Reserveer en beoordeel 9.635 vakantieparken en campings in Nederland, België, en de rest van de wereld

Feefo gebruikersbeoordeling

Rose and Crown

8,0
Bekijk de prijzen en reserveer
Vanaf £ 9/€ 10,10/AU$ 15,86/US$ 11,57/C$ 15,24/CHF 11,49/SEK 104,15/DKK 75,40/NOK 98,09/ISK 1.422/ARS 415,44/CLP 7.746/PEN 39,04/NZ$ 16,91/ZAR 162,38/PLN 43,73/R$ 43,45/CZK 262,91/RSD 1.195/HUF 3.245,79/RUB 759,16/CN¥ 80,31 (voor 1 nacht, 2 volwassenen)

Geef wat specificaties op om een nauwkeurige prijs te ontvangen

Algemeen

  • Camping bij pub, in de buurt van Spalding en 20 minutes van Wisbech
  • Lounge met open haard en pooltafels
  • Biertuin, speeltuin, grote tent en veel buitenruimte

Hoera, nog een Pitchup.com pub-camping! En nog bij een goede pub ook.

Het pub-, restaurant- en caravanpark Rose and Crown in Holbeach Hurn in Lincolnshire, in de buurt vam Spalding, heeft allemaal fijne eigenschappen die je graag terugziet in een pub. Zoals een warme, welkome sfeer voor alle gasten, een grote lounge met een open haard, een biertuin, speelplaats (buiten), een grote tent en een spelletjeskamer met tv, pooltafel, airhockey en speelautomaten. En meer dan genoeg ruimte in het land rondom om een potje te voetballen, als je het type bent dat competitief wordt na een biertje of twee...

Als je ook graag goed te eten krijgt in een pub, zul je ook blij worden van de mixed grills, het traditionele pubvoedsel, de vegetarische opties, heel veel huisgemaakte toetjes, en goede frieten – zelf gesneden van aardappelen gekweekt in de omgeving. En aangezien Rose and Crown een van de laatste onafhankelijke brouwerijen in de regio is, zijn we er ook zeker van dat je hier een degelijke pint kunt krijgen.

De pub is in de zomer van 2015 overgenomen door Carol en Doug, die de gasten een zo goed mogelijk verblijf willen verzorgen: ze hebben een tuin-bar met een tweede pooltafel toegevoegd en er is een grote patio aan de achterkant van de pub, een aangelegde vijver en een grote parkeerplaats.

Je kunt verbinding maken met wifi in de pub, maar het signaal is soms slecht omdat de camping op het land ligt.


Aankomst:
Vertrek: (2 nachten)
Groep:

Wijzig…

Klik eenmaal om jouw aankomstdag te selecteren en dan nogmaals voor de vertrekdatum.


Reserveer je voor een groep?

Beoordelingen

8,0

Algehele score gebaseerd op 163 beoordelingen

 

75% zou deze camping aanbevelen aan een vriend(in).

75% zou hier opnieuw verblijven.

 

Voor vertoning zijn 5 of meer beoordelingen vereist.

55% omschreefRose and Crown als Budget/ Backpacker ?

Meer beoordelingen

Locatie
Prijs-kwaliteit
Accommodatie
Faciliteiten/activiteiten
Klantenservice
Kindvriendelijk
Schoonmaak
Wifi
Toon beoordelingen op:
Sorteer op:
Verblijvend in :
Oorspronkelijke taal van het commentaar:

Er worden alleen beoordelingen vertoond voor de laatste 18 maanden.

Filters resetten
Beoordelingen in andere talen verschijnen hieronder.
Icoon voor foutmelding

Nothing 4-11-2018

Land van herkomst van de beoordeler: Verenigd Koninkrijk andrea m. Mobieletelefoonpictogram Bevestigd

  • Op gras staplaats , elektriciteit optioneel
  • Aanbevelen aan vrienden   Weer bezoeken
  • Ik was blij met: 

    Nothing

    Ik was minder blij met: 

    Had visited because we enjoyed a previous visit. Never again though. Stepped out of the van into dog waste, which because of poor to no lighting on site, was walked all through van. Water hose none functional. Debris from other long term campers. Restaurant awful. Chef on holiday, none trained staff cooking/microwaving our order. Which was missing items of menued meal - Scampi, chips and salad missing salad and lemon. Rosemary shank in red wine with mash and veg, had to have chips as no mash and served with no veg, Ribs with peas and onion rings, missing peas and onion rings. Staff sitting with family/friends in dinning room, most of whom served us different parts of our meal, weather they were suitably attired to do so or not. Numerous apologies and a free desert, but still a complete disaster and real dissapointment.

    Vertaal (Powered by Google Translate )
Van de manager...

We are sorry to hear that you rated the location as 2/10, considering that you had previously visited site and must have known that we are a rural site. As for the rating again of 2/10 for accommodation, you brought your own Motor Home and therefore we did not provide you with any of our own accommodation facilities.
Although you were disappointed with the suitability of dress we do not accept that customer service was poor, you yourselves admitting that you had numerous apologies from all members of staff who we believe bent over backwards to put right the omissions regarding the food order, which you all seemed to enjoy as on clearing the table your plates were reasonably clean.
Due to the weather of recent days we actually moved one of our own caravans to allow you to site your Motor Home on a level hard standing especially as you were arriving late and we knew it would be dark. On behalf of irresponsible dog owners we apologise for you stepping into some dog waste. Under our terms and conditions all dogs must be kept on a lead, however as you must appreciate we are unable to monitor this 24/7.
With reference to your rating of 2/10 for Cleanliness we are unsure as to what areas you are referring to as the premises themselves are thoroughly cleaned in the morning but of course throughout the day carpet areas etc do attract grass, mud from customers entering from the fields.
We do provide numerous waste collection bins around the site, however, some customers do tend to leave their waste wherever they want. The site is cleared of litter first thing in the morning at this time of year as you must appreciate this cannot be done in the dark.
The water hose you referred to was unfortunately damaged, again by customers which we are awaiting repairs. There is however another water hose on site and this could have been used.
We apologise for your teenage children not feeling welcome, as you arrived late at night for an overnight stay we cannot see how the children felt unwelcomed.

Algemeen
4
Locatie
Prijs-kwaliteit
Accommodatie
Faciliteiten/activiteiten
Klantenservice
Kindvriendelijk
Schoonmaak
Wifi
(Geen beoordeling)
Anonieme gebruiker

Interesting 29-10-2018

Land van herkomst van de beoordeler: Verenigd Koninkrijk Anoniem Mobieletelefoonpictogram Bevestigd

  • Op gras staplaats voor tent , elektriciteit optioneel (2 persoons)
  • Aanbevelen aan vrienden   Weer bezoeken
  • Ik was blij met: 

    Area pub and people.

    Ik was minder blij met: 

    Bumping into someones caravan as arrived in the dark. Tutt!!!

    Vertaal (Powered by Google Translate )
Algemeen
10
Locatie
Prijs-kwaliteit
Accommodatie
Faciliteiten/activiteiten
Klantenservice
Kindvriendelijk
Schoonmaak
Wifi
(Geen beoordeling)
Anonieme gebruiker

Excellent place to stay, and the owners were lovely. 8-10-2018

Land van herkomst van de beoordeler: Verenigd Koninkrijk Anoniem Bevestigd

  • Stacaravan 2 slaapkamers
  • Aanbevelen aan vrienden   Weer bezoeken
  • Ik was blij met: 

    Easy to find, lovely owners, nothing was too much and nice and quiet.

    Ik was minder blij met: 

    Not good for emergencies, as no phone signal or internet access available. Caravans need a bit of updating inside.
    Husband and I had to sleep in bedroom with twin beds as the double bed in the main bedroom was too low, which was no good for me as I suffer from back problems, this however is not the fault of the owners.

    Vertaal (Powered by Google Translate )
Algemeen
8
Locatie
Prijs-kwaliteit
Accommodatie
Faciliteiten/activiteiten
Klantenservice
Kindvriendelijk
(Geen beoordeling)
Schoonmaak
Wifi
(Geen beoordeling)
Icoon voor foutmelding

Fantastic site, clean facilities, great food, friendly staff & locals 30-9-2018

Land van herkomst van de beoordeler: Verenigd Koninkrijk Lucy D. Mobieletelefoonpictogram Bevestigd

  • Op gras staplaats , elektriciteit optioneel
  • Aanbevelen aan vrienden   Weer bezoeken
  • Ik was blij met: 

    Everything lovely place

    Ik was minder blij met: 

    Vertaal (Powered by Google Translate )
Algemeen
10
Locatie
Prijs-kwaliteit
Accommodatie
(Geen beoordeling)
Faciliteiten/activiteiten
Klantenservice
Kindvriendelijk
Schoonmaak
Wifi
(Geen beoordeling)
Anonieme gebruiker

Cozy, friendly, quiet site with very reasonable pub grub next door. 5-9-2018

Land van herkomst van de beoordeler: Verenigd Koninkrijk Anoniem Bevestigd

  • Op gras staplaats , elektriciteit optioneel
  • Aanbevelen aan vrienden   Weer bezoeken
  • Ik was blij met: 

    Quiet location, friendly service, convenient pub next door serving very reasonable meals (including breakfasts.) Children's play area/adventure playground and small pool. Showers and toilet facilities modern and good quality with plenty of hot water. Laundry and dryer room and washing-up sinks. Choice of pitch close to facilities or more secluded and remote. The site was divided up into sections rather than having a vast open field; this gave it a nice cozy feeling. Very good value. We would certainly stay there again.

    Ik was minder blij met: 

    Only minor concerns: Small number of toilets (2 WCs + urinal) in the gents and only 3 showers (unisex but each shower unit was in a small private changing room.) We never had to wait for toilets or showers (at the end of August) but at the peak of the high season one might have to wait. Toilets became blocked a couple of times due to careless users but were very quickly unblocked by the staff.

    Vertaal (Powered by Google Translate )
Algemeen
8
Locatie
Prijs-kwaliteit
Accommodatie
Faciliteiten/activiteiten
Klantenservice
Kindvriendelijk
Schoonmaak
Wifi
(Geen beoordeling)
Anonieme gebruiker

Pool 3-9-2018

Land van herkomst van de beoordeler: Verenigd Koninkrijk Anoniem Mobieletelefoonpictogram Bevestigd

  • Op gras staplaats , elektriciteit optioneel
  • Aanbevelen aan vrienden   Weer bezoeken
  • Ik was blij met: 

    Pool

    Ik was minder blij met: 

    Showers, wasps, loudness of the park, no hot water in showers, over grown weeds.

    Vertaal (Powered by Google Translate )
Algemeen
2
Locatie
Prijs-kwaliteit
Accommodatie
Faciliteiten/activiteiten
Klantenservice
Kindvriendelijk
Schoonmaak
Wifi
Icoon voor foutmelding

Fab little site, great facilities and little one loved the ... 31-8-2018

Land van herkomst van de beoordeler: Verenigd Koninkrijk Sara R. Mobieletelefoonpictogram Bevestigd

  • Op gras staplaats , elektriciteit optioneel
  • Aanbevelen aan vrienden   Weer bezoeken
  • Ik was blij met: 

    Fab little site, great facilities and little one loved the park. Would definitely stay again

    Ik was minder blij met: 

    Vertaal (Powered by Google Translate )
Algemeen
10
Locatie
Prijs-kwaliteit
Accommodatie
Faciliteiten/activiteiten
Klantenservice
Kindvriendelijk
Schoonmaak
Wifi
(Geen beoordeling)
Icoon voor foutmelding

the pub and games room 31-8-2018

Land van herkomst van de beoordeler: Verenigd Koninkrijk donald h. Bevestigd

  • Op gras staplaats , elektriciteit optioneel
  • Aanbevelen aan vrienden   Weer bezoeken
  • Ik was blij met: 

    the pub and games room

    Ik was minder blij met: 

    over flowing bins which attracted wasps which could of stung my small children
    should have recycled bins

    Vertaal (Powered by Google Translate )
Algemeen
10
Locatie
Prijs-kwaliteit
Accommodatie
Faciliteiten/activiteiten
Klantenservice
Kindvriendelijk
Schoonmaak
Wifi
Anonieme gebruiker

Nothing 29-8-2018

Land van herkomst van de beoordeler: Verenigd Koninkrijk Anoniem Mobieletelefoonpictogram Bevestigd

  • Op gras staplaats , elektriciteit optioneel
  • Aanbevelen aan vrienden   Weer bezoeken
  • Ik was blij met: 

    Nothing

    Ik was minder blij met: 

    Everything needs a good reburshied and clean wouldn't recommend to anyone.

    Vertaal (Powered by Google Translate )
Algemeen
2
Locatie
(Geen beoordeling)
Prijs-kwaliteit
(Geen beoordeling)
Accommodatie
(Geen beoordeling)
Faciliteiten/activiteiten
(Geen beoordeling)
Klantenservice
(Geen beoordeling)
Kindvriendelijk
(Geen beoordeling)
Schoonmaak
(Geen beoordeling)
Wifi
(Geen beoordeling)

Very disappointing stay. We couldn't wait to leave 28-8-2018

darren_p176717 Bevestigd

  • Aanbevelen aan vrienden   Weer bezoeken
  • Ik was blij met: 

    Convenience to the exit

    Ik was minder blij met: 

    As in previous reviews stretching back over months wasps are a real problem here making it impossible to sit outside, toilets are unfinished with holes in the walls and floors and the food is certainly not home cooked. We were directed to a pitch beside a tent whose owners were supposed to be leaving however they returned late that evening and parked 18 inches from us. We were wakened at 2am by people including children shouting as they returned to their pitch from the pub and we left the following morning at 7:30 as soon as we possibly could. The pub grounds are full of rundown vehicles that have obviously been there for quite a while and the photographs on the owners business card do not reflect the current state of the site.

    Vertaal (Powered by Google Translate )
Algemeen
2
Locatie
Prijs-kwaliteit
Accommodatie
Faciliteiten/activiteiten
Klantenservice
Kindvriendelijk
Schoonmaak
Wifi

Voorzieningen

Activiteiten op de camping

Afhaaldienst

Avondprogramma

Bar of clubhuis

Binnenzwembad

Buitenzwembad

Fietsverhuur

Fitnesscentrum

Kinderclub

Restaurant/café op de camping

Speelplaats

Spelletjeskamer

Tennis

Tv-ruimte

Vissen

Watersporten

Voorzieningen op de camping

Afwasruimte

Bad aanwezig

Boodschappenwinkel

Douche aanwezig

Droogruimte

Gezinsbadkamer

Gratis wifi

Internetaansluiting

Publieke telefoon

Toiletgebouw

Transferservice naar openbaar vervoer

Voorzieningen voor gehandicapten

Vriezer voor koelelementen

Wasserette

Wifi

Faciliteiten

Gasflessen aanwezig

Groene energie

Oplaadpunt aanwezig

Recycling aanwezig

Stortplaats chemisch toilet

Caravans en Campers

Seizoen staplaatsen

Regels

Barbecues toegestaan

Bedrijfswagens toegestaan

Honden het hele jaar toegestaan

Honden toegestaan

Kampvuur toegestaan

Thema's

Natuurparadijs

Rustig gelegen

Vredig

Wandelparadijs

Wild kamperen

Activiteiten in de buurt

Buitenzwembad in de buurt

Golf in de buurt

Paardrijden in de buurt

Vissen in de buurt

Watersporten in de buurt

Groepen welkom

Evenementen welkom

Familievriendelijk

Mannen/vrouwengroepen welkom

Motorrijders welkom

Studentengroepen welkom

Voorzieningen in de buurt

Bar in de buurt

Type

Camping bij een pub

Groot (51-200 staplaatsen)

Locatie

[[ campsite.name ]] [[ place.name ]]
  • Low Road, Holbeach Hurn, Spalding, Lincolnshire, Engeland, PE12 8JT
  • Tijdzone Europe/London +0000 (GMT+00:00)   GPS Navigatie Systeem 52.8254°N 0.0705°E

Dichtsbijzijnde vervoer

Busstations
Kirton (Lincs): War Memorial Coach Stop — 14,4 kilometer
Surfleet (Lincs): Coach Stop — 14,5 kilometer
Pinchbeck (Lincs): Bull Inn Coach Stop — 15,5 kilometer
Treinstation
Spalding Rail Station — 15,9 kilometer
Boston Rail Station — 18,3 kilometer
Hubberts Bridge Rail Station — 20,7 kilometer
Veerhavens
West Lynn Ferry Landing — 22,8 kilometer
King's Lynn Ferry Landing — 23,0 kilometer
Vliegvelden
Cambridge Airport — 68,9 kilometer

Route


Vanaf de A17 bij Fleet Hargate, volg je de borden naar Hovenden House en ga je na 0,4 kilometer naar links, richting Holbeach Hurn. Na ongeveer 1 kilometer vind je de Rose and Crown Pub aan je rechterkant. Een paar meter verder ligt de camping aan je rechterhand.

Als je een navigatiesysteem gebruikt en deze zegt dat je je locatie hebt bereikt, ga dan rechtdoor tot je de Rose and Crown Pub (fel geel) ziet aan de rechterkant, ga da nog ongeveer 30 meter verder en daar zie je de ingang van de camping, wederom aan de rechterkant.

Rijd niet over Low Road, aangezien dit slechts een smalle weg is, die moeilijk begaanbaar is voor campers en caravans.

Let op: Alle afstanden op deze pagina worden hemelsbreed berekend - check daarom de werkelijke afstand, die afhankelijk is van hoe je reist, door op de knop 'Krijg routebeschrijving' hierboven te klikken.

Lokale bezienswaardigheden

Op een kort stukje rijden vanaf de Rose and Crown vind je genoeg te doen, zoals Wisbech en haar brouwerij, tuinen en doolhof op 20 minuten en koninklijke uitstapjes bij Sandringham, zo’n 30 kilometer verderop. En zowel Hunstanton en Skegness vind je op 45 minuten rijden.

Dichterbij vind je twee golfbanen en het Spalding's Springfields Outlet Shopping & Festival Gardens, waar je ook een toeristenbureau vindt met informatie over de lokale attracties.

Breng een dagje door rondom Wash om vogels te spotten bij Frieston, het natuurgebied Gibraltar Point en het RSPB (Royal Society for the Protection of Birds) gebied bij Snettingsham en neem een kijkje bij het testgebied van de RAF (Royal Air Force) waar bezoekers ook het vliegtuig kunnen bekijken.

Historische types kunnen ronddwalen in het het Peckover House (nationaal erfgoed) of naar het Octavia Hill Birth Place Museum, beide in Wisbech. En als je met kinderen op vakantie bent, dan zullen ze een bezoekje aan Fun Farm, Alley Katz Bowling en het Butterfly Wildlife Park waarschijnlijk erg leuk vinden.

Absolute bezienswaardigheid

  • Ayscoughfee Hall Museum and Gardens (15,5 kilometer)
  • Sandringham (29,9 kilometer)
  • Peterborough Cathedral (35,1 kilometer)

Nationaal Beheer

  • Peckover House and Garden (18,8 kilometer)
  • St George's Guildhall (23,1 kilometer)

Fietsroutes

Vind lokale routes op het National Cycle Network - meer dan 19.000 kilometer aan fietsroutes.

Let op: Alle afstanden op deze pagina worden hemelsbreed berekend - check daarom de werkelijke afstand, die afhankelijk is van hoe je reist.

Algemene voorwaarden

Toegestane aankomst- en vertrektijd

Tent, caravan en/of camper
Aankomst:  08:00 –  elk tijdstip
Vertrek:  elk tijdstip
Accommodatie op het park
Aankomst:  14:00 –  elk tijdstip
Vertrek:  12:00

Annuleringsvoorwaarden van Rose and Crown

Terugbetalingen: geen boetes

Als je jouw reservering moet annuleren of wijzigen, laat ons dit dan zo snel mogelijk weten zodat iemand anders kan reserveren. Je kunt ervoor kiezen om een annulerings- en/of reisverzekering af te sluiten.

Houd er rekening mee dat jouw aanbetaling is betaald aan Pitchup.com en dat deze niet terugvorderbaar is.

Betaling

Je kunt nu een niet-terugvorderbare aanbetaling van 15% doen.

Het resterende bedrag kun je bij aankomst betalen.

Betaalmiddelen die het park accepteert

Contant
Maestro
MasterCard
Visa

Algemene voorwaarden

Algemene voorwaarden van de camping/het vakantiepark

Sluit

Rapporteer een probleem

Reason:
Jouw claim wordt verstuurd…

Sluit

Neem contact op met Rose and Crown


Sluit

Algemene voorwaarden

Hieronder lees je de voorwaarden van de camping en de voorwaarden van Pitchup.com.

Voertuigen
Bij de staplaats kan slechts één auto geparkeerd worden. Extra voertuigen moeten op de aangegeven parkeerplaats geparkeerd worden.

Sluit