Reserveu i opineu sobre 3.369 càmpings a Espanya, Amèrica Llatina i la resta del món!

Valoració del servei a Feefo

Carney Pools Camping and Caravanning

8,6
Mostra els preus i reserva
A partir de 16,00 £/18,58 €/29,02 AU$/22,56 USD/27,32 CAD/20,34 CHF/188,14 SEK/138,14 DKK/185,63 NOK/2.803 ISK/2.119,24 ARS/15.789 CLP/82,99 PEN/31,11 NZ$/318,89 ZAR/84,13 PLN/118,94 BRL/472,99 CZK/2.190 RSD/6.597,96 HUF/1.669,76 RUB/145,23 CNY (per 1 nit, 2 adults)

Per què no introduïu alguns detalls per obtenir un preu més acurat?

Carney Pools Camping and Caravanning

General

Fishing meets fab views at this site in the Staffordshire countryside, 20 minutes’ drive from Stafford.

The fishing part of the equation at Carney Pools Camping and Caravanning comes from the setting next to two coarse fishing pools known as Carney Pools, which have fishing for all ages and abilities (including wheelchair-accessible pegs) at a pretty 12-acre site. And the views? Those come from a location that looks out over the Cannock Chase Area of Outstanding Natural Beauty.

Pitches are set up in a level seven-acre field that’s sheltered by a well-established hedge. Dogs are welcome as long as they’re kept on a lead and cleaned up after; there’s a designated dog walk area on site for them to stretch their paws, and dogs aren’t allowed around the fishing pools until after the fishery closes for the day.

For a break from fishing there are plenty of riverside and canalside strolls nearby, along with walks in Cannock Chase and other outings to the likes of a National Trust estate, a farm park or the atmospheric National Memorial Arboretum.

To sort food and other essentials, it’s a journey of just under a mile to Wolseley Bridge where there’s a shop, pub, garden centre and Indian restaurant (which will also do deliveries if you’re in the mood to flop out on site). The folk here also recommend a trip to the farm shop three miles away to pick up bits for a picnic or barbecue back at base.

Tradueix (A través del Traductor de Google)

Atenció

Swimming in the lake is not allowed.

Els menors de 18 anys han d'estar acompanyats pels pares o tutors legals.

No s'admeten gossos a les unitats d'allotjament.

Algunes instal·lacions/activitats, com fishing, estan subjectes a costs addicionals que s'han de pagar en arribar al càmping.

There are currently no toilets & showers facilities available onsite due to ongoing works.


Arribada:
Sortida: (2 nits)
Grup:

Modifica la cerca…

Feu clic/toqueu un sol cop per seleccionar el dia d'arribada i, un altre cop, per seleccionar el de sortida.


És una reserva de grup?

Comentaris dels acampadors

8,6

Valoració general segons 18 opinions

 

El 83% recomanaria aquest càmping a un amic.

El 83% s'hi tornaria a allotjar.

 

Més valoracions

Ubicació
Relació qualitat-preu
Allotjament
Instal·lacions/activitats
Servei d'atenció al client
Adequació per als nens
Neteja
Wifi



Only showing reviews for the last 30 months.

Esborra els filtres
Les opinions en altres llengües apareixen a sota.

Pleasing site, great location for biking. Will definitely return06/05/2021

País de l'acampador: Regne UnitSarah B.Icona de telèfon mòbilConfirmada

  • Parcel·la de gespa sense electricitat per a caravanes
  • El recomanaria als amics   Hi tornaria a anar
  • Em va agradar: 

    Fab site, great location. We took our e-bike with us and had a great time on Cannock Chase.
    Staff were friendly and welcoming. Shower block in the process of being built, business opportunity to offer charging batteries for e- bike for those camping off grid

    No em va agradar: 

    Nothing to dislike really

    Tradueix (A través del Traductor de Google)
En general
10
Ubicació
Relació qualitat-preu
Allotjament
Instal·lacions/activitats
Servei d'atenció al client
Adequació per als nens
Neteja
Wifi

Excellent clean site with friendly staff and level pitches.05/05/2021

País de l'acampador: Regne UnitKim R.Confirmada

  • Parcel·la de gespa i terra dur amb electricitat per a caravanes (2 adults i 2 nens)
  • El recomanaria als amics   Hi tornaria a anar
  • Em va agradar: 

    Cleanliness
    Space between pitches
    Fishing Pools
    Mobile Bar
    Friendly and Welcoming Staff
    Peace and Quiet!! even with the trainline.

    No em va agradar: 

    Going Home!!

    Tradueix (A través del Traductor de Google)
En general
10
Ubicació
Relació qualitat-preu
Allotjament
(Sense valoració)
Instal·lacions/activitats
Servei d'atenció al client
Adequació per als nens
Neteja
Wifi
(Sense valoració)
Usuari anònim

Off the beaten track. Probably good for groups in the …27/04/2021

País de l'acampador: Regne UnitAnònimConfirmada

  • Parcel·la de gespa i terra dur amb electricitat per a caravanes (2 adults i 2 nens)
  • El recomanaria als amics   Hi tornaria a anar
  • Em va agradar: 

    Off the beaten track. Probably good for groups in the large field. Lots of water birds. Friendly amenable site warden

    No em va agradar: 

    single track road to the site turnoff, limited passing points although only for 1/4 mile. Bumpy gravel road access to the site. Hardstanding pitches are under the trees and out of the sun for most of the day and evening. Train lines are close by.

    Tradueix (A través del Traductor de Google)
En general
6
Ubicació
Relació qualitat-preu
Allotjament
(Sense valoració)
Instal·lacions/activitats
Servei d'atenció al client
Adequació per als nens
Neteja
Wifi
(Sense valoració)

Great place would highly recommend26/04/2021

País de l'acampador: Regne UnitJay W.Icona de telèfon mòbilConfirmada

  • Parcel·la de gespa sense electricitat per a tenda de campanya o per a remolc tenda (màxim 2 adults)
  • El recomanaria als amics   Hi tornaria a anar
  • Em va agradar: 

    Beautiful location, close links with Cannock Chase for some excellent walks. Plenty pitch spaces. Very accommodating owners who are on hand for queries. Ground is great with little slopes so nice flat area to use.

    No em va agradar: 

    Proximity to Trainline isn’t ideal but shouldn’t put you off.

    Tradueix (A través del Traductor de Google)
En general
10
Ubicació
Relació qualitat-preu
Allotjament
Instal·lacions/activitats
Servei d'atenció al client
Adequació per als nens
Neteja
Wifi
(Sense valoració)

Lovely open field with great views all around and friendly …26/04/2021

País de l'acampador: Regne UnitElliott M.Icona de telèfon mòbilConfirmada

  • Parcel·la de gespa sense electricitat per a tenda de campanya o per a remolc tenda (màxim 2 adults)
  • El recomanaria als amics   Hi tornaria a anar
  • Em va agradar: 

    Lovely open field with great views all around and friendly staff.

    No em va agradar: 

    A bit difficult to find even with satnav but as long as you keep an eye out for the sign you should be ok.

    Tradueix (A través del Traductor de Google)
En general
10
Ubicació
Relació qualitat-preu
Allotjament
Instal·lacions/activitats
(Sense valoració)
Servei d'atenció al client
(Sense valoració)
Adequació per als nens
(Sense valoració)
Neteja
Wifi
(Sense valoració)

This was our first visit to Carney Pools. Hollie and …25/04/2021

País de l'acampador: Regne UnitTerry G.Icona de telèfon mòbilConfirmada

  • Parcel·la de gespa i terra dur amb electricitat per a caravanes
  • El recomanaria als amics   Hi tornaria a anar
  • Em va agradar: 

    This was our first visit to Carney Pools. Hollie and Ed could not have been more helpful. Although the work on the new facilities block is still on going it didn't cause us a problem. The fishing was good on days we fished and there is a well stocked fishing tackle section in the lodge where Bev, Mike and Alex were very helpful. The only minor criticism is the cost of the fishing on top of the daily pitch fee. It would be helpful if there was a reduced fee for the fishing as it becomes very expensive when you both want to fish every day. Thanks very much for a lovely holiday. Hope all goes well.

    No em va agradar: 

    Tradueix (A través del Traductor de Google)
En general
10
Ubicació
Relació qualitat-preu
Allotjament
Instal·lacions/activitats
Servei d'atenció al client
Adequació per als nens
Neteja
Wifi
(Sense valoració)

Friendly staff, clean facilities, well stocked tackle shop24/04/2021

País de l'acampador: Regne UnitKeir M.Icona de telèfon mòbilConfirmada

  • Parcel·la de gespa sense electricitat per a tenda de campanya o per a remolc tenda (màxim 2 adults)
  • El recomanaria als amics   Hi tornaria a anar
  • Em va agradar: 

    Very clean facilities, quiet and picturesque

    No em va agradar: 

    Nothing

    Tradueix (A través del Traductor de Google)
En general
10
Ubicació
Relació qualitat-preu
Allotjament
Instal·lacions/activitats
Servei d'atenció al client
Adequació per als nens
(Sense valoració)
Neteja
Wifi
(Sense valoració)

Was perfect location for our activities in Tamworth and stock. …30/10/2020

País de l'acampador: Regne Unitjohn f.Icona de telèfon mòbilConfirmada

  • Parcel·la de gespa i terra dur amb electricitat per a caravanes
  • El recomanaria als amics   Hi tornaria a anar
  • Em va agradar: 

    Was perfect location for our activities in Tamworth and stock. Cannock Chase close for a bike ride. This is really for fishing as well and if you like the fishing the ponds looked great and we’re always busy

    No em va agradar: 

    Tradueix (A través del Traductor de Google)
En general
8
Ubicació
Relació qualitat-preu
Allotjament
Instal·lacions/activitats
Servei d'atenció al client
Adequació per als nens
Neteja
Wifi
(Sense valoració)
Usuari anònim

Poor site and facilities14/10/2020

País de l'acampador: Regne UnitAnònimIcona de telèfon mòbilConfirmada

  • Parcel·la de gespa i terra dur amb electricitat per a caravanes
  • El recomanaria als amics   Hi tornaria a anar
  • Em va agradar: 

    Rural location with nice ponds

    No em va agradar: 

    This is an extremely basic campsite. It is basically a few gravel pitches at the side of a field.
    The toilets were housed in shipping containers which had seen much better days. The toilets themselves were clean but the floors were muddy and the bin had not been emptied for a long time.
    The showers were in a portacabin and were very outdated. You had to pay to use the showers!
    The approach to the site was up a long lane full of deep muddy potholes.
    We will not be returning.

    Tradueix (A través del Traductor de Google)
Del gerent...

In reply to your review you left on 14th October 2020, I can only apologise if you was not happy with your stay with us.

My partner and I have recently taken on the running of the Carney Pools campsite and fishery and we are very aware that the site is basic and needs updating. However, we are slowly bringing the site up to date, having recently refurbished the fishing pegs and up-dated the lodge area with a small tackle shop. We are looking to put a new toilet and shower block in for next spring which will bring the site update. We feel this will greatly improve the facilities for all caravaners and campers.

We have not had many poor reviews as we endeavour to keep the site as clean as possible especially the showers and toilets - sometimes floors can become muddy especially if being used by campers when the field is wet. We do empty our bins on a regular basis, but cannot stop the public from using excessive paper roll, which does fill bins - it would not be in our interest to leave bins un-emptied.

Regarding charging for the showers, we have unfortunately had to have this charge as in the pass people have abused the use of the showers and left water running, which is a waste of water and electricity. This may be reviewed with the new shower block.

The lane to the site has recently been repaired and will be kept in good maintenance from now on. We apologise if you experienced the potholes but as stated early we are new comers to this business.

We would like to offer you another stay with us for when our site is updated as we believe that you did like the rural location and as you have commented the pools were nice. We can offer you complementary fishing tickets in the spring if you wish to return.

The new management of Carney Pools

En general
2
Ubicació
Relació qualitat-preu
Allotjament
Instal·lacions/activitats
Servei d'atenció al client
Adequació per als nens
(Sense valoració)
Neteja
Wifi
Usuari anònim

Rung by site- given details of how to gain access …11/10/2020

País de l'acampador: Regne UnitAnònimConfirmada

  • Parcel·la de gespa i terra dur amb electricitat per a caravanes
  • El recomanaria als amics   Hi tornaria a anar
  • Em va agradar: 

    Rung by site- given details of how to gain access as we were arriving late

    No em va agradar: 

    Showers and toilets ok-just

    Tradueix (A través del Traductor de Google)
Del gerent...

Thank you for your review.

We just want to let you know, that we are in the process of updating the showers and toilets for the spring 2021 and we are well aware that shower and toilet facilities need updating. We have recently taken over the running of the pools and endeavour to make the site a pleasurable experience for all regardless if camping, caravanning or fishing.

We would really welcome you returning so that we can show that we have taken on board our customer feedback - we welcome both positive and constructive reviews - because without feedback, it does not give us scope to improve.

En general
4
Ubicació
(Sense valoració)
Relació qualitat-preu
Allotjament
(Sense valoració)
Instal·lacions/activitats
(Sense valoració)
Servei d'atenció al client
(Sense valoració)
Adequació per als nens
(Sense valoració)
Neteja
(Sense valoració)
Wifi
(Sense valoració)

Característiques

Coronavirus

Check-in: one group at a time

Deep cleaning of accommodation units between guests

Disinfectant sprays and wipes provided

Hand sanitising stations

Shared spaces: more frequent cleaning

Activitats d'oci al càmping

Bar o club

Club/animació infantil

Entreteniment nocturn

Esports aquàtics

Gimnàs

Lloguer de bicicletes

Menjar per emportar

Parc infantil

Pesca

Piscina coberta

Piscina exterior

Restaurant/cafeteria in situ

Sala de TV

Sala de jocs

Tennis

Serveis i instal·lacions al càmping

Aparcament a la parcel·la/unitat

Banyeres disponibles

Banys per a famílies amb nadons

Blocs sanitaris

Botiga d'alimentació

Bugaderia

Cambra d'assecatge

Composting toilet

Congelador per a bosses tèrmiques de gel

Connexió a internet

Dog park

Dutxes disponibles

Fregador

Instal·lacions per a minusvàlids

Portaloo

Pub toilets

Recollida d'estacions de transport públic

Telèfon públic

Wifi

Wifi gratuït

Reserves de grups

Apte per a famílies

Apte per a motociclistes

Esdeveniments benvinguts

Grups d'estudiants

Grups escolars

Grups unisex

Condicions especials

Barbacoes permeses

Barbecue provided

Fogueres permeses

Gossos permesos

Gossos permesos tot l'any

Vehicles comercials lleugers permesos

Càmping 2.0

Tendes piramidals

Temàtica

Paisatges espectaculars

Tranquil

Ubicació remota

Serveis

Bombones de gas disponibles

Communal fridge

Electric car charging point(s)

Eliminació de residus químics

Energia renovable

No drinkable water point

No hot water

No running water

Punts per carregar aparells

Reciclatge disponible

Serveis a prop

Bar a prop

Botiga d'alimentació a prop

Dog walk nearby

Transport públic a prop

Tipus

Mitjà (26-50 parcel·les)

Activitats d'oci a prop

Ciclisme a prop

Ciclisme de muntanya a prop

Equitació a prop

Restaurant a prop

Ubicació

[[ campsite.name ]]
Aquest càmping no accepta reserves de Pitchup.com en aquests moments.
[[ place.name ]]
  • Bishton Lane, Wolseley Bridge, Staffordshire, Anglaterra, ST18 0ZX
  • Zona horària Europe/London +0100 (GMT+01:00)   GPS 52.7870°N 1.9558°W

Transport a prop

Estacions d'autobusos
Stafford: Station Rd Coach Stop — 11,4 quilòmetres
Cannock Bus Station — 11,9 quilòmetres
Penkridge Coach Stop — 12,8 quilòmetres
Estacions de trens
Rugeley Trent Valley Rail Station — 2,6 quilòmetres
Rugeley Town Rail Station — 3,9 quilòmetres
Hednesford Rail Station — 9,1 quilòmetres
Ports de vaixells
Woodside Birkenhead Ferry Terminal — 97,8 quilòmetres
Aeroports
Birmingham International Airport — 40,1 quilòmetres
Birmingham International Airport Terminal 1 — 40,1 quilòmetres
Birmingham International Airport Terminal 2 — 40,3 quilòmetres

Com arribar


Atenció: Totes les distàncies es calculen en línia recta. Comproveu la distància real en funció del mitjà de transport fent servir el botó "Com arribar" que hi ha a dalt.

Llocs d'interès

Rural break not complete without spotting some animals out in the open? Try your luck on the trails around the Staffordshire Wildlife Trust’s Wolseley Centre (five minutes’ drive) or head to Amerton Farm (15 minutes) to feed lambs, groom horses and see chicks hatching (or let off some steam at the indoor and outdoor play areas…)

For more of those peaceful country rambles, spend a thoughtful day at the National Memorial Arboretum or see if you can catch one of the opening dates at Mitton Manor Gardens for some splendid topiary, water features and sculptures. Both are 25 minutes away.

Can’t resist the chance to poke about in a palatial country house? Nip over to the National Trust estate at Shugborough Hall or get your imagination going at the remains of Chartley Castle; both can be reached with a 15-minute drive. If that’s all a tad sedate, you may find the thrills of Hednesford Hills Raceway (25 minutes) more to your liking.

Tradueix (A través del Traductor de Google)

No us ho perdeu

  • Samuel Johnson Birthplace Museum & Bookshop (14,4 quilòmetres)
  • National Memorial Arboretum (15,4 quilòmetres)
  • Sudbury Hall (17,0 quilòmetres)

National Trust

  • Shugborough Estate (4,1 quilòmetres)
  • Letocetum Roman Baths and Museum (16,0 quilòmetres)

Rutes ciclistes

Trobeu rutes locals a la Xarxa Nacional de Bicicletes - més de 19 000 quilòmetres de rutes ciclistes.

Atenció: Totes les distàncies es calculen en línia recta. Comproveu la distància real en funció del mitjà de transport.

Polítiques

Hora permesa d'arribada/de sortida

Càmping i autocaravanes
Arribada:  12:00 –  17:00
Sortida abans de les:  12:00
Allotjament in situ
Arribada:  14:00 –  17:00
Sortida abans de les:  12:00

Política de cancel·lació de Carney Pools Camping and Caravanning

Reembossament del saldo: sense penalitzacions

No es poden realitzar canvis un cop s'ha efectuat la reserva.

No s'ofereixen reembossaments/descomptes per les inclemències metereològiques, les arribades tardanes ni les sortides anticipades.

Si us cal cancel·lar o modificar la reserva, us recomanem que ho feu com més aviat millor perquè una altra persona tingui l'oportunitat de reservar. Considereu si us convé contractar una assegurança de viatges que us cobreixi en cas de cancel·lacions i pèrdua o dany a les vostres pertinences/lesions mentre sigueu de viatge.

Tingueu en compte que la fiança es paga a Pitchup.com i que no és reembossable.

Pagament

Fiança transferible durant la Covid-19

El saldo restant s'ha de pagar en arribar al càmping.

Allotjament llogat: en arribar al càmping, haureu de pagar una fiança de 50,00 £ (57,86 €) per danys/neteja/polsera que us reembossaran quan marxeu del càmping si, després d'inspeccionar-la, es determina que la unitat no ha sofert danys ni pèrdues durant la vostra estada.

Fiança transferible durant la Covid-19

Mètodes de pagament acceptats al càmping

Efectiu

Termes i condicions

Termes i condicions del càmping

  • Quina quantitat es pot pagar per avançat? Un 15% de la fiança transferible es pot pagar quan feu la reserva, amb la possibilitat de realitzar el pagament en arribar al càmping. Llegeix més
  • Hi ha piscina a Carney Pools Camping and Caravanning? No Mostra totes les característiques
  • S'admeten gossos a Carney Pools Camping and Caravanning ? Mostra totes les característiques
  • Quins llocs d'interès hi ha a prop de Carney Pools Camping and Caravanning? Rural break not complete without spotting some animals out in the open? Try your luck on the trails around the Staffordshire Wildlife Trust’s Wolseley Centre (five minutes’ drive) or head to Amerton … Llegeix més
  • A quina hora puc registrar la meva entrada i sortida de Carney Pools Camping and Caravanning?
    Càmping i autocaravanes
    Arribada:  12:00 –  17:00
    Sortida abans de les:  12:00
    Allotjament in situ
    Arribada:  14:00 –  17:00
    Sortida abans de les:  12:00
    Llegeix més
  • Quant costa allotjar-se a Carney Pools Camping and Caravanning? A partir de 18,58 € (per 1 nit, 2 adults) - els preus poden variar en funció de les dates i nombre de persones Consulta els preus i la disponibilitat

Tanca

S'ha enviat la reclamació…

Tanca

Poseu-vos en contacte amb carney-pools-camping-and-caravanning


Tanca

Termes i condicions

Llegiu els termes i condicions del càmping que apareixen a continuació i els termes i condicions de Pitchup.com.

Admissió
Els menors de 18 anys han d'estar acompanyats pels pares o tutors legals.

Allotjament llogat
Allotjament llogat: en arribar al càmping, haureu de pagar una fiança de 50,00 £ (57,86 €) per danys/neteja/polsera que us reembossaran quan marxeu del càmping si, després d'inspeccionar-la, es determina que la unitat no ha sofert danys ni pèrdues durant la vostra estada.

Arribades i sortides
Les arribades tardanes s'han de notificar al càmping al més aviat possible. La vostra reserva queda garantida durant 24 hores. Un cop passat aquest temps, la direcció es reserva el dret de rellogar la vostra unitat.
No s'ofereixen reembossaments/descomptes per les inclemències metereològiques, les arribades tardanes ni les sortides anticipades.

Extres
Algunes instal·lacions/activitats, com fishing, estan subjectes a costs addicionals que s'han de pagar en arribar al càmping.
Es poden portar motos en lloc dels cotxes inclosos en el preu.

General
En cas que tingueu alguna queixa, parleu amb recepció de seguida. Aquelles queixes que no hagueu presentat a l'administració durant la vostra estada no es podran resoldre un cop hagueu marxat del càmping.
La direcció es reserva el dret de refusar l'accés o posar fi a l'estada d'aquells hostes que presentin un comportament inapropiat. En tal cas, no s'oferirà cap reembossament.
Necessitareu disposar d'una llicència de pesca oficial (cal que l'obtingueu a través de l'organisme competent amb antelació).
S'ha de respectar el silenci absolut entre les 23:00 i les 7:00.
The fishing lakes are stocked with carp, tench, bream, F1's, ghost carp, roach, perch and many more.
There are currently no toilets & showers facilities available onsite due to ongoing works.

Gossos
No s'admeten gossos a les unitats d'allotjament.

Modificacions de la reserva
No es poden realitzar canvis un cop s'ha efectuat la reserva.

Seguretat
Es permet fer barbacoes sempre que no es facin directament al terra i hi hagi un adult que les vigili en tot moment.
Swimming in the lake is not allowed.

Tanca