Reserveu i opineu sobre 3.369 càmpings a Espanya, Amèrica Llatina i la resta del món!

Valoració del servei a Feefo

Wrekin Forest Events Camping

9,6
Mostra els preus i reserva
A partir de 25,00 £/29,04 €/45,41 AU$/35,19 USD/42,67 CAD/31,81 CHF/294,05 SEK/215,94 DKK/290,43 NOK/4.382 ISK/3.306,63 ARS/24.861 CLP/130,80 PEN/48,71 NZ$/496,37 ZAR/131,39 PLN/186,83 BRL/740,46 CZK/3.416 RSD/10.326,88 HUF/2.602,29 RUB/226,52 CNY (per 1 nit, 2 adults)

Per què no introduïu alguns detalls per obtenir un preu més acurat?

Wrekin Forest Events Camping

General

  • Càmping sostenible i tranquil amb camins pel bosc des de la porta
  • A 20 minuts en cotxe de Telford i a 30 minuts de Shrewsbury
  • Cuina equipada, instal·lacions ecològiques, brasers i barbacoes

Fancy swapping the sound of your smartphone pinging for the noise of birdsong? Then book in a trip at Wrekin Forest Events Camping, an off-grid site with a back to basics feel in lush Shropshire surrounds. This peaceful place also comes with handy essentials to help amp up a weekend in the woods, from fairy lights and festoon lamps to a fully-equipped kitchen, barbecue and firepits.

While a stay at this park’s all about getting lost in the forest (bring your pup along to help you sniff your way back...) or letting the kids loose on the large playing field (with swings, sandpit, football net, badminton and table tennis), ace activities and attractions are all around too. It’s a 20-minute drive to Telford from here for the landmark Iron Bridge as well as a kids’ park with heritage trails and an aerial rope course.

If educational times for the small fry are what you’re after, the site is set in a Forest School with outdoorsy courses available for primary school pupils. It's 25 minutes from the Museum of the Gorge as well, one of 10 around town giving a glimpse at the history of the Industrial Revolution in this area where it all began. (If even more poking into the past appeals, Blists Hill Victorian Town is around the same distance with its recreated 19th-century village and staff dressed up in fancy period clothes… and should be a hit with those primary-aged pupils too.)

To nosey in nature instead, The Wrekin is a 25-minute drive from the park: putter to the hillfort’s 1,335-foot top and check out views over 17 of England’s counties or have picnics at the peak. And if you’d prefer to just hang out at your new home from home, plenty of space is available for outdoor games like croquet, swing ball and Jenga (all available to hire from the owners).

Tradueix (A través del Traductor de Google)

Atenció

Els menors de 18 anys han d'estar acompanyats pels pares o tutors legals.

No s'admeten gossos de races/híbrids que figurin a la legislació de gossos potencialment perillosos al càmping.

Algunes instal·lacions/activitats, com Forest School, estan subjectes a costs addicionals que s'han de pagar en arribar al càmping.

The toilet facilities are closed until 17 de maig de 2021. Guests will need to use their own facilities.

The shower facilities are closed until 17 de maig de 2021. Guests will need to use their own facilities.


Arribada:
Sortida: (2 nits)
Grup:

Modifica la cerca…

Feu clic/toqueu un sol cop per seleccionar el dia d'arribada i, un altre cop, per seleccionar el de sortida.


És una reserva de grup?

Comentaris dels acampadors

9,6

Valoració general segons 77 opinions

 

El 97% recomanaria aquest càmping a un amic.

El 96% s'hi tornaria a allotjar.

  Un 91% descrits com a Bosc ?

Més valoracions

Ubicació
Relació qualitat-preu
Allotjament
Instal·lacions/activitats
Servei d'atenció al client
Adequació per als nens
Neteja
Wifi



Only showing reviews for the last 30 months.

Esborra els filtres
Les opinions en altres llengües apareixen a sota.

-Very well equipped (cooking utensils, camping gear, BBQ, stoves, chairs, …11/05/2021

País de l'acampador: Regne UnitCHRIS E.Confirmada

  • Parcel·la de terra i gespa sense electricitat per a tenda de campanya Squirrel's Hideaway (només per a adults, remota)
  • El recomanaria als amics   Hi tornaria a anar
  • Em va agradar: 

    -Very well equipped (cooking utensils, camping gear, BBQ, stoves, chairs, firepit, bedding, airbeds)
    -Cosy environment
    -Lots of firewood (use the honesty box!)
    -No check in (very trusting)
    -Friendly owner/manager
    -Check up text

    No em va agradar: 

    Tradueix (A través del Traductor de Google)
Del gerent...

Thank you for staying with us and for your comments. We value our feedback and hope you will stay with us again. We continue to make alterations plans for Squirrels hideaway so that it can become more secluded, so hopefully if you come again you will find it more tucked away than currently.

Judie & Team

En general
10
Ubicació
Relació qualitat-preu
Allotjament
Instal·lacions/activitats
Servei d'atenció al client
Adequació per als nens
Neteja
Wifi
(Sense valoració)

Fantastic site, owners really helpful, lots of wonderful memories.04/05/2021

País de l'acampador: Regne UnitRichard S.Icona de telèfon mòbilConfirmada

  • Parcel·la de terra i gespa sense electricitat per a tenda de campanya
  • El recomanaria als amics   Hi tornaria a anar
  • Em va agradar: 

    Everything

    No em va agradar: 

    Nothing

    Tradueix (A través del Traductor de Google)
Del gerent...

Thank you so much for staying with us. We are glad you enjoyed 'everything' and disliked 'nothing'. It really is encouraging when our guests are pleased with their stay. Thank you for your personal feedback too. This was a real boost. We really hope to see you again soon.

Very best wishes,
Judei & Team

En general
10
Ubicació
Relació qualitat-preu
Allotjament
Instal·lacions/activitats
Servei d'atenció al client
Adequació per als nens
Neteja
Wifi
(Sense valoració)

Lovely location, lovely staff, very clean.03/05/2021

País de l'acampador: Regne UnitDonna G.Icona de telèfon mòbilConfirmada

  • Parcel·la de terra i gespa sense electricitat per a tenda de campanya
  • El recomanaria als amics   Hi tornaria a anar
  • Em va agradar: 

    Everything

    No em va agradar: 

    Tradueix (A través del Traductor de Google)
Del gerent...

Thank you so much for your lovely feedback, we are so pleased you enjoyed our site.

We really hope you will stay with us again.

Best wishes,
Judie & Team.

En general
10
Ubicació
Relació qualitat-preu
Allotjament
(Sense valoració)
Instal·lacions/activitats
Servei d'atenció al client
Adequació per als nens
Neteja
Wifi
(Sense valoració)

A lovely location, extremely friendly staff.03/05/2021

País de l'acampador: Regne UnitDonna G.Icona de telèfon mòbilConfirmada

  • Parcel·la de terra i gespa sense electricitat per a tenda de campanya
  • El recomanaria als amics   Hi tornaria a anar
  • Em va agradar: 

    Location, amenities for the children etc. Lovely walks and lots of things to borrow as their is always something you forget.

    No em va agradar: 

    Very cold overnight but its May and I've learnt that airbeds are essential from now on!

    Tradueix (A través del Traductor de Google)
Del gerent...

Thank you so much for your feedback, we are really grateful for your positivity.

So sorry it was cold! May should be warmer...I am with you on the need for an airbed. Please do ask us next time..we do have some spares.

We really hope you will stay again.

Best wishes,
Judie & Team.

En general
10
Ubicació
Relació qualitat-preu
Allotjament
(Sense valoració)
Instal·lacions/activitats
Servei d'atenció al client
Adequació per als nens
Neteja
Wifi
(Sense valoració)

Squirrels Hideaway - Good site but just needs some more improvements03/05/2021

País de l'acampador: Regne UnitNick B.Confirmada

  • Parcel·la de terra i gespa sense electricitat per a tenda de campanya Squirrel's Hideaway (només per a adults, remota)
  • El recomanaria als amics   Hi tornaria a anar
  • Em va agradar: 

    Nice rustic, back to basics campsite. Toilets very good with individual units rather than shared block to allow for them to be used during covid restrictions. Great scenery and remote location while still being close enough to drive to amenities in Telford. Stayed in Squirrel Hideaway 2 which was a nice big pitch away from others with plenty of space for a tent and seating area with included fire pit, logs and a BBQ.

    No em va agradar: 

    Unmanned site meant people were still noisy after the 10pm curfew which we could hear from our spot, would not have wanted to be in the main field pitches. It also meant people parked inconsiderately blocking the access road meaning we couldn't get the car closer to load up the kit and even making it difficult to carry the kit past the car. It would be nice to have seen the site staff or owners for even a short time on site when we arrived. Shower was OK but the floor need to be made of something easier to clean and would be better to have a shower head mounted higher up (as a 6'2" person it was mid chest height).

    There need to be more toilets than the 2 cubicles as we had to queue a few times. There is only one shower which may be too few at busy times although we were fine as early risers showering around 7am.

    The site is mainly peaceful apart from on Sunday afternoon where there was a horrendous amount of noise from the Grasstrack circuit which I found on the map to be only around 500m away. This completely destroyed the tranquil atmosphere we went for.

    There is the kids play area quite nearby to the pitch which meant there was a lot of noise until almost 10pm so it wasn't easy to sit back and relax. This could do with being relocated away from the "secluded" pitches

    The pitch was quite well secluded but not completely hidden away like other forest sites I have been to. There needs to be some more signage that the track to the pitch is not a footpath for people to explore the site as we had, on two occasions while we were there, groups walk straight in to our pitch.

    There are no facilities to carry kit from the car to the pitch. Most other sites where you are unable to park next to the pitch have trolleys or wheelbarrows available.

    If a some of the concerns were corrected then I would stay again but wouldn't as it currently is. I would suggest it to others to experience though

    Tradueix (A través del Traductor de Google)
Del gerent...

Thank you so much for your review. I am glad that overall you had a good time.
Let me go through your points... some of which are absolutely valid.

We are an unmanned site as you stated, generally I am at the site on and off, on this occasion I was away visiting my daughter for the first time in a year, so I apologise for not being around, however Aime, my site assistant visited daily and my sister visited Sunday morning.

Curfew is 11pm, there was a couple who decided to behave in a very inconsiderate way and caused disruption to many.. this is not acceptable, but as nobody called me until almost 12.30am and I had already gone to sleep I was unable to rectify the problem..we have a very clear notice regarding noise and two phone numbers are given out that can be used for this very purpose. Please always contact us sooner rather than later. We will ALWAYS come down.

I have just order two luggage trolleys for use on the site. We have a problem of theft we have this type of thing on site, so I am hoping this will not occur.

The grasstrack is indeed annoying..not something we can control!

We had already decided we needed to alter the location of the hideaways slightly and take them further back. The kids area is brand new and does slightly impact the privacy of Squirrels Hideaway.

We have two cubicle flush toilets, but in addition we have two compost toilets and one urinal compost toilet! The flush toilets are actually a new addition this year. The compost toilets could have been used rather than queuing.

The shower will be raised this week!

Selfish parking is annoying... I apologise for the inconvenience of this. The huts are the only people permitted to keep their cars near their accomodation. You may notice that we have had a complaint about asking people to park in the car park... we can't win on this one sadly!

We hope you will think that we have considered your points as valid and solved those we can.

Many thanks, Judie & Team

En general
6
Ubicació
Relació qualitat-preu
Allotjament
Instal·lacions/activitats
Servei d'atenció al client
Adequació per als nens
Neteja
Wifi
(Sense valoració)
Usuari anònim

Great site!03/05/2021

País de l'acampador: Regne UnitAnònimIcona de telèfon mòbilConfirmada

  • Parcel·la de terra i gespa sense electricitat per a tenda de campanya
  • El recomanaria als amics   Hi tornaria a anar
  • Em va agradar: 

    All was lovely and well equipped so you could lend things and plenty of wood for fire well kept and a lovely spot

    No em va agradar: 

    I couldn’t park near tent so was a bit of a struggle as I’m a single parent with a seven year old if I had have been prewarned I would’ve bought a trolley but I managed and had a lovely time

    Tradueix (A través del Traductor de Google)
Del gerent...

Thank you for your feedback. I am glad that overall you had a lovely time.

I have ordered two luggage trolleys that will be available as soon as they arrive.

En general
10
Ubicació
(Sense valoració)
Relació qualitat-preu
(Sense valoració)
Allotjament
(Sense valoració)
Instal·lacions/activitats
(Sense valoració)
Servei d'atenció al client
(Sense valoració)
Adequació per als nens
(Sense valoració)
Neteja
(Sense valoració)
Wifi
(Sense valoració)

Lovely back to basics woodland pitch with relatively basic amenities.03/05/2021

País de l'acampador: Regne UnitPaul C.Icona de telèfon mòbilConfirmada

  • Parcel·la de terra i gespa sense electricitat per a tenda de campanya Dove (apte per a famílies)
  • El recomanaria als amics   Hi tornaria a anar
  • Em va agradar: 

    Spacious pitch, plenty of fire wood to forage and a lovely hot shower

    No em va agradar: 

    N/A

    Tradueix (A través del Traductor de Google)
Del gerent...

Thank you for your feedback. I hope you had a good stay. I am pleased that you found your pitch to be of a good standard.

I was disappointed to see a low score on facilities... We have a shower, toilets, a fully equipped kitchen with pots and pans, cutlery and crockery, hot washing up water, a playing field as well as forest school, table tennis & badminton.

We provide a BBQ & firepit at each pitch.

We advertise as a back to basics site. If you are able to expand on facilities that you felt were missing we would be grateful.

Many thanks,
Judie & Team

En general
10
Ubicació
Relació qualitat-preu
Allotjament
(Sense valoració)
Instal·lacions/activitats
Servei d'atenció al client
Adequació per als nens
Neteja
Wifi
(Sense valoració)
Avatar per defecte

Facilities and pitch segregation01/05/2021

País de l'acampador: Regne UnitLee M.Icona de telèfon mòbilConfirmada

  • Parcel·la de terra i gespa sense electricitat per a tenda de campanya
  • El recomanaria als amics   Hi tornaria a anar
  • Em va agradar: 

    Facilities and pitch segregation

    No em va agradar: 

    The water for washing up was cold

    Tradueix (A través del Traductor de Google)
Del gerent...

Thank you for your review. I am glad that you found the pitch space good. I hope you enjoyed your stay.

We provide a site with extensive facilities for children from a huge playing field to den building and a table tennis area, I understand you were travelling without children so it maybe possible that you did not find all of our child friendly provision. Our forest school is also a wonderful space.

Just to let you know.. we don't have wifi! We can't provide this I am afraid. We are almost off-grid in terms of getting a phone signal.

We hope will come again.
Judie & Team

En general
10
Ubicació
Relació qualitat-preu
Allotjament
Instal·lacions/activitats
Servei d'atenció al client
Adequació per als nens
Neteja
Wifi

Everything! There's so much wonderful to report. We had such …01/05/2021

País de l'acampador: Regne UnitVictoria B.Confirmada

  • Parcel·la de terra i gespa sense electricitat per a tenda de campanya Squirrel's Hideaway (només per a adults, remota)
  • El recomanaria als amics   Hi tornaria a anar
  • Em va agradar: 

    Everything! There's so much wonderful to report. We had such a comfortable 5 night stay. I want to highlight how great the new toilet facilities are, they've been constructed to comply with covid restrictions, there is one unit installed with two separate entrances to individual bathrooms, not cubicles. So, despite what it says on the website, there ARE fully functional flushing toilets open and a hot shower!
    This was our second visit and we will be back.

    No em va agradar: 

    Tradueix (A través del Traductor de Google)
Del gerent...

Thank you so much for your wonderful feedback. We are so pleased you had a lovely stay. It was wonderful to have you visit us again. We truly hope to see you soon.

Judie & Team

En general
10
Ubicació
Relació qualitat-preu
Allotjament
Instal·lacions/activitats
Servei d'atenció al client
Adequació per als nens
(Sense valoració)
Neteja
Wifi
(Sense valoració)
Usuari anònim

Clean and well kept site26/04/2021

País de l'acampador: Regne UnitAnònimIcona de telèfon mòbilConfirmada

  • Cabana de pastor Owls Nest (2 adults i 2 nens)
  • El recomanaria als amics   Hi tornaria a anar
  • Em va agradar: 

    Very peaceful lovely place for a quiet relaxing weekend away

    No em va agradar: 

    Tradueix (A través del Traductor de Google)
Del gerent...

So glad that you had a peaceful stay and I hope that you visit again soon. :) judie

En general
10
Ubicació
Relació qualitat-preu
Allotjament
Instal·lacions/activitats
Servei d'atenció al client
Adequació per als nens
Neteja
Wifi
(Sense valoració)

Característiques

Coronavirus

Deep cleaning of accommodation units between guests

Disinfectant sprays and wipes provided

Hand sanitising stations

Individual rooms in toilet/shower/basin facilities

Shared spaces: daily deep cleaning

Activitats d'oci al càmping

Bar o club

Club/animació infantil

Entreteniment nocturn

Esports aquàtics

Gimnàs

Lloguer de bicicletes

Menjar per emportar

Parc infantil

Pesca

Piscina coberta

Piscina exterior

Restaurant/cafeteria in situ

Sala de TV

Sala de jocs

Tennis

Serveis i instal·lacions al càmping

Aparcament a la parcel·la/unitat

Banyeres disponibles

Banys per a famílies amb nadons

Blocs sanitaris

Botiga d'alimentació

Bugaderia

Cambra d'assecatge

Composting toilet

Congelador per a bosses tèrmiques de gel

Connexió a internet

Dog park

Dutxes disponibles

Fregador

Instal·lacions per a minusvàlids

Lloguer de tendes de campanya

Portaloo

Pub toilets

Recollida d'estacions de transport públic

Telèfon públic

Wifi

Wifi gratuït

Reserves de grups

Apte per a famílies

Apte per a motociclistes

Grups d'estudiants

Grups escolars

Grups unisex

Condicions especials

Barbacoes permeses

Barbecue provided

Fogueres permeses

Gossos permesos

Gossos permesos tot l'any

Vehicles comercials lleugers permesos

Càmping 2.0

Cabanes de pastor

Cabanes pod

Tendes de campanya ja muntades

Temàtica

Bosc

Econòmic/turista de motxilla

Paradís natural

Sense serveis

Tranquil

Ubicació remota

Serveis

Bombones de gas disponibles

Communal fridge

Electric car charging point(s)

Eliminació de residus químics

Energia renovable

No drinkable water point

No hot water

No running water

Punts per carregar aparells

Reciclatge disponible

Serveis a prop

Bar a prop

Botiga d'alimentació a prop

Dog walk nearby

Tipus

Petit (11-25 parcel·les)

Ubicació

[[ campsite.name ]]
Aquest càmping no accepta reserves de Pitchup.com en aquests moments.
[[ place.name ]]
  • Crudgington Moor Lane, Kynnersley, Shrewsbury, Shropshire, Anglaterra, TF6 6JX
  • Zona horària Europe/London +0100 (GMT+01:00)   GPS 52.7535°N 2.5150°W

Transport a prop

Estacions d'autobusos
Telford: Town Centre Bus Station — 9,7 quilòmetres
Shrewsbury: Bus Station Raven Meadows — 16,7 quilòmetres
Ford (Shrops): A458 Coach Stop — 24,1 quilòmetres
Estacions de trens
Wellington (Shropshire) Rail Station — 5,8 quilòmetres
Oakengates Rail Station — 8,0 quilòmetres
Telford Central Rail Station — 9,5 quilòmetres
Ports de vaixells
Woodside Birkenhead Ferry Terminal — 78,7 quilòmetres
Aeroports
Birmingham International Airport — 62,7 quilòmetres

Com arribar


Atenció: Totes les distàncies es calculen en línia recta. Comproveu la distància real en funció del mitjà de transport fent servir el botó "Com arribar" que hi ha a dalt.

Llocs d'interès

In Shropshire with the intent of shuffling about in the lush landscape? Drive to Ironbridge first off (half an hour away) and steel yourself for a 139-mile stroll on the Shropshire Way.

Alternatively, if that sounds a little lengthy for your liking, Much Wenlock is around the same distance and leads to the 19-mile limestone ridge of Wenlock Edge (and fun fact: it was formerly a tropical coral reef aeons ago when this area was under the sea).

If this gets you craving some water-based whiling, take a stroll over to a Much Wenlock activity centre for canoeing, kayaking and rafting on the River Severn, plus quad biking and clay pigeon shooting on land. Boldings Pools (30 minutes) meanwhile is your go-to if angling for carp, bream and roach sounds like a grand day out...

Tradueix (A través del Traductor de Google)

No us ho perdeu

  • Darby Houses (Ironbridge) (12,5 quilòmetres)
  • Blists Hill Victorian Town (12,9 quilòmetres)
  • Ironbridge Gorge Museums (13,9 quilòmetres)

National Trust

  • Sunnycroft (6,6 quilòmetres)
  • Attingham Park (12,8 quilòmetres)

Rutes ciclistes

Trobeu rutes locals a la Xarxa Nacional de Bicicletes - més de 19 000 quilòmetres de rutes ciclistes.

Atenció: Totes les distàncies es calculen en línia recta. Comproveu la distància real en funció del mitjà de transport.

Polítiques

Hora permesa d'arribada/de sortida

Càmping i autocaravanes
Arribada:  13:00 –  21:00
Sortida abans de les:  11:30
Allotjament in situ
Arribada:  13:00 –  21:00
Sortida abans de les:  11:30

Política de cancel·lació de Wrekin Forest Events Camping

No es fan reembossaments en un termini de 2 dies abans de la data d'arribada.

No és possible modificar les reserves en un període de 2 dies abans de l'arribada.

No s'ofereixen reembossaments/descomptes per les inclemències metereològiques, les arribades tardanes ni les sortides anticipades.

Si us cal cancel·lar o modificar la reserva, us recomanem que ho feu com més aviat millor perquè una altra persona tingui l'oportunitat de reservar. Considereu si us convé contractar una assegurança de viatges que us cobreixi en cas de cancel·lacions i pèrdua o dany a les vostres pertinences/lesions mentre sigueu de viatge.

Tingueu en compte que la fiança es paga a Pitchup.com i que no és reembossable.

Pagament

Fiança transferible durant la Covid-19 Wrekin Forest Events Camping us carregarà el saldo pendent a la targeta 1 setmana abans de l'arribada. Si la data d'arribada és anterior a 1 setmana, el saldo es carregarà de seguida.

Allotjament llogat: en arribar al càmping, haureu de pagar una fiança de 25,00 £ (28,82 €) per danys/neteja/polsera que us reembossaran quan marxeu del càmping si, després d'inspeccionar-la, es determina que la unitat no ha sofert danys ni pèrdues durant la vostra estada.

Fiança transferible durant la Covid-19

També podeu pagar la quantitat completa en el moment de fer la reserva.

Mètodes de pagament acceptats al càmping

Efectiu
Transferència bancària
Xec

Termes i condicions

Termes i condicions del càmping

  • Hi ha piscina a Wrekin Forest Events Camping? No Mostra totes les característiques
  • S'admeten gossos a Wrekin Forest Events Camping ? Mostra totes les característiques
  • Quins llocs d'interès hi ha a prop de Wrekin Forest Events Camping? In Shropshire with the intent of shuffling about in the lush landscape? Drive to Ironbridge first off (half an hour away) and steel yourself for a 139-mile stroll on the Shropshire Way. … Llegeix més
  • A quina hora puc registrar la meva entrada i sortida de Wrekin Forest Events Camping?
    Càmping i autocaravanes
    Arribada:  13:00 –  21:00
    Sortida abans de les:  11:30
    Allotjament in situ
    Arribada:  13:00 –  21:00
    Sortida abans de les:  11:30
    Llegeix més
  • Quant costa allotjar-se a Wrekin Forest Events Camping? A partir de 29,04 € (per 1 nit, 2 adults) - els preus poden variar en funció de les dates i nombre de persones Consulta els preus i la disponibilitat

Tanca

S'ha enviat la reclamació…

Tanca

Poseu-vos en contacte amb wrekin_forest_events_camping


Tanca

Termes i condicions

Llegiu els termes i condicions del càmping que apareixen a continuació i els termes i condicions de Pitchup.com.

Coronavirus
The shower facilities are closed until 17 de maig de 2021. Guests will need to use their own facilities.
The toilet facilities are closed until 17 de maig de 2021. Guests will need to use their own facilities.

Admissió
Els menors de 18 anys han d'estar acompanyats pels pares o tutors legals.

Allotjament llogat
Allotjament llogat: en arribar al càmping, haureu de pagar una fiança de 25,00 £ (28,82 €) per danys/neteja/polsera que us reembossaran quan marxeu del càmping si, després d'inspeccionar-la, es determina que la unitat no ha sofert danys ni pèrdues durant la vostra estada.
La unitat ha de quedar neta i ordenada. En cas contrari, haureu de pagar un suplement de neteja de 25,00 £ (28,82 €) quan marxeu.

Arribades i sortides
Les arribades tardanes s'han de notificar al càmping al més aviat possible. La vostra reserva queda garantida durant 24 hores. Un cop passat aquest temps, la direcció es reserva el dret de rellogar la vostra unitat.
Les parcel·les o els allotjaments s'assignaran en arribar al càmping.
No s'ofereixen reembossaments/descomptes per les inclemències metereològiques, les arribades tardanes ni les sortides anticipades.

Extres
Algunes instal·lacions/activitats, com Forest School, estan subjectes a costs addicionals que s'han de pagar en arribar al càmping.

General
La direcció es reserva el dret de refusar l'accés o posar fi a l'estada d'aquells hostes que presentin un comportament inapropiat. En tal cas, no s'oferirà cap reembossament.
S'ha de respectar el silenci absolut entre les 23:30 i les 7:00.

Gossos
Cal que presenteu la cartilla de vacunes actualitzada del vostre gos.
Els gossos han d'estar fermats i vigilats en tot moment.
No s'admeten gossos de races/híbrids que figurin a la legislació de gossos potencialment perillosos al càmping.

Modificacions de la reserva
No és possible modificar les reserves en un període de 2 dies abans de l'arribada.

Tanca