida.


És una reserva de grup?

Comentaris dels acampadors

8,7

Valoració general segons 176 opinions

 

El 85% recomanaria aquest càmping a un amic.

El 84% s'hi tornaria a allotjar.

  Un 83% descrits com a Tranquil ?

Més valoracions

Ubicació
Relació qualitat-preu
Allotjament
Instal·lacions/activitats
Servei d'atenció al client
Adequació per als nens
Neteja
Wifi



Comentaris dels darrers 18 mesos.

Esborra els filtres
Les opinions en altres llengües apareixen a sota.

Excellent site facilities but not enough space between pitches.08/10/2019

País de l'acampador: Regne UnitLynn H.Confirmada

  • Parcel·la de gespa amb electricitat
  • El recomanaria als amics   Hi tornaria a anar
  • Em va agradar: 

    Setting and convenient location for the event we were attending at the NVR at Wansford. Facilities on site were good. Toilets and showers were clean and well maintained. Plenty of opportunity for walking our two dogs.

    No em va agradar: 

    Did not feel there was enough space between the caravan pitches. If we had put up an awning it would have been far too close to the caravan next door and no room for our car to be next to the caravan. One of the reasons for booking this site was the thought of being able to occupy a pitch by either the lake or riverside as the website claimed. However when we arrived these were not an option as they were all occupied by permanent caravans. We were given no choice as to where we would have liked to set up but were told which number pitch we were to set up on. This pitch turned out to be right next to a noisy digger working and we were not advised of this when checking in.

    Tradueix (A través del Traductor de Google)
En general
6
Ubicació
Relació qualitat-preu
Allotjament
(Sense valoració)
Instal·lacions/activitats
Servei d'atenció al client
Adequació per als nens
Neteja
Wifi
Usuari anònim

Clean toilets, friendly helpful staff.02/10/2019

País de l'acampador: Regne UnitAnònimConfirmada

  • Parcel·la de gespa amb electricitat
  • El recomanaria als amics   Hi tornaria a anar
  • Em va agradar: 

    Clean toilets, friendly helpful staff.

    No em va agradar: 

    Fairly small pitch, no clubhouse. Not the fault of the site - but nearby pubs maintain antiquated hours for food service which, with the lack of an onsite clubhouse/shop necessitated a drive into local town.

    Tradueix (A través del Traductor de Google)
En general
8
Ubicació
Relació qualitat-preu
Allotjament
Instal·lacions/activitats
Servei d'atenció al client
Adequació per als nens
Neteja
Wifi
(Sense valoració)

Excellent site; clean, friendly and in a great location.30/09/2019

País de l'acampador: Regne UnitLisa C.Icona de telèfon mòbilConfirmada

  • Parcel·la de gespa amb electricitat
  • El recomanaria als amics   Hi tornaria a anar
  • Em va agradar: 

    The bathrooms were fab and the washing-up area excellent. The staff were friendly and efficient and the site in general very well-kept and clean. Lovely local pub nearby and good walking lanes/tracks.

    No em va agradar: 

    No wifi on my phone but I wasn't really bothered.

    Tradueix (A través del Traductor de Google)
En general
10
Ubicació
Relació qualitat-preu
Allotjament
Instal·lacions/activitats
Servei d'atenció al client
Adequació per als nens
(Sense valoració)
Neteja
Wifi

Beautiful location next to the canal which was lovely to ...24/09/2019

País de l'acampador: Regne UnitTryphena H.Icona de telèfon mòbilConfirmada

  • Parcel·la de gespa amb electricitat
  • El recomanaria als amics   Hi tornaria a anar
  • Em va agradar: 

    Beautiful location next to the canal which was lovely to stroll along. Toilets/showers clean and nice hot water! Staff friendly!

    No em va agradar: 

    Not really a dislike but I think when busy there would not be enough showers to go round...

    Tradueix (A través del Traductor de Google)
En general
8
Ubicació
Relació qualitat-preu
Allotjament
(Sense valoració)
Instal·lacions/activitats
(Sense valoració)
Servei d'atenció al client
Adequació per als nens
(Sense valoració)
Neteja
Wifi
(Sense valoració)

Lots of space on site; not crammed in. Clean wash ...23/09/2019

País de l'acampador: Regne UnitJohn W.Icona de telèfon mòbilConfirmada

  • Parcel·la de gespa amb electricitat
  • El recomanaria als amics   Hi tornaria a anar
  • Em va agradar: 

    Lots of space on site; not crammed in. Clean wash rooms nearby. Dog friendly local walks. Very little light pollution. Well drained grass for pitching awning after rain. Own railway station if you look carefully enough for it.

    No em va agradar: 

    Some traffic noise from A1 trunk road but not too obtrusive. Divergence from site roads to grass camping field might be a bit hard to find after dark (two bollards in grass) if you hadn’t first seen it in daylight.

    Tradueix (A través del Traductor de Google)
En general
8
Ubicació
Relació qualitat-preu
Allotjament
Instal·lacions/activitats
Servei d'atenció al client
Adequació per als nens
(Sense valoració)
Neteja
Wifi
(Sense valoració)
Usuari anònim

Peaceful and clean facilities23/09/2019

País de l'acampador: Regne UnitAnònimIcona de telèfon mòbilConfirmada

  • Parcel·la de gespa amb electricitat
  • El recomanaria als amics   Hi tornaria a anar
  • Em va agradar: 

    Peaceful and clean facilities

    No em va agradar: 

    Not really guided to the pitch well

    Tradueix (A través del Traductor de Google)
En general
10
Ubicació
Relació qualitat-preu
Allotjament
Instal·lacions/activitats
Servei d'atenció al client
Adequació per als nens
Neteja
Wifi
(Sense valoració)

Nothing23/09/2019

País de l'acampador: Regne UnitShawn K.Icona de telèfon mòbilConfirmada

  • Parcel·la de gespa amb electricitat
  • El recomanaria als amics   Hi tornaria a anar
  • Em va agradar: 

    Nothing

    No em va agradar: 

    Asked for a pitch close to water an got put in a field full of screaming kids as far from water as possible not very good for someone disabled

    Tradueix (A través del Traductor de Google)
Del gerent...

We are very sorry you were unhappy with the pitch you were allocated. We always prioritise the positioning of our disabled visitors. Unfortunately there was no mention of a disability request from you on the booking notes otherwise you would have received a priority allocation.

En general
2
Ubicació
Relació qualitat-preu
Allotjament
Instal·lacions/activitats
Servei d'atenció al client
Adequació per als nens
Neteja
Wifi

Nothing23/09/2019

País de l'acampador: Regne UnitDennis H.Icona de telèfon mòbilConfirmada

  • Parcel·la de gespa amb electricitat
  • El recomanaria als amics   Hi tornaria a anar
  • Em va agradar: 

    Nothing

    No em va agradar: 

    Asked for a pitch near the lake they put me as far away as you could imagine not very good for a disabled person

    Tradueix (A través del Traductor de Google)
Del gerent...

We are very sorry you were unhappy with the pitch you were allocated. We always prioritise the positioning of our disabled visitors. Unfortunately there was no mention of a disability request from you on the booking notes otherwise you would have received a priority allocation.

En general
2
Ubicació
Relació qualitat-preu
Allotjament
Instal·lacions/activitats
Servei d'atenció al client
Adequació per als nens
Neteja
Wifi

Nice clean quite site shame about the fishing no access to river23/09/2019

País de l'acampador: Regne UnitIan K.Icona de telèfon mòbilConfirmada

  • Parcel·la de gespa sense electricitat
  • El recomanaria als amics   Hi tornaria a anar
  • Em va agradar: 

    Price camping field toilet/shower block surroundings

    No em va agradar: 

    Fishing no swims unless you got permant pitch

    Tradueix (A través del Traductor de Google)
En general
8
Ubicació
Relació qualitat-preu
Allotjament
Instal·lacions/activitats
Servei d'atenció al client
Adequació per als nens
Neteja
Wifi

all clean amenities and friendly staff can't help enough23/09/2019

País de l'acampador: Regne UnitPauline R.Icona de telèfon mòbilConfirmada

  • Parcel·la de gespa amb electricitat
  • El recomanaria als amics   Hi tornaria a anar
  • Em va agradar: 

    love the open space available for our toddler to run around

    No em va agradar: 

    Tradueix (A través del Traductor de Google)
En general
10
Ubicació
Relació qualitat-preu
Allotjament
Instal·lacions/activitats
Servei d'atenció al client
Adequació per als nens
Neteja
Wifi

Característiques

Activitats d'oci al càmping

Bar o club

Club/animació infantil

Entreteniment nocturn

Esports aquàtics

Gimnàs

Lloguer de bicicletes

Menjar per emportar

Parc infantil

Pesca

Piscina coberta

Piscina exterior

Restaurant/cafeteria in situ

Sala de jocs

Sala de TV

Tennis

Serveis i instal·lacions al càmping

Banyeres disponibles

Banys per a famílies amb nadons

Blocs sanitaris

Botiga d'alimentació

Bugaderia

Cambra d'assecatge

Congelador per a bosses tèrmiques de gel

Connexió a internet

Dutxes disponibles

Fregador

Instal·lacions per a minusvàlids

Recollida d'estacions de transport públic

Telèfon públic

Wifi

Wifi gratuït

Serveis

Bombones de gas disponibles

Eliminació de residus químics

Energia renovable

Punts per carregar aparells

Reciclatge disponible

Caravanes i autocaravanes

Aparcament de llarga estada per a caravanes

Parcel·les de temporada

Condicions especials

Barbacoes permeses

Fogueres permeses

Gossos permesos

Gossos permesos tot l'any

Vehicles comercials lleugers permesos

Temàtica

Paisatges espectaculars

Paradís natural

Paradís per a senderistes

Sense serveis

Tranquil

Ubicació remota

Activitats d'oci a prop

Ciclisme a prop

Equitació a prop

Golf a prop

Lloguer de piragües/caiacs a prop

Pesca a prop

Restaurant a prop

Reserves de grups

Apte per a famílies

Apte per a motociclistes

Esdeveniments benvinguts

Grups d'estudiants

Grups escolars

Grups unisex

Serveis a prop

Bar a prop

Botiga d'alimentació a prop

Mercat agrícola a prop

Transport públic a prop

Tipus

Gran (51-200 parcel·les)

Ubicació

[[ campsite.name ]]
Aquest càmping no accepta reserves de Pitchup.com en aquests moments.
[[ place.name ]]
  • Yarwell, Peterborough, Cambridgeshire, Anglaterra, PE8 6PS
  • Zona horària Europe/London +0100 (GMT+01:00)   GPS 52.5627°N 0.4165°W

Transport a prop

Estacions d'autobusos
Tansor: Peterborough Road Crossroads Coach Stop — 7,1 quilòmetres
Elmington: Peterborough Road Coach Stop — 8,0 quilòmetres
Oundle: Market Place Coach Stop — 9,7 quilòmetres
Estacions de trens
Stamford Rail Station — 10,4 quilòmetres
Peterborough Rail Station — 11,4 quilòmetres
Corby Rail Station — 20,2 quilòmetres
Ports de vaixells
West Lynn Ferry Landing — 58,6 quilòmetres
Aeroports
Cambridge Airport — 56,2 quilòmetres

Com arribar


Atenció: Totes les distàncies es calculen en línia recta. Comproveu la distància real en funció del mitjà de transport fent servir el botó "Com arribar" que hi ha a dalt.

Llocs d'interès

Bring your boots: the countryside surrounding Yarwell Mill and Yarwell village is packed with scenic walks and quiet villages to explore including Wansford and Nassington, and the historic town of Stamford is six miles away with its timber-framed buildings, medieval churches and 17th- and 18th-century stone buildings to point the camera at.

The 117-mile Nene Way passes through Peterborough and also takes in the ancient market town of Oundle 12 miles to the south west; the Sulehay Nature Reserve, covering walks around the ancient forest of Sulehay, the Stonepit Quarry and the woods and fields of Ring Haw is just to the west of Yarwell (there’s some parking at the entrance to the forest on the Wansford to Yarwell road).

For resting your feet, jump onto the Nene Valley Steam Railway, which has been puffing along since 1845 and which runs for seven and a half miles along the river; join it at Wansford for the girder bridge trip across the Nene or go loco and book a Driver Experience.

Then track along to the historic village of Fotheringhay, said by a historian to have ‘been distinguished beyond any other place in Britain, except the Capital, by the aggravated misfortunes of Royalty’; Mary Queen of Scots and Elizabethan Elizabeth are just two blue-blooded types associated with the village, although Liz was slightly luckier in that she wasn’t executed at Fotheringhay Castle.

Potter in and around Peterborough too for heaps of historical highlights such as 17th-century Elton Hall, the medieval manor house Longthorpe Hall and the Grade I listed Thorpe Hall. Or, you could decide to be thoroughly contrary and modern and book a skydive at Peterborough’s Sibson Airfield.

Tradueix (A través del Traductor de Google)

No us ho perdeu

  • Burghley House (9,2 quilòmetres)
  • Peterborough Cathedral (11,9 quilòmetres)
  • Barnsdale Gardens (20,9 quilòmetres)

National Trust

  • Lyveden New Bield (15,0 quilòmetres)
  • Woolsthorpe Manor (30,9 quilòmetres)

Rutes ciclistes

Trobeu rutes locals a la Xarxa Nacional de Bicicletes - més de 19 312 quilòmetres de rutes ciclistes.

Atenció: Totes les distàncies es calculen en línia recta. Comproveu la distància real en funció del mitjà de transport.

Polítiques

Hora permesa d'arribada/de sortida

Càmping i autocaravanes
Arribada:  12:00 –  17:00
Sortida abans de les:  12:00

Política de cancel·lació de Yarwell Mill Country Park

Reembossament del saldo: sense penalitzacions

Si us cal cancel·lar o modificar la reserva, us recomanem que ho feu com més aviat millor perquè una altra persona tingui l'oportunitat de reservar. Considereu si us convé contractar una assegurança de viatges que us cobreixi en cas de cancel·lacions i pèrdua o dany a les vostres pertinences/lesions mentre sigueu de viatge.

Tingueu en compte que la fiança es paga a Pitchup.com i que no és reembossable.

Pagament

En fer la reserva, s'ha de pagar una fiança no reembossable del 15%.

El saldo restant s'ha de pagar en arribar al càmping.

Mètodes de pagament acceptats al càmping

Efectiu
MasterCard
Visa

Termes i condicions

Termes i condicions del càmping

Tanca

S'ha enviat la reclamació…

Tanca

Poseu-vos en contacte amb Yarwell Mill Country Park


Tanca

Termes i condicions

Llegiu els termes i condicions del càmping que apareixen a continuació i els termes i condicions de Pitchup.com.

Admissió
Només podreu entrar al càmping després de registrar-vos a recepció.
Qualsevol persona que passi la nit al càmping haurà de presentar el document d'identitat a recepció i completar els tràmits necessaris.

General
La direcció es reserva el dret de refusar l'accés o posar fi a l'estada d'aquells hostes que presentin un comportament inapropiat. En tal cas, no s'oferirà cap reembossament.

Termes addicionals

Reception hours:
Monday to Friday: 9am to 5pm
Saturday and Sunday: 9.30am to 4.30pm

Please note that although works being undertaken on certain sections of the park, no works are being undertaken on the camping field, and none are being undertaken over weekends.

Tradueix (A través del Traductor de Google)

Tanca